HRVATSKO PRAVO

Prve online stranačke novine u Republici Hrvatskoj

 

http: www.hrvatsko-pravo.hr

http: www.hrvatsko-pravo.com

 

01. listopad 2007.

 

I za Ljubu Jurčića je “Tito pozitivna povijesna osoba”

 

 

LJUBO JURCIC CANDIDATE FOR NEXT CROATIAN PRIME MINISTER IS STRONG SUPPORTER OF YUGOSLAV DICTATOR TITOOpet je Stankovićeva emisija “Nedjeljom u 2” na Hrvatskoj televiziji, kao i posljednjih godina, odskočna daska za propagandu o najvećem balkanskom zločincu u povijesti, maršalu Titu, a tu istu propagandu financiraju pretplatnici Hrvatske radio-televizije.

 

Gost emisije i premijerski kandidat Socijaldemokratske partije Ljubo Jurčić ponovio je svoj stav da je “Tito pozitivna povijesna osoba”. Na traženje novinara u emisiji da komentira prijedlog povjesničara Ive Banca iznijet nedavno na zagrebačkom “Radiju 101” o uklanjanju nazivlja ulica i trgova u Hrvatskoj po J. B. Titu, gospodin Jurčić je izjavio da se s takvim prijedlogom ne slaže.

 

Ljubo Jurčić zamjera maršalu što je presudio Hrvatskom proljeću, ali hvali ga zbog ustava iz 1974. godine. Gospodin Jurčić ima obraza nazivati se znanstvenikom, a ne uvažava osnovne znanstvene činjenice, a one su sljedeće:

 

Josip Broz Tito nije bio predvodnik antifašističke borbe nego komunistička partije, i to ne u borbi za slobodu naroda od fašizma nego u revolucionarnoj borbi za vlast i uspostavu komunističke diktature. U toj borbi su Titovi partizani u Drugom svjetskom ratu likvidirali  tisuće hrvatskih civila, i hrvatskih ratnih zarobljenika, a nakon rata, 1945. godine je sustav titoizma/staljinizma izvršio genocid nad hrvatskim narodom. Ostatak njegove brutalne diktature ne treba ni komentirati.

 

Ljubo Jurčić naziva se Hrvatom, a hvali koljača nad Hrvatima – Jugoslavena i boljševika Josipa Broza Tita !!! Ljubo Jurčić naziva se hrvatskim državljaninom, a hvali obnovitelja Jugoslavije, doušnika sovjetske tajne policije NKVD i agenta Komunističke internacionale, “Tita” !!!

 

Gospodin Aleksandar Stanković smatra se građaninom Republike Hrvatske, i objektivnim novinarom, a unaprijed zauzima stranu titoizma, ne poštujući niti jednu znanstvenu činjenicu u prilog tome da je Tito ratni zločinac i zločinac protiv čovječnosti, masovni kršitelj ljudskih prava, iako mu je jednom, davno, gost bio predsjednik Hrvatske stranke prava 1861. g. Dobroslav Paraga koji je početkom osamdesetih godina 20. st. bio žrtva totalitarnog sustava u logoru na Golom otoku koji je uspostavila “pozitivna povijesna osoba” Josip Broz Tito. Gospodin Paraga je bio u titoističkom konc-logoru jer se zalagao za slobodu javne riječi, za nacionalnu slobodu Hrvata, i za građanska prava svih ljudi bez obzira na vjeru i nacionalnost.

 

SANADER I MILANOVIĆ DVOJNICI KRVNIKA TITAGori od Jurčića je, međutim, ipak Sanader koji se uopće ne izjašanjava o Titu, osim što je jednom u Hrvatskom saboru dobacio esdepeovcima da “nije ni Tito sve loše radio”?! Zaista, kada jedan zločinac kao Josip Broz “Tito” pobije pola hrvatskog naroda, onda nije ni takav krvnik sve loše radio? Nešto je dobro radio, nešto nije?

 

Ti ljudi, bez obzira kako se sada zovu, da li Ljubo Jurčić, Zoran Milanović, Slavko Linić, Željka Antunović, Vladimir Šeks, Ivo Sanader, Stjepan Mesić, Anto Đapić, Luka Bebić, itd. nemaju morala, nikakvu svijest o dobru i zlu, a htjeli bi voditi  i vode državu, narod, građane?! Kakvu to Božju kaznu odrađuje hrvatski narod da mora trpjeti takve? Možda upravo zato što ih trpi!