Slobodna Dalmacija: 1. 7. 1999.

PREDSJEDNIK HSP-a 1861 DOBROSLAV PARAGA U SPLITU:

U kampanju bez embarga

SPLIT: Bez povratka u medije svih stranaka, nema slobodne i poštene izborne kampanje, kazao je predsjednik HSP 1861 Dobroslav Paraga na konferenciji za tisak u srijedu u Splitu. On je upozorio kako je njegova stranka u totalnoj medijskoj blokadi, osobito elektronskih medija i to stoga jer upozorava na nepotizam, korupciju i pljačku koja je na djelu u Hrvatskoj.

- Jedini smo koji se zalažemo za poništenje privatizacije, za ukidanje Udbe i njenih sljedbenika, za otvaranje istrage o komunističkoj strahovladi od 1945. do 1990. za povezivanje RH i BiH u čvrstu zajednicu ili savez. Zato smo stavljeni pod medijski embargo i brutalnu represiju, pojasnio je Paraga.

Paraga je u srijedu navečer održao i tribinu na kojoj je rekao da su u Hrvatskoj na vlasti jugoboljševici, oni koji su Hrvatsku opljačkali i potčinjavali Beogradu. Na djelu je dogovor Tuđmana i Račana, a šugava oporba je pristala na sve samo da zadrži dobre sinekure, kazao je Paraga.

U ime HSP 1861 Paraga je pozvao hrvatski narod da se probudi i zbaci jaram, i da ne dopusti da Soros, koji je svoju karijeru počeo prokazujući Židove u Budimpešti, dovede na vlast one koji bi Hrvatskoj oduzeli suverenitet i identitet samo da bi zadržali vlast.

Snježana Šetka