«HRVATSKO PRAVO»

Prve stranačke online novine u Republici Hrvatskoj

 

www.hrvatsko-pravo.hr

www.hrvatsko-pravo.com

 

12. siječanj 2007.

 

 

PRVORAZREDNI STRIPTIZ-SKANDAL BANDIĆEVA SRAMOTNOG POGLAVARSTVA!

 

Dok Etiopija na kaznu doživotnog zatvora osuđuje bivšeg komunističkog diktatora Mengistua Haile Marijama, Račanova raskalašena vlast u Zagrebu slavi komunističkog diktatora Josipa Broza Tita i krši ljudska prava na skandaloznim striptiz-proslavama, a Sanaderov HDZ od svega pere ruke kao Poncije Pilat

 

Treba se dogoditi razbuđivanje hrvatskog naroda, da bi shvatili da su upravo oni ti – NAROD/BIRAČI – koji ovoga časa moraju preuzeti utjecaj i kretati se prema budućnosti, vjerom u sebe i u Boga, u kojoj će spriječiti svoje vlastodršce da učine ono za što su im u prošlosti dali dozvolu

 

Član poglavarstva grada Zagreba i gradonačelnikov pročelnik za zdravstvo, socijalni rad i branitelje, Zvonimir Šostar (SDP), poput svoga šefa Milana Bandića, relativizira kršenje ljudskih prava i ruga se cijeloj hrvatskoj javnosti, poručujući svim biračima koji su SDP instalirali na vlast u Zagrebu, da je došlo vrijeme kada bi birači na sljedećim izborima za Zagrebačku skupštinu i gradonačelnika morali ispraviti grešku koju ponavljaju od 1995. godine, da SDP dovode u Zagrebu na vlast.

 

Slikama sa raskalašenih rođendanskih ili bilo kakvih drugih proslava, na kojima stranačke, državne i lokalne dužnosnike zabavljaju striptizete, kao navedeni slučaj sa Bandićevim “ministrom” zdravstva, ili slučaj kada je sličnoj izvedbi kršenja ljudskih prava također prošle godine prisustvovala ministrica pravosuđa Ana Lovrin (HDZ) u Zadru, zbog čega se odjek eha čuo do Bruxellesa  i natrag, trebalo bi istoga časa doći kraj ako Hrvati svoju Republiku Hrvatsku ne žele vidjeti, percepirati ili osjećati kao banana-državu, u kojoj je njima namijenjena uloga “majmuna”, a oni koji tvrde da su potekli od majmuna – njihovih gospodara i čuvara ključa od kaveza.

 

Gradonačelnik Milan Bandić trebao je istoga trenutka smijeniti kompromitiranog člana gradskoga poglavarstva, ali nije, nego je novinarima na tiskovnoj konferenciji čitao bukvicu, da bi tek na kraju spomenuo da je ponašanje njegova potrčkala za svaku osudu. (Novine su izvijestile da se na navedenoj striptiz-proslavi pojavio i Ivica Račan, a Šostar pak laže da se odmah udaljio s navedene proslave čim je ugledao što su mu njegovi prijatelji priredili, ali fotografije govore suprotno, Šostaru se nije žurilo, uživao je u skidanju djevojke i njezinom samoponižavanju, kršeći tako njezino ljudsko pravo na dostojanstvo, kao i to da se politikom svoga poglavarstva sprječava stvaranje uvjeta da osobe poput striptizeta dobiju priliku za normalni, građanski, posao, a ne honorarni posao u miljeu koji se povezuje sa krim-miljeom.)

 

Treba se dogoditi razbuđivanje naroda Hrvatske i građana Zagreba, da bi shvatili da su upravo oni ti – NAROD – koji ovoga časa moraju preuzeti utjecaj i kretati se prema budućnosti, vjerom u sebe i u Boga, u kojoj će spriječiti vladu Republike Hrvatske i (pijane i korumpirane) gradonačelnike i njihove isto takve raskalašene i neodgovorne dužnosnike na lokalnom i nacionalnom nivou, da učine ono za što su im (birači) u prošlosti dali dozvolu. Vrijeme je da ljudi preuzmu kontrolu od kriptokomunističkih, korumpiranih i neodgovornih vlastodržaca u Republici Hrvatskoj! Da bi se to postiglo, nužno je da hrvatski branitelji ovoga časa prestanu dizati ruku na sebe, čineći tako Božji grijeh,  jer uzrok njihovih nedaća nisu oni, nego predstavnici vlasti, jer predstavnici vlasti (i parlamentarna opozicija) su skrivili socijalne i psihičke nedaće 1700 hrvatskih branitelja koji su se do danas ubili!

