HRVATSKO PRAVO

Prve stranačke online novine u Republici Hrvatskoj

 

www.hrvatsko-pravo.hr

www.hrvatsko-pravo.com

 

17. veljače 2007.

 

 

 

MESIĆ PODVIO REP I PROGUTAO VLASTITE GLUPOSTI!

 

O vjerodostojnosti i dosljednosti predsjednika Republike Hrvatske nije vrijedno potrošiti niti slova. Dobro mu je rekao pokojni srbijanski diktator u Den Haagu: »Izdali ste Jugoslaviju, izdali ste HDZ i Tuđmana, izdali ste Hrvatsku, tko je slijedeći?»

 

Nije dugo mogao potrajati najnoviji napad «partizanske bolesti» kod Mesićevih jataka, jer kod kukavica hrabrost kratko traje, no štetu koju oni sa njim na čelu čine i koju su ranije učinili, ne bi više mogla niti njihova uhićenja i tamnice  opravdati.

 

Sada se nakon učinjene štete ispričavaju Italiji i talijanskom predsjedniku, jer eto izjave njegovog talijanskog kolege Mesić i njegovi senilni udbo-partizanski kadrovi nisu dobro shvatili. Nazdravlje! Narod koja vas takve bira i plaća kao da prezire samoga sebe, jer nije Napolitano zakuhao ovaj hrvatsko talijanski čušpajz, nego Mesić iz svojeg neznanja i neshvaćanja nekih elementarnih činjenica, poput one da su hrvatski komunisti u  bratstvu i jedinstvu ostalih jugoslavenskih naroda i narodnosti, sudjelovali u krvavom pokolju 1945. godine, koji je obuhvatio pored ostalih žrtava i Talijane, koji su živjeli na području od Istre, Rijeke, Hrvatskog Primorja i otoka.

 

No, Mesić mora biti pametniji nego što zapravo jest, pa je teški komunistički zločin išao pravdati osvetom zbog fašističkih zločina, jednako kao što pravda pokolj bleiburških žrava sa Jasenovcem, ne shvaćajući za sve ove godine dok je na veliku žalost  predsjednik ove izluđene zemlje, da su komunistički zločini nadmašili fašističke zločine i po metodama i po trajanju i po intenzitetu, ali Stipi-Stevi je preteško pomiriti se da je bio na krvavijoj strani, makar ona bila i pobjednička. Iz tog njegovog totalnog nerazumijevanja odnosa među povijesnim zbivanjima proizašao je i ovaj incident koji sada mora sam progutati natrag, podviti rep i posuti se pepelom, jer eto sada nije Napolitano mislio niti revidirati Osimske i Rimske sporazume, niti je imao bilo kakve rasističke primisli u pogledu svoje izjave o slavenskoj osvetničkoj mržnji i aneksionističkim pretenzijama, a baš mu je to Mesić prije tri dana imputirao.

 

Dok nas Mesić pravi ludima i uvaljuje nas iz nevolje u nevolju, jer želi živjeti u svijetu svojih i drugova mu, svijetu velikih laži i iluzija o njima i njihovoj zločinačkoj Komunističkoj Partiji Jugoslavije, Srbija sudi ponovno Milorada Lukovića Legiju, ovog puta na 15 godina zatvora radi ubojstva tjelesnog osiguranja srbijanskog oporbenog lidera Vuka Draškovića, aktualnog ministra vanjskih poslova Srbije.

 

Koliko je u u bitnim stvarima poremećen sustav pravne države i pravde na štetu Hrvatske i njezinih građana, osim Mesićevih ispada, svjedoči i činjenica da je najmanje devetorostruki ubojica, bivši general HVO-a Ivan Andabak u Republici Hrvatskoj na slobodi i laje po tv ekranima a postoje i javno su u više navrata izneseni dokazi koje je on i sam potvrdio, da je pucao u glavu generalu HOS-a i Armije BIH Blažu Kraljeviću i njegovoj osmeročlanoj pratnji iz zasjede 1992. godine. U Hrvatskoj je zato nagrađen mirovinom i krvarinom, a jedino što mu prijeti je istraga britanske obavještajne službe da je upetljan u šverc 660 kg kokaina iz Južne Amerike i Gambije, za što bi mogao dobiti u normalnom svijetu sto doživotnih zatvorskih kazni, no u Mesićevoj Hrvatskoj on je slobodan čovjek u tobožnjem kućnom pritvoru kod Osijeka.

 

Hrvatska pod Mesićem i Sanaderom je zemlja koja štiti i financira masovne ubojice, sakriva i potpomaže organizirani zločin i kriminal poput slučaja svojeg bivšeg bh kamarada, predsjednika HDZ ogranka u BIH, Ante Jelavića. Ovakva vlast se ne mijenja na izborima, nego na  ulicama.