«HRVATSKO PRAVO»

Prve stranačke online novine u Republici Hrvatskoj

 

www.hsp1861.hr

 

29. prosinac 2006

 

 

 

NASTAVLJA SE BANDIĆEV BANDITIZAM I ĐAPIĆEVA MARIONETSKA ULOGA TOBOŽNJEG OSJEČKOG GRADONAČELNIKA!

 

 

 

Ne znamo je li kardinal Bozanić osjetio grižnju savjesti primajući ček od milijun kuna na Božićnom koncertu u Ciboni od čudovišnog gradonačelnika Milana Bandića, ali svakako znamo da ovaj svoju neutaživu i bolesnu ambiciju da bude sve i svašta kani ovih dana demonstrirati dirigirajući Straussov valcer pred prepunom dvoranom «Vatroslava Lisinkog» na novogodišnjem koncertu Zagrebačke filharmonije.

 

Za normalnog čovjeka nečuveni kulturni skandal i blamaža ali za čovjeka bez obraza i moralnih svojstava posve prihvatljivo na putu od gradonačelničkog do predsjedničkog trona. Neki kažu, kada predsjednici mogu biti veleizdajnici, što ne bi mogli biti i izvanserijski lopovi.  

 

Ukoliko građani grada Zagreba nisu sposobni i kadri zaustaviti ovog nasrtljivca animalnih poriva, pravo im i budi. Zato će i plaćati sve moguće komunalije od ukopa, vode, parkiranja i tržnica do odvoza smeća od 15-30 posto skuplje čim im svane prvi siječanj 2007. godine.

 

Bandić svoju nesposobnost da upravlja gradom Zagrebom na pošten i transparentan način kompenzira suludim povećanjem cijena, koje su isprovocirale čak i vlasnike zagrebačkih autoklubova da ovih dana pokrenu peticiju protiv Bandićevih atentata na standard i goli život osiromašenih građana glavnog grada.

 

Treba naime, čovjek namaknuti novce za korumpiranje svjetske skijaške elite na Sljemenu, za kupovinu stanova sebi, rodbini, tazbini,  Partiji i prijateljima, treba kupovati glasove Vukovaraca i inih novcem zagrebačkog gradskog proračuna, no vrč ide na vodu dok se ne razbije.

 

Bandiću je već jedanput puklo u glavi, ali ovom bijednom i osiromašenom puku treba još puno više puknuti po leđima i u glavi pa da shvate tko ih čini sirotinjom i budalama. Uzgred, cijene parkiranja koje je nametnuo Bandić sada će biti skuplje nego li u Londonu, Parizu ili New Yorku.

 

Lijepo je kazao u proljeće gradonačelnik Tel Aviva ovom neotesancu iz Gruda: «Čuo sam da imate velike ambicije. Pazite se, jer tko visoko leti nisko pada.» Nadamo se , da će se to propisno dogoditi i Račanovom partijskom drugu Milanu Bandiću, koji je cijelu svoju karijeru otpočeo i sazdao u okviru Saveza komunista Jugoslavije.

 

U HTV-ovoj anketi tijekom emisije «Otvoreno» gledatelji su jasno kazali da Osijekom ne vlada i ne odlučuje nikakav uzurpator Hrvatske stranke prava i lažni magistar koji se oglašava na prezime Đapić, već Osijekom vlada šerif Glavaš iz bolesničke postelje. Naime, 85 posto gledatelja opredijelilo se za opciju da Osijekom vlada Glavaš a ne Đapić, što je ovaj dočekao sa izduženim i kiselim licem, te se je danas brže bolje dogovorio sa predstavnicima stvarnog gazde u Osijeku oko izglasavanja državnog proračuna.

 

Đapića, inače notornu ljudsku i političku kukavicu, oni koji imaju stvarnu vlast, jako dobro poznaju. Treba ga samo malo pritisnuti i odmah propjeva muzikom koju oni zasviraju. Ovih dana saborski zastupnik IDS-a Damir Kajin još jedanput je pred cijelom hrvatskom javnošću glasno i jasno izjavio «Sjetimo se kako je Paraga 1993. godine izgubio HSP u korist Đapića po Tuđmanovom nalogu i u Manolićevoj režiji»/Glas Istre», Index.hr/ , ističući činjenicu da je zapravo izvršen nelegalan stranački puč protiv HSP-a u režiji državnog vrha da bi HSP do danas bio pretvoren u lažnu i marionetsku parlamentarnu stranku prava.

 

No Sanaderu, Šeksu i drugovima to ne samo što ne smeta, već im taj i takav kaos i nasilje  silno odgovaraju. Zato će jednog dana  skupo platiti ovaj zločin protiv HSP-a, parlamentarne demokracije, hrvatskog naroda i hrvatske države. Je  su li uistinu toliko blesavi da misle da se u svijetu ne zna i ne vodi računa o njihovim lažima, krivotvorinama i nasilju nad Hrvatskom strankom prava?