HRVATSKO PRAVO

Prve online stranačke novine u Republici Hrvatskoj

 

http: www.hrvatsko-pravo.hr

http: www.hrvatsko-pravo.com

 

31. kolovoz 2007.

 

 HRVATSKI POČASNI KONZUL U IZRAELU OPTUŽEN ZA SILOVANJE I DRŽANJE U ROPSTVU-INAČE SEDLAROVA GLAVNA VEZA I ĐAPIĆEV IZRAELSKI DOMAĆIN!

 

 

Mate Granic Croatian foreign minister and war criminals and killers Mladen Naletilic Tuta and Ivan AndabakGrobar a ne doktor Mate Granić sa svojom kameleonskom i kukavičkom naravi poslao je k vragu svojim luciferskim lažima niže razrednog skorojevića opake ćudi i bezumno pokvarenog karaktera koji se nakon svih izdaja, kriminala i lopovluka još usuđuje nekome držati  prodike i lekcije. S nepravom ga je Glavaš instalirao kao malog od kužine na gradonačelnički tron sa kojeg ga je već odavno mogao i trebao strmoglaviti. Jedan Vladimir Šišljagić iz redove Glavaševe skvadre upravo zadnjih nekoliko dana dokazuje pred cjelokupnom hrvatskom javnošću, da je bez obzira na jugooficirsku prošlost, daleko pametniji,  sposobniji a vjerojatno i pošteniji od uskoro bivše prve osječke sramote kakvu ovaj grad u svojoj višestoljetnoj prošlosti nije doživio čak ni dolaskom fašističkih i komunističkih tirana na njegove ulice. Šišljagić argumentirano i hladnokrvno dokazuje da je Đapić jedan okorjeli prevarant, lažov i kriminalac kojem je mjesto odavno iza brave a ne u hrvatskoj politici(pod zadnje htio sa svojim Čaruginim razbojnicima strpati u džep ni više ni manje nego pola milijarde kuna), u kojoj su ga održavale i još uvijek održavaju one  zločinačke snage kojima nije odgovarala borba za Hrvatsku kao nezavisnu, demokratsku i pravnu državu već Hrvatska kao lopovska septička jama Europe u kojoj će jedan šarlatan i propali dijabetolog voditi njezinu vanjsku politiku gotovo osam godina, a hrvatskim parlamentom predsjedati spodoba koja ne razlikuje američkog predsjednika Theodora Roosevelta od Abrahama Lincolna. 

 

Matu Granića, trećerazrednog balkanskog blefera najbolje se može sagledati u društvu sa udbaškim krvnicima i zlikovcima na gornjoj slici(ubojice generala Blaža Kraljevića) kada je opravdavao zločine protiv Hrvata i Bošnjaka pred međunarodnom zajednicom, pravdajući se da iz tih krvoprolića ne stoji on i Tuđman već ekstremna frakcija Gojka Šuška ili da su ubijeni pripadnici HOS-a bili ustaše-fašisti. Sada kada je Tuđmanova pronacistička kreatura pred nestankom sa političke scene a trebao bi odavno biti iza rešetaka, Granić ga je mislio podvaliti ponovno onima do kojih još nije doprla vijest o tome tko je drug Mate Granić i tko je njegov pulen Đapić. Koliko je loš i bez pameti diplomat i političar Mate Granić, jao si ga onom koga on savjetuje čak i za kupnju WC papira, pokazuje i sa kim je bio u vezi u Izraelu, kada su pokušali uz pomoć Tuđmanovog plaćenika prevariti ugledne izraelske lokalne političare i gradonačelnike promovirajući im jednog notornog crnokošuljaša i antisemita za konzervativnog demokratskog političara. 

Tuđmanu su ne samo suradnici bili mnogobrojni ratni zločinci, danas  i pravomoćno neki osuđeni, već je i diplomaciju imao sastavljenu od zločinaca, poltrona, uvlačiguza, lažova kakav je i počasni konzul Republike Hrvatske u Izraelu Ivo Schlesinger, pod istragom izraelskih pravosudnih vlasti radi prijave za silovanje i držanje u ropstvu žene iz Ukrajine i drug Mate Granić od crvenih  Granića iz Baške vode, čiji su najbliži srodnici u svojstvu udbaških doušnika slali svoje sumještane na robiju za političke delikte. Zamislite taj isti Granić uz pomoć turopoljskog skorojevića iz Nacionala kani od ove jeseni voditi Novinarsku akademiju - valjda studij laži i prijevare po mirogojskom scenariju.

 

Ovakvu zagađenu zemlju, duhovno pokvareniju i od od najdublje septičke jame, teško da bi očistila čak i jedna demokratska revolucija. Narod je sveden na razinu goru od stoke što je i jučer jasno i glasno demonstrirao na otvaranju novog shopping centra u Novom Zagrebu koji je došla vidjeti desetina cjelokupnog gradskog stanovištva. U takvoj kaljuži mogu onda isplivati i vladati samo nitkovi i lažovi koji tada isplivaju na površinu,kao što izmet ispliva nakon svake poplave.