HRVATSKO PRAVO

Prve online stranačke novine u Republici Hrvatskoj

 

www.hrvatsko-pravo.hr

www.hrvatsko-pravo.com

 

 

17. travanj 2007.

 

 

SANADER NAPOKON UVIDIO S KAKVIM GLUPANOM  IMA POSLA: “ĐAPIĆEV PROGRAM ZA IZBORE JE FILM O NJEMU SAMOM!”

 

 

 

Zanimljiva, iako ne i iznenađujuća je činjenica kako neki mediji štite lažnog magistra i antisemita Đapića, čak i kada su u pitanju vrlo rijetke kritike premijera Sanadera na Đapićev račun. Tako su neki mediji, kao na pr. drugi i treći po tiraži dnevnoga tiska u Hrvatskoj, Večernji list i Jutarnji list cenzurirali predsjednika vlade RH i HDZ-a Ivu Sanadera koji je na predizbornom skupu u Trogiru, pod izgovorom proslave 17. obljetnice osnutka HDZ-a, kritizirao svoje konkurente – premijerske kandidate.

 

Za HNS je Sanader rekao da nude 80 tisuća novih radnih mjesta, a kada ih birači pitaju kako to misle ostvariti, kao odgovor nude premijersku kandidaturu svojih lidera Radimira Čačića i Vesne Pusić. Čačić je, usput rečeno, prošli tjedan u emisiji Otvoreno na Hrvatskoj televiziji verbalno napao i derao se na voditeljicu Sanju Mikleušević, da bi njegov egocentrizam kulminirao nakon što su se kamere ugasile, vrijeđajući voditeljicu kao da pred sobom ima stoku sitnog zuba a ne damu. To podsjeća na epizodu sa Prisavlja kada je u liftu HTV-a taj isti Čačić, za kojega je saborsko povjerenstvo nedavno nepobitno utvrdilo da se kao ministar nalazio u sukobu interesa (politička korupcija), napao predstavnika Hrvatske stranke prava 1861. nakon predizborne emisije, samo zato što je ovaj ustvrdio da je Čačićeva oporbena stranka 1997. u Zagrebačkoj skupštini korumpirala i “otela” zastupnicu Hrvatske stranke prava 1861. koja je sa skupštinskim mandatom HSP-a1861. pristupila Čačićevoj stranci HNS tako da je Čačić sa svoja dva zastupnika potom mogao osnovati stranački klub u ZG-Skupštini. (Poslije je ta ista zastupnica pristupila Manolićevoj stranci, a potom dobila nogu u zadnjicu, što se inače uvijek događa prebjezima, dakle, onima koji izdaju svoju stranku i pravaška načela Oca domovine dr. Ante Starčevića.) No, vratimo se u Trogir. Sanader reče, da HNS kao svoj program osim Čačića nudi i Vesnu Pusić za ministricu vanjskih poslova Republike Hrvatske. Za neimenovanog premijerskog kandidata Ljubu Jurčića, koji još traži stranku koja bi ga kandidirala, isto kao svojedobno Stipe Mesić kojemu je Čačićev HNS 2000. godine skoro uskratio kandidaturu za predsjednika RH ispred HNS-a, premijer Sanader je rekao da je Ljubo svoje već pokazao kao ministar gospodarstva u Račanovoj vladi, te da sada prodaje samo maglu. Hrvatsko pravo je objavilo ekspertizu dr. Molaka po kojoj je ministar Ljubo Jurčić ispod tržižne cijene prodao 25 posto INE stranoj naftnoj kompaniji, s time da je uopće upitno zašto RH prodaje svoju jedinu naftnu kompaniju kojima se inače diče velike zemlje poput Italije, Njemačke, SAD, Rusije, Velike Britanije itd. Međutim, sada dolazimo do onoga trenutka trogirskoga hadezeovanja kada je Sanader kritizirao Đapića, a što mediji prešućuju:

 

Spominjući pored Čačića i Jurčića također i premijerskoga kandidata Đapića, Sanader je za ovog oktroiranog “predsjednika” HSP-a rekao da “predsjednik HSP-a kao predizborni program nudi film o sebi” (“Korijeni, bla, bla, bla”)

 

Jedino što je Sanader prešutio u vezi toga je, da je upravo on savjetovao Đapiću da se iz crnokošuljaša profilira u nešto bolje, pa je lažni magistar navrat-nanos krenuo u filmske vode, a završiti će u crnoj baruštini jer svoj antisemitizam vuk koji dlaku mijenja ali ćud nikada, ne može sakriti, posebno stoga što, ako laže koza, ne laže rog! Čak je i novinar Jutarnjeg lista, koji sustavno prešućuje zločin nad Hrvatskom strankom prava, ovih dana zapisao da svi flimovi ovog glupana o sebi samom i uskrsne pisanice, koje su njegove marionete dijelile sa likom vuka, ne mogu prikriti KRVOLOČNU ĆUD NJEGOVE STRANKE I NJEGA SAMOG.