HRVATSKA STRANKA PRAVA 1861

OGRANAK VRBOVEC

GRAD VRBOVEC

- SVIM VIJEĆNICIMA

- SVIM POLITIČKIM STRANKAMA

 

JAVNI APEL

ZAR SMO ZAISTA "KULA BABILONSKA"?

Nakon još jedne neuspjele stranačke koordinacije svih vrbovečkih parlamentarnih stranaka, koja, zbog različitih stavova nije ponudila rješenje izlaska iz krize vlasti u gradu Vrbovcu, Odbor Ogranka HSP 1861 Vrbovec, kao konstruktivne političke stranke, poziva sve gradske parlamentarne stranke i njihove vijećnike u Gradskom vijeću da ustraju na tomu, da se sazovu i održe sjednicu Gradskog vijeća do zadanih rokova tj.do 7. odn. 31. ožujka 2000, te da se izglasuje bilo koja odluka, koja bi izvela grad Vrbovec iz financijske i političke blokade.

HSP 1861 drži ispravnim, da je u odnosu na sadašnje stanje mrtvila, bolja svaka politička odluka, kojom se obnavlja financijski i politički život. Svako rješenje, jest rješenje, samo ovo sadašnje stanje nije rješenje, procjenjuje vodstvo Ogranka.

Poslije sve učestalijih neuspješnih koordinacija stranaka, gdje se ne uspijeva dogovoriti koji politički stav treba zauzeti između nekoliko mogućih rješenja, dobiva se dojam, da se uz sve više i više političkih "razgovaranja" stranke sve manje razumiju. Gradska se vijećnica pretvorila u "Kulu babilonsku" s bezbrojnim političkim jezicima, koji se međusobno nadglasavaju.

Urazumi nas, o Gospodine!

Ogranak HSP 1861 Vrbovec

Milan Šaško, Predsjednik

U Vrbovcu, 29. veljače 2000.