N/r

Zagreb, 16.2.2002.

DAN GENOCIDA I HOLOKAUSTA

Prijedlog Hrvatskom saboru i Ministarstvu prosvjete i športa dâ Dan holokausta 10. listopada, radi povijesne istine i vjerodostojnosti, bude dopunjen obilježavanjem genocida nad hrvatskim narodom

Jugoslavenski i hrvatski komunisti počinili su nakon završetka Drugog svjetskog rata genocid nad hrvatskim narodom. Zbog toga smatramo da učenice i učenici osnovnih i srednjih škola u Republici Hrvatskoj trebaju svake godine biti jedan dan educirani o masovnim zločinima i kriminalu kojega je počinilo jugo-komunističko rukovodstvo na čelu s maršalom Josipom Brozom Titom koje je, od dana 15. svibnja 1945. nadalje počelo masovno ubijati ratne zarobljenike i zarobljene hrvatske civile, tako da je komunističko- partizanski masakr nad hrvatskim vojnim i civilnim poprimio oznake najvećeg masovnog zločina u Europi nakon Drugog svjetskog rata, izuzev masovnog zločina njemačkih nacista nad europskim Židovima tijekom Drugog svjetskog rata.

Inicijativa g. Slavka Goldsteina za obilježavanjem Holokausta dana 10. listopada svake godine, koju je bez saborske rasprave Ministarstvo prosvjete odmah uvrstilo u školski program kao Dan holokausta, primjerena je s obzirom da su Židovi iz Hrvatske za vrijeme ustaškog režima sustavno istrebljivani usprkos iznimkama. Partizanski komunistički režim diktatora Tita likvidirao je 1945. godine 5 do 6 posto hrvatskog naroda. Indikativno je da je vođa boljševičke revolucije iz 1917. godine, Vladimir Iljič Lenjin naložio svojim sljedbenicima da moraju ubiti do 10 posto ruskog naroda kako bi ostalih 90 posto prihvatilo komunizam.

Dan genocida nad hrvatskim narodom obilježavao bi se u osnovnim i srednjim školama istog dana, 10. listopada svake godine, te bi taj dan učenici od svojih nastavnika učili da je zločinački jugo-komunistički režim pod krinkom antifašizma izvršio masovni pokolj hrvatskog naroda (genocid) kako bi ostatak preživjelih Hrvata u strahu prihvatio komunizam i novu tamnicu naroda - Socijalističku Jugoslaviju. Učili bi da se cijeli sustav komunističke strahovlade u svijetu temeljio na lažima, zločinima, teroru i genocidu. S Danom genocida i holokausta hrvatski školarci bili bi u potpunosti informirani da je hrvatski politički narod tijekom XX. stoljeća bio žrtva dvaju totalitarnih sustava – fašizma i komunizma, te da je parlamentarna demokracija jedini istinski politički model poštivanja ljudskih prava u koje spada i pravo na povijesnu istinu, kako se tamne stranice iz povijesti Hrvata ne bi ponavljale.

Ukoliko inicijativa, utemeljena na povijesnoj istini, Hrvatske stranke prava 1861. ne bi bila prihvaćena, Dan Holokausta ne bi bio cjelovit, objektivan i vjerodostojan, jer bi preko 200 tisuća žrtava iz hrvatskog naroda ostalo u sjeni 30 tisuća židovskih žrtava, a HSP-1861 smatra da su sve žrtve – žrtve – upravo zato što se radi o masovnim ubojstvima nevinih ljudi koja u slučaju Židova spadaju u Holokaust ili istrebljenje hrvatskih Židova u sklopu zločinačke kampanje njemačkog nacističkog režima i njegovih pomagača, a u slučaju Hrvata, masovni pokolj nad njima spada u genocid nad hrvatskim narodom u sklopu kampanje jugo-komunističkog režima koji je svoje pomagače imao u hrvatskim, slovenskim i srpskim komunistima iz samog vrha KPH i KPJ.

 

PREDSJEDNIK HRVATSKE STRANKE PRAVA 1861.

Dobroslav Paraga