HRVATSKO PRAVO

Prve online stranačke novine u Republici Hrvatskoj

 

http: www.hrvatsko-pravo.hr

http: www.hrvatsko-pravo.com

 

27. srpanj 2007.

              MUNJE SVETOG ILIJE

 

Doći će ovom malovjernom i bezdušnom narodu glave njegovo klanjanje lažnim bogovima i idolima novca, trga, hedonizma  i licemjerja. Dok neki “neobaviješteni” ili namješteni(ČITAJ:POTKUPLJENI) crkveni prelati izgovaraju takve blasfemične ocjene da su Hrvati jedan od najkatoličkijih naroda svijeta, dotle je prava istina upravo obrnuta. Hrvati su velikom većinom prigodoničarski katolici, njihova vjera je više tradicija i navika nego kontemplacija, katoličke crkve su prazne čak i nedjeljom, osim Uskrsa i Božića. Ovaj narod časti Boga samo na jeziku dok je njegovim zakonima odavno okrenuo leđa. Zato mu se i događa da je na umoru, politički i kulturno zapušten i nepismen, uvršten od UN-a na listu naroda koji izumiru i takozvanih mrtvih jezika, koji će u dogledno vrijeme posve iščeznuti ili biti marginalizirani u vlastitoj sredini. Ovaj narod putem državnih struktura potiče i omogućuje ubijanje djece - pobačaj je najliberalniji na svijetu, dok je pomoć i dječji doplatak više nego sramotan i potiče na dodatno tamanjenje vlastitog potomstva. Glavno da se ima dovoljno bogatstva za goleme vile,  jahte, luksuzne limuzine i privatne helikoptere, a za narod domaće moćnike i vlastodršce  nije ni najmanje briga. Kao da komunizam u Hrvatskoj još nije bankrotirao.

Sadašnji blef premijer mladima nudi glasovanje od 16 godine umjesto da im ponudi smanjenje ili oslobađanje od poreza do 21. godine života.

 

Neki dan su se u ovoj lopovskoj državi režimski predstavnici hvalili suficitom i rebalansom budžeta a već od 01. kolovoza najavljuju drastična poskupljenja osnovne živežne namirnice kao što je kruh. Dakle, premala zemlja za toliko velike laži.

 

Protekli tjedan smo primjetili da će ovaj naraštaj ili potonuti ili se trgnuti iz bunila i ludila i zbaciti jaram nelegitimne hrvatske vlasti masovnim bojkotom izbora ili masovnim izlaskom na ulice. Prizvali smo u pomoć munje svetog Ilije i on kao da se je oglasio već ovog tjedna.

 

Prema navodima mnogih očevidaca nad Jastebarskom, Zagrebom, Zadrom, Šibenikom i drugdje ljudi su usred bijelog dana primjetili, u podne, goleme svjetlosne tragove na horizontu, užarene lopte, tutnjavu i eksploziju. Tri dana nakon te nevjerojatne pojave još nitko nema suvislo objašnjenje što se je dogodilo a neki tumače da je posrijedi meteorit kakav se nije pojavio stoljećima. Mi smo skloni vjerovati da ovaj naraštaj dobiva ozbiljna i opasna upozorenja da se trgne i učini nešto za sebe, svoju budućnost i vlastito spasenje, prije nego bude prekasno. 

 

Zbivanja oko Mesićevog pokušaja zabijanja noža u leđa Sanaderu preko odbjeglog Zagorca govore da  Hrvatskom vlada banda razbojnika i otimača, a ne demokratska i legitimna vlast, kojoj su puna usta Europe a  džepovi pokradenih dragulja.