HRVATSKO PRAVO

Prve online stranačke novine u Republici Hrvatskoj

www.hrvatsko-pravo.hr

www.hrvatsko-pravo.com

 

19. travanj 2007.

 

 

 

POLJSKI GENERAL JARUZELSKI OPTUŽEN KAO KOMUNISTIČKI ZLOČINAC, RUMUNJSKI PREDSJEDNIK BASESCU SMIJENJEN, SAMO MESIĆU  SVE OPROŠTENO!

 

 

 

Zbog suradnje sa komunističkom tajnom policijom, doušništva sa agresorskom kontraobavještajnom službom, javnog huškanja na komunističku represiju protiv demokratske opozicije i disidenata, okruženosti sa udbaškim ubojicama  i još mnogo toga drugoga, u Hrvatskoj se nagrađuje sa mjestom predsjednika Republike ili parlamenta.

 

Hrvati više nikada neće moći govoriti da su zreliji od istočnoeuropskih naroda kada je u pitanju sloboda, demokracija i poštivanje pravne države, osim da lažu sami sebe kao i mnogo puta u povijesti. Prije dva dana optužen je bivši predsjednik Poljske, komunistički apartčik i general Varšavskog pakta Wojciech Jaruzelski, jer je krvavo ugušio poljski radnički sindikat Solidarnošć 1981. godine. Zamislite, tko je kod nas odgovarao za bezbrojne zločine komunizma, gestapovsku titoističku represiju i torturu, ubojstva političkih zatvorenika i emigranata ili gušenje studentskih demonstracija 1971. godine. Jedan od glavnih protagonista tih zločina ovih dana umire, a jugokomunistički novinari i mediji u Hrvatskoj ga kurvinski hvale i dižu do nebesa.

 

Drugi su još živi a nekolicina je otišla u pakao sa svim državnim počastima tobožnjih hrvatskih predsjednika, Tuđmana i Mesića. Bajaga Mladen sjetio se pokojnog Pepe Zinajića, kao udbaškog ubojice sa Korduna, jer je nedostupan osim na spiritističkim seansama, dok mu masovni ubojice sjede u srcu Zagreba, no što bi se Bajaga nekome išao zamjeriti!

 

Zar je moguće da u jednoj «zaostaloj» Rumunjskoj biva smijenjen zbog skrivanja svojeg dosijea, suradnika rumunjske komunističke obavještajne službe i prakse, koju je nastavio na položaju predsjednika Rumunjske do dana današnjeg, Traian Basescu, koji je čak poticao, u općoj klimi demokratizacije svoje zemlje lustraciju, ali tek pošto je prethodno sakrio i uništio svoj dosije tajnog komunističko agenta. Šteta za Basescua što nije Hrvat jer bi uživao na svojem položaju predsjednika bez da bi mu prijetila bilo kakva opasnost, već bi ga kao cinkera i doušnika Udbe slavili kao velikog i nasmiješenog predsjednika sa kojim je dobro popiti kavu kod Charlija u Gajevoj. Eto, jada hrvatskog,  duševne bijede i pomračenja narodnog uma, goreg nego li je onog južnokorejskog studenta na Virginijskom tehnikumu.