Nova Hrvatska: 23. 11. 1999.

 

HRVATSKA STRANKA PRAVA (1861.) OGRANAK ANTE PARADŽIK, SYDNEY

Antonio osvojio publiku i hvala svima!

HSP (1861) održala je veliki koncert u petak (12.11.1999.), u hrvatskom društvu Sydney Punchbowl, gdje je prvi put došao u Australiju na poziv HSP (1861) poznati pjevač iz domovine Antonio Čarapina.

Pored uspješne godišnje zabave u Hrvatskom nacionalnom klubu O'Connor u Canberri, gdje je također pripremala (HSP 1861), zatim Wollogongu, i konačno u Sydneyu, u Hrvatskom društvu Sydney, Punchbowl.

U dvorani prepunoj Hrvatica i Hrvata, još jednom smo dokazali zajedništvo i slogu Hrvatske zajednice Sydney.

Hrvatska stranka prava (1861) ogranak Ante Paradžik Sydney, želi se zahvaliti konzulu (RH) u Sydneyu gospodinu Ljubinku Matešiću, i gospođi Matešić, šefu ambasade Republike Hrvatske u Canberri gospodinu i gospođi Muller, predsjedniku Hrvatskog društva Sydney Punchbowl, gospodinu Tomi Mlinarić, predsjedniku Hrvatskog nacionalnog kluba O'Connor, iz Canberre povjereniku (HSP 1861) za Australiju i New Zealand, gosp. Dragi Pilatić, predstavnicima (HSP 1861) ogranak Dr. Josip Frank Wollogong. Predstavnicima Hrvatskog međudruštvenog odbora, za zajedničku suradnju u NSW, predstavnicima HDZ, predstavnicima Olimpijskog odbora, predstavnicima HKD "Bosna", predstavnicima HNK "Bosna", (Vatreni momci).

Zahvaljujemo se šefu misije ambasade (Bosne i Hercegovine) u Canberri, gospodinu Fuadu Džidiću, na čestitci i podršci u radu (HSP 1861) i svim simpatizerima (HSP 1861), svim Hrvatima i Hrvaticama Sydneya, Wollogonga i Canberre, jedna velika i iskrena hvala.

U ime Hrvatske stranke prava (1861) ogranak Ante Paradžik, Sydney

LJILJANA HERCEG, tajnica