«HRVATSKO PRAVO»

Prve stranačke online novine u Republici Hrvatskoj

 

www.hrvatsko-pravo.hr

www.hrvatsko-pravo.com

 

15. prosinac 2006.

 

 

OD SURADNJE S KOS-OM DO ANTISEMITIZMA I RASPRODAJE HRVATSKIH NACIONALNIH INTERESA!

 

 

 

Uz pro NDH-aške izjave i pjesme Stipana Mesića postoje i one puno gore, eksplicitne antisemitske izjave koje pokazuju da je sadašnji predsjednik bio u svojem tuđmanovskom mandatu nositelj ndhaške euforije i antisemitizma.

 

S obzirom da je čovjek bez imalo srama i obraza, nikakvo čudo da mu ostavka ne pada na pamet, nakon što je pred cijelom domaćom i stranom javnošću razotkriven kao teški moralni prekršitelj i lažljivac, a od ranije ga je šef KOS-a Vasiljević označio pred Hašksim sudom,  kao najvažnijeg suradnika iz HDZ-ovog vrha.

 

Našla tako krpa zakrpu, pa pred sramotnom institucijom (čast iznimkama), kakva je današnja Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti (bivša Jugoslavenska), u čije se je redove moglo ulaziti samo uz preporuku jugoslavenske Udbe, našao Mesić da se pravda od sebe samog, uz pomoć jednog drugog velikog lažova čija kvazihistoriografija sa svim papazjanijama koje je  naškrabao, ne vrijedi niti koliko toaletni papir(Zdravko Tomac mu je po tome mlađi brat blizanac). Pogađate, radi se o korifeju laži, intelektualne pokvarenosti i titoističke strahovlade u jugoHrvatskoj, lažnom doktoru, lažnom akademiku  i lažnom svjedoku pred Haškim sudom, Duletu Bilandžiću, za kojeg se osnovano sumnja da je u sastavu udarnih dalmatinskih brigada sudjelovao u strahovitom pokolju ratnih zarobljenika i civila u Sloveniji 1945. godine.

 

Taj notorni lažov, koji je nedavno napisao svoju sto i neku prdiispovijest, koje se usudi nazvati memoarima, zapisao je kako je vršio pritisak na Vrhovni sud Hrvatske da se predsjednika HSP-a ne pusti iz zatvora. Zatim je sve pojave crnokošuljaštva i ustaštva lažno i klevetnički imputirao Dobroslavu Paragi a ne svome udbaško-kosovskom krugu u koji spada i on i Stripe Mesić, koji bi trebao biti smjesta smijenjen kao ANTISEMIT I PROPAGATOR CRNOKOŠULJAŠTVA u vrijeme rata u RH. 

 

Dok ta dva lažova talambasaju o svojim prljavštinama nadugačko i naširoko, oko Hrvatske i u vezi sa Hrvatskom ponovno se steže opasan obruč, koji Mesić-Bilandžićeva osovina želi svojim jeftinim budalaštinama i fantazmagorijama prikriti od svjesnog dijela hrvatske javnosti.

 

Tako ta dva titoistička klauna iz ropotarnice najgoreg i najsramnijeg dijela hrvatske prošlosti nisu danas u Akademiji nijednom riječju spomenula činjenicu da je  u četvrtak 14. prosinca  potpisan sporazum kojim su Srbija, te Crna Gora primljeni u NATO-ov projekt Partnerstvo za mir.

 

Istog prijepodneva je u Beogradu tamošnji Vrhovni sud ukinuo presude za ratni zločin na Ovčari.

 

Slučajno? Ne, nema slučajnosti.

 

Termin potpisa je utanačen na nedavnom summitu NATO-a u Rigi, kada je Srbiji i Crnoj Gori priopćeno da će biti primljene u Partnerstvo za mir.

 

Srbija je shvatila jasnu poruku NATO-a: uopće nije važno što nisu uhitili Karadžića i Mladića, kao što nije važno ispunjavaju li bilo koji od tzv. uvjeta za pristup.

 

Pripojit će ih ionako kada to NATO-u bude odgovaralo, štogod  činili.

U Srbiji su smjesta, za početak, poništili presudu za zločin na Ovčari.

 

U vrijeme summita NATO-a u Rigi odlikovani su nizozemski vojnici i časnici kojima je zadaća bila pod okriljem UN-a štititi 1995. enklavu u Srebrenici, i koji su je prepustili Mladicevim postrojbama na nemilost.

 

Čudno? Samo na prvi pogled.

 

Sadašnji tajnik NATO-a je nizozemski general Jaap de Hoop Scheffer.

 

U isto vrijeme hrvatska elita vlasti ponosi se svakom izjavom dobivenom od EU i NATO-ovih činovnika i službenika o potpori za pristup, marljivo izručuje svoje generale, predaje hrvatske teritorijalne vode i gospodarsko-ribolovni pojas i prikazuje sve to kao svoja velika postignuća.

Potrebno?

EU i NATO ionako će anektirati Hrvatsku kada to njima bude odgovaralo.

U medjuvremenu nadziru u Hrvatskoj sve ono što im je zanimljivo - kompletni bankarski sektor, telekomunikacije, Jadran, sve značajnije hotele, ribolovnu zonu.

Zašto bi žurili s aneksijom?

Hrvatska će u medjuvremenu još štogod ponuditi na pladnju.

Besplatno, naravno, dok ima predsjednika kao što je Mesić,  balkanskog premijera Sanadera i patološke lažove i krivotvoritelje prošlosti i sadašnjosti, kao što je Dule Blebetalo.