HRVATSKO PRAVO

Prve online stranačke novine u Republici Hrvatskoj

 

http: www.hrvatsko-pravo.hr

http: www.hrvatsko-pravo.com

 

23. kolovoz 2007.

 

 

OD HRVATSKOG SUDSTVA  KOMPROMITIRANIJA I KORUMPIRANIJA JE SAMO HDZ-SDP KOMUNISTIČKA FRAKCIJA!

 

 

 Povratak istinskog zla na male ekraneRazvezao nadugačko Jurica Malčić pučki pravobranitelj, bivši partijski sekretar Skupštine općine Maksimir, provjeren drug a nikada gospodin, koji je počinitelj monstruoznog zločina, jer je svojim nakaradnim potpisom obezglavio Hrvatsku stranku prava i pretvorio je u Tuđmanovo crnokošuljaško ruglo od 1993 godine do dana današnjeg. Odjedanput, kao da su baš svi u ovoj jad zemlji pamet izgubili, a možda i jesu, započeo Malčić popovati zloglasnom Đuri Sessi o pravu i pravdi, tobože da bez pravednog sudstva nema pravednog društva i tome slične nebuloze. Naravno, da je to ikada funkcioniralo u Hrvatskoj, ne bismo nikada ni čuli za Sessu i Malčića, jer takvi nikada ne bi zauzimali pozicije na kojima su rušili ustavni poredak i pored ostalih zla, opravdavali stoljetni krah hrvatskog pravosuđa na primjeru, gle sada, iskazane nježnosti prema hladnokrvnom egzekutoru, jer se ovome navodno nema tko brinuti za njegovo malodobno dijete. Kao da je u Hrvatskoj zatvor dječji vrtić ili radno mjesto pa kada se netko od ukućana razboli brižni poslodavac otpušta počinitelja zločina na bolovanje ili godišnji odmor.

 

Kakva je zemlja Hrvatska pokazuje i nekada neovisni riječki Novi list koji u svojoj jugokomunističkoj maniri zataškava ili lažno prikazuje sve što se njegovim partijskim sekretarima ne uklapa u njihovu viziju titovske i jugopartizanske Hrvatske. Ćudi se tako njihov kolumnist da je tobožnje "pravaše"(tako on naziva Đapićevu bandu) snašla neka vrsta prokletstva, jer ih je Mesić ekskomunicirao iz buduće vlasti u trenutku kada je krajnje upitno hoće li joj se uopće približiti. "Zaboravio" je taj kolumnist što je nekada pisao o slučaju HSP-a i da se prokletstvo nad Đapićem natkrilo od trenutka kada je izdajnički izvršio stranački puč kojeg mu je organizirao i proveo sam Tuđman, a ne zato što ih je Mesić otpisao zbog neofašističkog profila Đapića kao nepoželjnu stranku u bilo kojoj garnituri na vlasti.

 

Međutim, zabrinula je Mesićeva izjava tog bivšeg jugokomunistu u Novom listu iz razloga što će glasovi ovih mračnjaka možda zatrebati njegovoj SKJ -SDP partiji, a neče smjeti, ponajmanje zbog Mesićeve izjave, sklapati koaliciju sa crnokošuljašima.

 

U pogledu samih izbora ovaj naraštaj se nema čemu nadati, jer ne čini ništa da bi mu nada u bolje, bila iole utemeljena, čime je duboko izigrao i prevario mladost od 1990. godine naovamo. Izborni zakon ostao je isti, ljudsko zlo u obličju Hloverke Novak Srzić, prekaljene doušnice Udbe i jugokomunističkog kadra, najavljuje povratak na HTV nakon što je dobila nogom u stražnjicu od Nove TV, jer  karte vlasti unaprijed su podijeljene.

 

Čak su se u lažiranoj hrabrosti Mislav Bago i njegovi  balegari sjetili mijenjati pravila predstavljanja (udarilo im sunce u glavu), kao da nisu znali da se izborni zakon odavno, to jest od 2001. godine  može mijenjati najkasnije godinu dana prije održavanja izbora, no kada se toga ne drži Šeks- zvani "locirati, uhititi, transferirati", zašto bi se toga onda pridržavali Bagini balegari.

 

Iznenađenja su, dakle,   moguća samo uz pomoč snažne intervencije izvana ili s Neba, sve dok se izborni zakon i sustav  u bitnom ne razlikuju od izbora u vrijeme jugosocijalističkog samoupravljanja, odnosno, izbori se održavaju radi izbora, okorjela Croudbaška oligarhija izbjegava i onemogućuje svoju smjenu sa vlasti, jer  bi ih svaka demokratska vlast morala staviti iza brave, pa je izlaz moguč jedino U MASOVNOM BOJKOTU IZBORA I UMJESTO IZLASKA NA IZBORE OVOM NARODU JE POTREBAN MASOVAN IZLAZAK NA ULICE UKOLIKO ŽELI VRATITI SAMOPOŠTOVANJE I OPRAVDATI ŽRTVE KOJU SE PALE ZA NJEGOV OPSTANAK NA OVOJ ZEMLJI.