 

Etiopija svjesnija od Hrvatske?

 

Zaista, istočnoafrička država Etiopija je na sudu u njezinome glavnome gradu Adis Abebi na kaznu doživotnog zatvora osudila komunističko-marksističkog diktatora Mengistua Haile Marijama, koji je svojedobno bio glavni krivac što su Etiopljani u svojoj bogatoj državu umirali od gladi, i postali sinonim za glad u svijetu (uz poznate slike izgladnjele djece koje napadaju muhe i bolesti, i koje izgledom podsjećaju na logoraše iz nacističkih ili karadžićevskih logora). Međutim, ne treba se čuditi što su predstavnici demokratskih vlasti Etiopije, a time i etiopski narod, osudom diktatora pokazali visoku svjesnost, jer Etiopija je stara, najstarija kršćanska zemlja koja se ne stidi svoga Stvoritelja i Isusa Krista, zaštitnika i spasitelja naroda i čovjeka. Vjera u Gospodina je Etiopljanima dala snage da 1935. odbiju invaziju fašističkog diktatora Mussolinija i njegove crnokošuljaške bande koja se drznula potčiniti jedinu tada nezavisnu državu na afričkom kontinentu. Mussolini je doduše na kraju odnio pobjedu, ali Pirovu pobjedu, koju je na kraju agresivnog rata protiv Etiopije proslavio zločinom genocida nad Etiopljanima. (Osim premoćnog oružja, Mussoliniju su Pirovu pobjedu osigurale Sjedinjene Američke Države isporukama nafte, a Hitlerova Njemačka isporukama ugljena.) Čudno, ali jedine dvije Pirove pobjede je Mussolini ostvario u Etiopiji – i u Hrvatskoj (1941. godine). Međutim, dok etiopska pravna država kažnjava svoga diktatora i tiranina, u Hrvatskoj predstavnici vlasti, rugajući se narodu, slave diktatora i tiranina Josipa Broza Tita, koji je poput Mussolinija u Etiopiji, na kraju rata svoju Pirovu pobjedu proslavio genocidom, ali uz razliku da je Mussolini ubijao strani narod, a Tito svoj narod!

 

Prvo je HDZ od 1990. do 1995. u Zagrebu ostavio na snazi Trg maršala Tita, a od 1995. Titu nije “pakovao” SDP. Samo te dvije činjenice dokazuju da su HDZ i SDP kriptokomunističke partije, blizanci u zataškavanju komunističkih zločina, ali u blizance spada i Anto Đapić koji ih licemjerno proziva da su to blizanci, jer on je rob blizanaca, a ukradena HSP je pod Đapićevim neodgovornim vodstvom postala satelit HDZ-a i SDP-a, Tuđmana, Račana i Sanadera. Sanaderov HDZ od svega pere ruke, poput Poncija Pilata kada je na smrt osudio Isusa Krista, koji je, međutim, uskrsnuo od mrtvih. Hoće li i naš narod, kojega su komunisti davno osudili na smrt i pobili ga, shvatiti i postati svjestan opasnosti u kojoj se nalazi, ili će propasti? Komunisti, titoisti i partizani zaista su se trudili da pobiju hrvatski narod, ali nisu uspjeli, i to iz jednog jednostavnog razloga, zato što Bog ne dozvoljava da nestane i jedan narod na ovome svijetu, tako nisu nestali ni Židovi, neće ni Tibetanci, unatoč genocidu kineskih komunista, ali, može se dogoditi propast hrvatske države, jer tu Svevišnji nema utjecaja zato što Hrvatima, kao i svim drugim narodima, prepušta izbor, da slobodnom voljom odrede svoju budućnost.

 

Stoga Hrvati, pamet u glavu! Izbor je seks, droga alkohol, zagađenje vode, hrane i zraka (i ljudskih duša), i ŽIVOT U LAŽI, ili sloboda i nezavisnost, ljubav, radost i sreća. Prema tome, sve je u našim rukama, kako izaberemo, tako će nam biti. Ne smijemo zaboraviti parolu Tuđmanovih hadezeovaca koji su rekli: Legenda ljude spaja, a istina razdvaja – aludirajući na istinu o izdaji Vukovara. Nasuprot toj pokvarenoj paroli, u Bibliji je zabilježeno da je spas od zla jedino u istini uz starozavjetno upozorenje «Ne pomaži zlikovcu svjedočeći krivo!»