HRVATSKO PRAVO

Prve stranake online novine u Republici Hrvatskoj

 

www.hrvatsko-pravo.hr

www.hrvatsko-pravo.com

 

05. listopada 2006.

 

 

HRVATSKA ZEMLJA NAPUHANIH BALONA I LANIH VELIINA, DOKLE?

 

Nedavni izbori u BIH ponovno na povrinu dovode grubu istinu da u naoj dravi vladaju veliki laovi, a la je saveznik svakom zlu i nepravdi. Tako premijer Sanader nakon to su njegovi favoriti katastrofalno poraeni na nedjeljnim izborima prima HDZ-ovog kardinala Vinka Puljia, koji bi htio biti vei Tuman od Tumana i pred njim sveano izjavljuje da se ne bi tel meati, odnosno, da se RH nee uplitati u untranje stvari BIH, dok je pred izbore slao velikog zagovornika lai u politici, Andriju Hebranga, da promovira Tuman- Bobanovsku vrstorukaku politiku prema Sarajevu i BIH u cjelini, aljui diskretne saveznike signale njihovom srpskom pandanu Miloradu Dodiku.

 

Stipan Mesi kojem mnogi ne bez razloga daju nadimak Burdu, opet je kod Ace Stankovia pred milijunskim HTV-ovim gledateljstvom, pokazao svoje pravo lice prozivajui za lopovluke pored inih i Ivia Paalia. Meutim, zaboravio je drug Mesi da se je sa Paaliem kao predsjednik RH nakon izbora 2000. godine sastajao i s njim veerao kod njihovog zajednikog prijatelja eljka elendia, koji oduvijek igra na kartu pobjednika, ovaj puta na Milana Bandita- Bandia.

 

Osim to je Stipe nedjeljne gledatelje HTV-a grubo lagao, preuujui tajna druenja sa Iviem Paaliem, jo jedna minhauzenovska la dostojna lopovskog partijskog maarskog premijera Ferenca Gyurcsaniya, razveselila je poklonike ovog nevjerojatnog vicmahera koji u normalnoj, demokratskoj zemlji ne bi bio predsjednik niti 24 sata.

 

Naime, Stipe Burdu izvalio je ni pet ni est da njegov kompanjon u neistinama Ivo Sanader nije slubeno pozvan u Bijelu Kuu. Pozvan je on slubeno u radni posjet, ali uz cijenu pretvaranja hrvatskih vojnika u topovsko meso za strane interese i uz prodaju najveeg domaeg branda Plive amerikom partneru. Provedba ta dva dogovora upravo se odvija zadnjih nekoliko dana u Zagrebu i Washingtonu, gdje je u tijeku susret Rumsfeld- Ronevi.

 

Treba rei da se radi o posjetu od desetak petnaestak minuta najvie do pola sata uz trominutno slikanje s Bushom kojem je rejting na najniem nivou i treba oekivati da zbog njegovog rejtinga republikanci doive katastrofalan poraz na predstojeim izborima za ameriki Kongres. Dakle, Sanader i Mesi lau jer se boje da njihove prijevare ne uoe i najvei utokljunci i ponu uglas kukurikati Car je gol. Svoju stupidnu i bolesnu, upravo otrovnu partizantinu Mesi prosipa i kada je u pitanju osumnjieni udbaki ubojica Buda Lonar i drugovi, pa on svaku kritiku Bude izjednauje u svojim plitkim laima sa kritikom svega postojeeg, odnosno samog sebe kao tobonjeg antifaiste.

 

Nije drug Stipe nikakav antifaist ve ordinarni NEOSTALJINIST kakvom dolikuje biti jedino na Kubi i u Bjelorusiji kod Lukaenka. Zato su mu Ameri i priredili ovo ponienje, a nagradili za prodaju hrvatskih interesa Ivu Sanadera, koji dijeli maloj Sloveniji lekcije da neemo kupovati prijateljstvo sa teritorijem ili ponavlja Titovu dosjetku tue neemo svoje ne damo a za pristup na stepenicama Bijele kue prodaje hrvatske vojnike kao topovsko meso, a Plivu za baki.

I da ne zaboravimo, Stipan Mesi je dan prije prosipanja gluposti na HTV-u, slavio u Primotenu sa Mihailom Gorbaovom 20 obljetnicu perestrojke i njegov 75 roendan. S obzirom da nitko od priznatih i poznatih politiara i javnih osoba iz svijeta s pravom nije u tim obljetnicama vidio nikakav razlog za slavlje pa se nisu niti odazvali(Gorbaov je protiv svoje volje partijskim puem smijenjen, a perestrojku je provodio da bi sauvao Sovjetski Savez i komunistiku partiju od raspada i smrti), tu se je opet naao na vicmaher i danguba da troi nezaslueno novac hrvatskih poreznih obveznika.

 

Za sve to vrijeme hrvatski branitelji nastavljaju sa serijskim samoubojstvima (slubeno vie od 1600 branitelja), kao da najavljuju kolektivni suicid hrvatskog naroda, dok bezvoljni i apatini Hrvati i dalje spavaju. Kada se jednom probude, biti e kao po obiaju i povijesnom iskustvu prekasno. Ili e biti krivo vrijeme ili e izabrati kao i uvijek krive saveznike.