«HRVATSKO PRAVO»

Prve stranačke online novine u Republici Hrvatskoj

 

www.hrvatsko-pravo.hr

www.hrvatsko-pravo.com

 

27. listopada 2006.

 

 

Proglas Hrvatske stranke prava 1861.

 

HRVATI U SJEDINJENIM AMERIČKIM DRŽAVAMA - PODRŽITE NA IZBORIMA ZA U.S. KONGRES I SENAT KANDIDATE DEMOKRATSKE STRANKE SAD!

 

«Ask not what your country can do for you – ask what you can do for your country!» JFK

 

 

Hrvatice i Hrvati u Sjedinjenim Američkim Državama, Amerikanci hrvatskoga podrijetla,  članovi i simpatizeri u ograncima Hrvatske stranke prava 1861. diljem Sjedinjenih Američkih Država, od Chicaga, Illiniosa,  New Yorka, Philadelphije, Clevelanda do Los Angelesa i Kalifornije, podržite snažno kandidate Demokratske stranke SAD-a na predstojećim izborima za američki Senat i Zastupnički dom Kongresa. Glasovanjem za kandidate Demokratske stranke dobivate dvostruko: s jedne strane dobivate više demokracije u zemlji u kojoj živite, nadu u vaš bolji socijalni položaj i obrazovanje vaše djece i više radnih mjesta, a s druge strane jedan pošteniji odnos prema vašoj izvornoj domovini u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini koju je republikanska administracija ostavila na cjedilu, kako za vrijeme Georgea Busha seniora, tako i za administracije sadašnjega američkog predsjednika, koji je podržao kritptokomunističku vlast Sanader-Mesić. Glasovanjem za kandidate Demokratske stranke u vašim izbornim okruzima glasate i za nadu u bolju budućnost Republike Hrvatske i danas beznadnog položaja hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini, kojega su Mesić i Sanader ostavili na cjedilu!

 

Hrvati, pravaši, demokrati! Sjetimo se kada je republikanski predsjednik George Bush stariji i njegov državni tajnik James Baker 1991. godine snažno podržao režim Slobodana Miloševića protiv slobode i nezavisnosti Republike Hrvatske, unatoč apelima njegove vlastite stranke da se bivša Titova Jugoslavija rasformira na osnovi međunarodnog prava na samoodređenje. Glasovanjem protiv kandidata Republikanske stranke SAD neizravno glasujete protiv besramnog predsjednika Republike Hrvatske Stjepana Mesića i njegovih komunista-boljševika tipa «Buda» Lončar i slični, kao i protiv srbijanskog premijera Vojislava Koštunice «Kalašnjikova», Miloševićeva čovjeka, kojega premijer Sanader na međunarodnim forumima tako besramno i bezrezervno podržava, iako je upravo Velikosrbin Koštunica ove godine za «Oluju» izjavio da se navodno radi o «zločinačkom pothvatu». Premijer Sanader (HDZ) i predsjednik Mesić rehabilitirali su u Republici Hrvatskoj koljački režim Josipa Broza Tita, oživljavaju kult ličnosti tog jugokomunističkog diktatora i u cijelosti ignoriraju rezoluciju 1481. Vijeća Europe (parlament europskih zemalja) o osudi totalitarnih režima komunističke partije u Europi. Hrvatski sabor samo je formalno donio sličnu rezoluciju, bez pravoga duha i bez volje da se ona pod današnjim uvjetima ikada implementira u stvarnosti. Sanaderova vlast štiti apsolutno sve partizansko-titoističke ratne zločince od kaznenog progona!

 

Glasovanjem za kandidate Demokratske stranke SAD i odazivajući se na poziv bivšeg američkog predsjednika Billa Clintona glasujete za pravedniji odnos vlasti Sjedinjenih Američkih Država prema njezinim vlastitim građanima i prema svijetu, tako i prema Hrvatskoj, a ne više za egoistične vlasnike naftnih kompanija koji u svojim očima vide samo profit petro-dolara, dok su narod zaboravili! Hrvati, pravaši, demokrati!  Sjetite se da je upravo bivši predsjednik William Jefferson Clinton  prihvatio antivelikosrpsku inicijativu predsjednika Hrvatske stranke prava 1861. Dobroslava Parage koju je ovaj iznio u Sarajevu u veljači 1994. godine, te da je pod tadašnjom Clintonovom administracijom NATO savez 1995. podržao oslobodilačku «Oluju» i bombardirao fašističku tvorevinu tzv. «Republiku Srpsku» (koja također ima Sanaderovu podršku), i 1999. bombardirao je Miloševićevu «Veliku Srbiju» i središte desetljetne tiranije – dvor na Dedinju u Beogradu od kuda su crni zločinci Karađorđevići (od kojih je Mesić nedavno primio u službeni posjet unuka ubojice Stjepana Radića) i crveni krvavi maršal Tito vladali 70 godina kao tirani nad hrvatskim narodom.

 

Hrvati, pravaši, demokrati! Smijenite Bushove zastupnike u američkom parlamentu i sutra u Bijeloj kući, i omogućite time da sutra i mi Hrvati smijenimo kriptokomuniste u «Crnoj kući» na Trgu svetog Marka i u «Titovoj» vili u Zagrebu (Ured predsjednika RH), i da Hrvatsku i hrvatski narod oslobodimo od okova velikih laži i lažljivaca, koji su vašu i našu Hrvatsku opljačkali i ostavili na cjedilu, koji su vaš vrijedno zarađeni novac-pomoć za kupovinu oružja za obranu iz 1991. oteli i uložili u vlastiti biznis, postali tajkuni, iako su još do jučer hodali gotovo kao prosjaci ! Korupcija je kao teška bolest razorila  Rimsko Carstvo, a kamoli da joj neće podleći Republika Hrvatska ako uskoro vlast na izborima u RH neće preuzeti Hrvatska stranka prava 1861., koja je ostala vjerna svojem narodu i svojim starčevićanskim načelima. Stoga, podržite danas kandidate Demokratske stranke SAD, da biste sutra mogli podržati kandidate Hrvatske stranke prava 1861. u Republici Hrvatskoj i u Bosni i Hercegovini – da jednom za sve vijeke vjekova oslobodimo  našu domovinu od kriptokomunističke tiranije, od kriminalaca, od doušnika Udbe, od lažljivaca, krivotvoritelja i prevaranata i izdajica, i da vlast vratimo natrag hrvatskom narodu iz krvavih ruku udbo-mafije, pod geslom: Bog i Hrvati! Hrvatska Hrvatima!

 

 Hrvatska stranke prava 1861.