PRIOPĆENJE ZATISAK

Zagreb, 24.5.2002.

 

RAČANOVA SODOMA I GOMORA

Sve da u Hrvatskoj ne bi bilo pola milijuna nezaposlenih, milijun i pol umirovljenih i vanjski državni dug od 12 milijardi Euroa, ne bi bilo moralno ozbiljno razmatrati prijedloge za legalizaciju homoseksualnih brakova i usvajanje djece od strane istospolnih “roditelja”

Saborski odbori za obitelj, ljudska prava i ravnopravnost spolova u načelu već prihvaćaju prijedloge nekih udruga za legalizaciju homoseksualnih veza i adoptiranje djece u takvim takozvanim “brakovima”, a predsjednica parlamentarnog Odbora za ravnopravnost spolova, Gordana Sobol, daje stvaranju nove Sodome i Gomore svoju osobnu potporu, ali i potporu Socijaldemokratske partije (SDP). To je dvolično lice i naličje Saborske većine i Saborske manjine iz parlamentarnog saziva od dana 3 siječnja 2000. godine: umjesto da Sabor da snažnu potporu Državnom odvjetniku Radovanu Ortynskom u progonu mafije, Saborska većina i manjina mu daje nečastan otpust iz državne službe, a sa svim počastima sprema tolerirati spregu mafije s državnim vrhom, u kombinaciji sa homoseksualnim brakovima. Ništa čudno u zemlji Hrvatskoj u kojoj su komunisti postali nacionalisti kao što su to postali Tuđmanovi i Račanovi drugovi.

Hrvatska stranka prava 1861. u svojoj stopedesetgodišnjoj borbi za ljudska prava nikada nije bila za diskriminaciju bilo koga, tako nije ni za diskriminaciju homoseksualnih osoba već za toleranciju takvih osoba, ali se protivi bračnoj regulaciji njihovog statusa: legalni homoseksualni brakovi i adoptacija djece od strane homoseksualnih “bračnih drugova” su protuprirodna anomalija koja vodi samo u propast društva. Biblijska priča o uništenju Sodome i Gomore, gradovi u kojima je cvjetala korupcija, blud, homoseksualizam, perverzija, pedofilija i opći kriminal, nije slučajna i ti gradovi nisu slučajno nestali zajedno s njihovim amoralnim stanovnicima. Hrvatska je samo korak do toga:

U nedostatku političke vizije razvoja Hrvatske, u nedostatku demografske politike za revitalizaciju hrvatske nacije u slijedećih 30 do 50 i 100 godina, Račanova koalicija na dnevni red stavlja pitanja poput dekriminalizacije droga i homoseksualnih brakova. Nakon pljačke i rasprodaje hrvatskog narodnog gospodarstva Račan u kohabitaciji sa Tuđmanovim sustavom radi na općem uništenju Hrvatske, stoga su prijedlozi i načelna slaganja oko homoseksualnih brakova, koja dolaze sa Trga Svetog Marka u Zagrebu, samo logična posljedica nemoralne politike. U takvoj politici Račan može čvrsto računati na snažnu potporu od strane Ive Sanadera (HDZ), dok Zagrebački nadbiskup i “Glas Koncila” skandalozno šute.

URED ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU

Goran Jurišić