HRVATSKO PRAVO

Prve stranačke online novine u Republici Hrvatskoj

 

www.hrvatsko-pravo.hr

www.hrvatsko-pravo.com

 

22. veljače 2007.

 

 

 

TUĐMANOV ZAGOREC ILI HALABUKA OKO NIČEGA!

 

 

Umjetno podignuta prašina oko Vlade Zagorca ponovno podsjeća na nepodnošljiv smrad Bajićeve kuhinje koja podgrijava ili montira afere onda kada je to gazdi Sanaderu ili Račanu najpotrebnije ili kada im zagusti. O aferi sa švicarskim dijamantima zna se već godinama kao i o basnoslovnom bogatstvu Šuškovog šofera Vlade Zagorca, koje prema meritornim procjenama može dostizati i do 500 milijuna eura.

 

Nije Zagorec smetao, dok  je sklapao unosne poslove i sa Markovim trgom i sa Kaptolom na čijem zemljištu i za zajedničku kaptolsko-Zagorec-mafijašku korist ovaj podiže golemo luskuzno zdanje. Očigledno iz najprostijih politikantskih razloga, možda da prikriju kakvu drugu prljavu aferu od Verone do Brodosplita, Sanader i družina preko Bajića tobože izvlače prastare podatke, koje u Zagrebu znaju i ptice na grani o supermanu Zagorcu, koji nije jedini mali od kužine preko kojeg veliki hrvatski mafijaši i banditi peru novac i ulažu preko njega natrag u Hrvatsku i po bijelom svijetu.

 

Savršeno znajući da je Zagorec nedostupan i da je u Beču, na sva zvona Bajaga-Bajić objavljuje da je tobože zatražio pritvor za suradnika državnog vrha Vladu Zagorca. Vjerojatno će Zagorec, ako se osjeti stvarno prozvanim i ugroženim propjevati o tonama prljavština i kriminala, koji se protežu od mrtvih vrhovnika do živih vladara Pantovčaka i Markova Trga. Zato je jako, jako teško vjerovati da će se iz ove umjetno napuhane afere išta konkretno iznjediriti. Kamo sreće da Zagorec propjeva o svojem bivšem jataku Gojku Šušku ili Hrvoju Petraču, kao što je ovaj o njemu iz osvete propjevao na sudu, pa bi se razjasnila mnogobrojna zla i zločinačka ubojstva zadnjih petnaestak godina u Hrvatskoj.

 

No, dok Bajić tobože zahtjeva pritvor za Zagorca ne pada mu na pamet pokrenuti istragu i zatražiti pritvor protiv onih velikih izdajica i trgovaca hrvatskom naftom, oružjem i tenkovima u korist Velike Srbije, dok je Hrvatska bila od te iste napadnuta i izložena danonoćnom granatiranju i sudbonosnim prijetnjama. Jedino je vodstvo ondašnje prave Hrvatske stranke prava u listopadu 1991. godine  javno  na tiskovnoj konferenciji iznijelo sramotan  podatak o izvozu hrvatskih tenkova iz Slavonskog Broda preko Rijeke za Beograd, a ne za Kuvajt, u trenutku kada je Vukovar bio u totalnom obruču i kada mu se je moglo pomoći. Veleizdajnici su vladali i još uvijek vladaju Hrvatskom! Zato je Hrvatska stranka prava u Hrvatskoj ubijana i zabranjena do danas.

 

Ne, za Gregurića, Šarinića, Gorana Granića i druge i dalje je lovostaj i zato je trenutni progon njihovog i Šuškovog  potrčka još jedan  običan blef i farsa. Opljačkane su milijarde a Bajić nam baja o draguljima od pet miljuna američkih dolara. Državno odvjetništvo u Hrvatskoj i nadalje je u službi dnevne politike a ne Ustava i zakona.