REAGIRANJE NA INTERVJU ANTUNA VUJIĆA PODPREDSJEDNIKA SDP-a, U FERALU 22. 11. 1999. POD NASLOVOM: "NE PLAŠIM SE IVIĆA PAŠALIĆA"

 

Prije svega krenula bih od zadnjeg dijela teksta u kome "uljuđeni ljevičar" govori o divljačkoj desnici, te navodi kako u hrvatskoj ne postoji uljuđena desnica kao na zapadu.

Meni kao članu HSP-a 1861 nije jasno na koje i kakve desničare misli g.Vujić!?! Ako se to odnosi na današnju medijski zastupljenu tzv. desnicu, tada je g. Vujić djelomično i u pravu. Današnje loše imitacije likova iz crtanih filmova koje ništa nego glume desnicu, jesu u stvari manje ili više provokatori iz redova vladajuće stranke (pojedinci sa podebljim policijskim dosijeima koji su se školovali u partizanskim školama one iste partije, koja je školovala i g. Vujića).

Uz takvu je naobrazbu i potpuno razumljivo da g. Vujić ne zna da u hrvatskoj postoji i djeluje desna domoljubna stranka i to u cijelosti prava oporbena (koja se može slobodno usporediti sa bavarskim CSU-om), a to je HSP 1861 na čelu sa Dobroslavom Paragom. Očito je g. Vujiću naškodilo prekomjerno čitanje "Kapitala" i sličnih djela kada oko sebe vidi samo divljake a u stvari vidi samo jednog i to najčešće ujutro kada se pogleda u ogledalo!!!!!!

v.d. tajnica ogranka

HSP 1861 Berlin

Sanja Erdec