Jutarnji list: 19. 12. 1999.

PARAGA PROTIV BUDIŠE, TOMČIĆA I LJ. MINTAS-HODAK

ZAGREB - Hrvatska stranka prava 1861 predstavila je jučer kandidacijske liste, izborni program i slogan stranke za, skorašnje parlamentarne izbore. Nositelj svih lista je predsjednik HSP-a 1861 Dobroslav Paraga, koji je najavio izborni nastup stranke u svih 11 izbornih jedinica. Dobroslav Paraga prvi je na listi u II. izbornoj jedinici, gdje su mu protukandidati Ljerka Mintas-Hodak (HDZ), Dražen Budiša (SDP- HSLS) i Zlatko Tomčić (koalicija HSS-a, LS-a, HNS-a i IDS-a). Govoreći o svojim političkim konkurentima, Paraga je ocijenio da su HDZ i SDP partija lažnih socijaldemokrata i istrošenih nacionalkomunista. (H)

 


  Vjesnik: 19. 12. 1999.

Paraga: HDZ ima krtice u SDP-u!

ZAGREB, 18. prosinca - Nositelj svih lista HSP-a 1861 Dobroslav Paraga drži da su skorašnji izbori neregularni i ilegalni, jer, smatra on, pokojni predsjednik Tuđman nije 3. studenoga potpisao izborne zakone. Dan ranije Paraga je izjavio da će nakon izbora mnoge "krtice" iz SDP-a jednostavno prijeći u HDZ. (Hina/S. B. T)

 


  Večernji list: 19. 12. 1999.

ZAGREB PARAGA PREDSTAVIO IZBORNI PROGRAM

 

HSP 1861. predstavila je jučer kandidacijske liste, izborni program i izborni slogan. Nositelj svih lista je predsjednik stranke Dobroslav Paraga. Paraga je, inače, prvi na listi u 2. izbornoj jedinici, gdje su mu protukandidati Ljerka Mintas-Hodak (HDZ), Dražen Budiša (SDP-HSLS) i Zlatko Tomćić (koalicija HSS-a, LS-a HNS-a i IDS-a). HDZ i SDP nazvao je partijama lažnih socijaldemokrata i istrošenih nacionalkomunista.(H)