«HRVATSKO PRAVO»

Prve stranačke online novine u Republici Hrvatskoj

 

www.hrvatsko-pravo.hr

www.hrvatsko-pravo.com

 

25. prosinac 2006

 

 

SRETAN BOŽIĆ,  VIŠE VJERE, NOVU NADU U 2007. GODINI ŽELI VAM HSP 1861 !

 

Prigodom velikog katoličkog i kršćanskog blagdana rođenja Isusa Krista Spasitelja i Božića,  od kojeg svi na zemlji očekujemo i nadamo se miru i veselju, u našoj domovini Hrvatskoj velika većina ljudi se osim  Božićevom rođendanu, nemaju bogzna čemu veseliti i radovati, jer su pravedno demokratsko društvo i zaštita ljudskih prava još uvijek za Hrvate neostvarivi ideali o kojima mogu samo ponekad gledati na tv ekranima ili čitati u rijetkim tiskovinama. U našoj državi vlast i takozvana opozicija je u rukama nominalnih vjernika a više manje praktičnih bezbožnika i ateista, od kojih je golema većina svoju mladost ili zrelu dob provela pod skutima komunističke partije.

 

Budući da sami nemaju nikakvih duhovnih vrednota, ne mogu ih, sve i da hoće, drugima, niti prenositi niti svjedočiti.

 

Preuzeli su u ruke sve poluge moći: vlast, medije, financije i gospodarstvo a pokušali su u više navrata i to ne uvijek bezuspješno korumpirati i visoke i niže crkvene dostojanstvenike, koji sada trube u isti rog sa vlastodršcima, čak veličaju i hvale dokazane zlotvore i zatiratelje hrvatskog naroda i vjernika Katoličke crkve, a često primaju danajske darove od ortodoksnih partijskih drugova i sekretara.

 

Hoće li se ikada pojaviti crkveni pastir, koji će odbiti primiti mito  vlasti, dok mu vjernici žive u bijedi, koja se još dodatno povećava raznim nametima i poskupljenjima na bandićevsko-banditski način.

 

Uz sav taj Babilon, koji je već dubinski i opasno zasužnjio hrvatskog čovjeka nadvija se i prijetnja izumiranja i iščeznuća ovog naroda, koji je u miru ostao pa gotovo bez svega onoga za što su se u ratu borili njegovi hrabri branitelji i dosljedni domoljubi. Zaklinjanja na vrijednosti Europske unije, prazno su slovo na papiru i bijeg od nesposobnosti i odgovornosti za neuspjelo obnašanje vlasti, koje je demokratski svijet ocijenio kao manipuliranje istinom radi obmanjivanja vlastitog naroda.

 

Osim toga, kao narod prebolnih iskustava sa različitim povijesno promašenim udruživanjima, treba biti na najvećem mogućem oprezu,  da nas ne bi korumpirana vlast «prodala» u Bruxelles bez gaća, odnosno kao građane drugog reda, ili kao one koji su rasprodali svoj nacionalni identitet i vjersko ćudoređe.

 

Iduća, 2007. izborna godina uz postojeći odnos kvazidemokratskih stranaka i interesnih lobija te uz nepravedan izborni zakon, ne daje nade u istinske i stvarne pozitivne promjene nabolje, već je namjera zacementirati stanje kakvo odgovora vlatodrašcima i njihovim blijedim surogatima u takozvanoj opoziciji.

 

U Hrvatskoj je i nadalje na djelu sveprisutna režimska promidžba, tajna policija i lažni demokratski poredak što u pravilu rezultira lakrdijaškim izborima i  tzv. svenarodnim glasovanjem, čiji je ishod unaprijed određen. Drugo ime za uglađenu diktaturu.

 

Na blagdan Spasiteljeva rođenja i uoči Svjetskog dana mira u Hrvatskoj sve poziva na uzbunu. U toj nadi Hrvatska stranka prava 1861. svim svojim članovima, katoličkim vjernicima kao i vjernicima ostalih kršćanskih denominacija želi sretan i blaogoslovljen Božić, više vjere i novu nadu u Novoj 2007. godini.

 

Hrvatska stranka prava 1861.