«HRVATSKO PRAVO»

Prve stranačke online novine u Republici Hrvatskoj

 

www.hrvatsko-pravo.hr

www.hrvatsko-pravo.com

 

28. studenoga 2006.

 

 

«SVI ZNAJU DA JE ANTO ĐAPIĆ UKRAO HSP OD DOBROSLAVA PARAGE!»

 

objavio:

 

HTV 1 PROGRAM, TV EMISIJA «RADNI RUČAK» 28.11.2006.

«SLOBODNA DALMACIJA» 28.11.2006.

 

Istraga, uhićenje i štrajk glađu Branimira Glavaša(uz rezervu o kakvom se štrajku zapravo radi, jer  nad njegovim štrajkom glađu nitko ne vrši kontrolu, budući da  on odbija vaganje tjelesne težine i liječnički pregled), iznjedrili su još jednu aferu u cijeloj lepezi afera oko Glavaša, Šeksa i HDZ-a.

 

Glavaševi suradnici sada iznose teške i samooptužujuće izjave o lažiranju stranačkih Sabora HDZ-a, u kojima su i sami sudjelovali, a dežurni «policajci» iz SDP-a i HNS-a zahtjevaju od državnog odvjetnika provjeru navoda o krađi glasova i pozivaju Sanadera da podnese ostavku ako istraga potvrdi da je bilo izborne prijevare.

 

«Rugala se sova sjenici da ima velike oči», jer niti SDP-u niti HNS-u nije uopće stalo do regularnosti i vjerodostojnosti HDZ-ovih stranačkih izbora, budući da su obje stranke prešutjele daleko veću i težu prijevaru kada je HDZ izrežirao stranački udar nad Hrvatskom strankom prava 1993. godine i ne dopušta do dana današnjeg da se poništi političko i pravosudno nasilje nad HSP-om.

 

Licemjerima iz SDP-a i HNS-a nije uopće stalo do oživotvorenja demokratskih standarda kao preduvjeta stvarnog a ne lažnog višestranačja, jer onda ne bi mogli odšutjeti činjenicu da je državni aparat obezglavio vodstvo parlamentarnog HSP-a i instalirao kao njegovo «novo» vodstvo bivše, isključene trabante u službi HDZ-a na čelu sa osječkim gradonačelnikom.

 

SDP i HNS su pseudoljevičarske a u biti kriptokomunističke stranke, koje koriste unutarstranački sukob HDZ-a sa pritvorenim Glavašem samo radi što skorijeg izazivanja parlamentarnih izbora i ponovnog dolaska na vlast, koju ni po čemu ne zaslužuju sa istom ekipom notorno kompromitiranih i u kriminal debelo umočenih lidera tih dviju stranaka.

 

SDP-u i HNS-u nije stalo do napretka Hrvatske kroz javnu kontrolu postupaka izvršne, zakonodavne i sudske vlasti, kroz kažnjavanje i suzbijanje krupnog kriminala i korupcije( to dokazuje i afera sa exministricom Antičević-Marinović, koja je nakon otkrića krupnog kriminala u koji je umješana ona i njezin kompromitirani suprug, dala samo ostavku na mjesto potpredsjednice SDP-a, a ne i na mjesto u Saboru, raznim drugim državnim  tijelima koja donose velike sinekure, kao i na članstvo u stranci), već bi oni zajedno sa Čaćićem (kojeg je zbog sukoba interesa čak prozvala u svojem  zadnjem izvješću od 08. studenog 2006.,  Europska Komisija), prigrabili vlast radi vlasti, tron radi trona, nastavljajući sa organiziranim kriminalom, korupcijom i nepotizmom kroz strukture državne vlasti, odnosno, nastavili bi tamo gdje su stali u prosincu 2003. godine.

 

Gore od Sanaderove vlasti, bio bi samo njihov povratak na vlast i zato ga nitko razuman od mlade generacije ne bi smio dopustiti ni pod cijenu izlaska na ulice.

 

Istinu iz gornjeg naslova svi oni savršeno dobro znaju, ali njima treba HSP kao crnokošuljaško strašilo sa doušnikom jugoslavenskog KOS-a(sa kojim se nitko od stranih političara pa čak niti gostujućih pjevača ne želi sastati zbog njegovog fašistoidnog image-a i nedemokratskog vladanja) i njegovim suradnicima na čelu, jer tada uvijek imaju korumpiranu glasačku mašineriju u rezervi, jer tada nemaju opasnu i uvjerljivu oporbu protiv sebe, koja ih sutra ne bi samo potjerala sa vlasti nego bi ih sredstvima pravne države otpremila zauvijek iz hrvatske politike.

 

No, uz Božju pomoć, nadu da će doći takva vremena ne treba nikada gubiti iz vida.