«HRVATSKO PRAVO»

Prve stranačke online novine u Republici Hrvatskoj

 

www.hrvatsko-pravo.hr

www.hrvatsko-pravo.com

 

13. prosinac 2006.

 

U HRVATSKOJ SE NASTAVLJA TRANZICIJA U NACIONALKOMUNIZAM A NE U ZRELU DEMOKRACIJU!

 

 

Predsjednik Stipe Mesić, koji je zadnjih  dana napadan radi svojih filoustaških izjava u Australiji, nije nažalost nikada javno prozvan, zbog svojeg neostaljinističkog negiranja žrtava komunizma, kojih je daleko veći broj nego li žrtava fašizma i nacizma na našim prostoriima. Uzrok tome leži u činjenici da demokratska hrvatska javnost nema pravo javnosti, što pokazuju i zadnje čistke na takozvanoj Hrvatskoj televiziji.  Ovih dana na Petrovoj Gori otkopana je masovna grobnica sa oko 350 likvidiranih žrtava komunizma, ali za njih predsjednik samo nekih Hrvata nema riječi sućuti, televizija u rukama dojučerašnjeg titoističkog boljševika i žestokog komuniste Mrika Galića, o tom zločinu gotovo i ne izvještava i time ponovno duboko negira principe demokracije o jednakosti građana i vrši raskol u hrvatskom društvu i nacionalnom biću, prevrednujući žrtve jednog totalitarizma i negirajući žrtve drugog, jednako okrutnog i još zločinačkijeg totalitarizma.

 

Predsjednik Mesić je kao visoki dužnosnik HDZ-a i Republike Hrvatske svojedobno davao izjave i znatno gore od ovih koje su sada objavljene – DAVAO JE IZRAVNE ANTISEMITSKE IZJAVE od kojih bi se svakom pristalici demokracije zavrtjelo pred očima. Naime, na jednom skupu svih predstavnika HDZ-a jedne susjedne države i članice Europske unije predsjednik Mesić je prozivao i prokazivao pojedine hrvatske političare ZBOG NJIHOVOG ŽIDOVSKOG PORIJEKLA, NEGIRAJUĆI IM PRAVO DA SE BAVE POLITIKOM U REPUBLICI HRVATSKOJ!!!

 

Zbog nacionalkomunističke strukture cjelokupne današnje vlasti u Hrvatskoj je zavladalo carstvo laži pa je zato moguće da odbore za ljudska prava vode  bivši ortodoksni komunisti i jugounitaristi, koji ovih dana dodjeljuju čak nagrade za ljudska prava bivšim radnicima jugoslavenske UDBE, dok otkriće o dvoličnosti i homo duplexu predsjednika države izaziva tu i tamo neku kritiku poput mlake vodice, za razliku od susjedne Mađarske, čije su demokratske snage mjesecima organizirale velike prosvjede u Budimpešti i širom zemlje zbog jedne jedine laži predstavnika njihove nacionalkomunističke vlasti, mađarskog premijera Ferenca Gyurcsanya.

 

U zrelom demokratskom svijetu, predsjednik Mesić bi bio smjesta podvrgnut proceduri skidanja imuniteta i izvođenja pred parlamentarno povjerenstvo koje bi ga ispitalo na okolnosti gubitka njegovog ugleda i vjerodostojnosti kod kuće i u svijetu, a možda bi bio i pozvan da podnese ostavku. U današnjoj nedemokratskoj, korumpiranoj i nikakvoj Hrvatskoj, Mesiću se neće ništa dogoditi, osim kakav članak u novinama, jer ga štite  njegovi bolješvici, koji znaju koliko ih je zadužio on i njegov prethodnik Tuđman, da još uvijek dominiraju svim segmentima hrvatske svagdašnjice.

 

U takvom bolesnom okruženju prolazi gotovo nezapaženo da sadašnji zagrebački gradonačelnik i komunistički apartčik Bandić u svojem bolesno ambicioznom pohodu na džep hrvatskih građana, umjesto da odstupi zbog podmićivanja i drugih sramotnih afera, podiže cijene za vodu i komunalije od 20-50 i više posto, dok njegov sramotni osječki pandan Đapić istodobno slavi «veliku» pobjedu na izborima za mjesne zajednice u Osijeku.

 

Dakle, na tim posve nevažnim izborima, na koje nije izašla niti trećina osječkog biračkog tijela, Đapić i gotovo svi mediji prešućuju golu činjenicu da je Đapić IZGUBIO I DA JE ON OSOBNO PORAŽEN na tim izborima, jer ga je za mjesnu četvrt Retfala pobijedio anonimni kandidat sa Glavaševe liste. Toliko o rejtingu Đapića, kome niti Osječani ne praštaju i ne zaboravljaju njegove prljavštine i ostalo.