PARAGA OSUDIO POLITIČKO NASILJE

ZAGREB - Hrvatska stranka prava (HSP) 1861. osudila je val političkog nasilja te "sve češće obračune dijela vlasti s političkim neistomišljenicima, novinarima i sindikatima", izjavio je na jučerašnjoj konferenciji za novinare predsjednik HSP-a 1861. Dobroslav Paraga.

- Nedopustivo je da stranka na vlasti proganja političke neistomišljenike isto ako ne i brutalnije, kao što je to činila jugokomunistička vlast u Hrvatskoj - ocijenio je Paraga, dodavši da se HSP 1861., kao prva politička stranka koja se našla na "meti progona i političkih čistki", ogorčeno protivi svakomu obliku nasilja.(H)

Jutarnji list: 10. 6. 1999.


ZAGREB PARAGA OSUDIO POLITIČKO NASILJE

Hrvatska stranka prava (HSP) 1861. osudila je val političkog nasilja "sve češće obračune dijela vlasti s političkim neistomišljenicima, novinarima i sindikatima", izjavio je na jučerašnjoj konferenciji za novinare predsjednik HSP-a 1861. Dobroslav Paraga.

Nedopustivo je da stranka na vlasti progoni političke neistomišljenike isto ako ne i brutalnije nego je to činila jugokomunistička vlast u Hrvatskoj, ocijenio je Paraga. Ne odobravamo ni napad na dr. Stipu Šuvara, iako se ne slažemo s njim politički. (H)

Večernji list: 10. 6. 1999.


HSP 1861 OSUDIO POLITIČKO NASILJE

9. lipnja - Hrvatska stranka prava 1861. osudila je val političkog nasilja i sve češće obračune dijela vlasti s političkim neistomišljenicima, novinarima i sindikatima, izjavio je na konferenciji za novinare predsjednik HSP-a 1861. Dobroslav Paraga.

Nedopustivo je da stranka na vlasti proganja političke neistomišljenike isto, ako ne i brutalnije, nego je to činila jugokomunistička vlast u Hrvatskoj, ocijenio je Paraga, dodavši da se HSP 1861., kao prva politička stranka koja se našla na meti progona i političkih čistka, ogorčeno protivi svakomu obliku nasilja.

Ne odobravamo ni napad na Stipu Šuvara iako se ne slažemo s njegovim političkim stajalištima i onim što je radio u vrijeme kad je bio politički moćan, rekao je Paraga.

HRT VIJESTI: 9. 6. 1999.