HRVATSKO PRAVO

Prve online stranačke novine u Republici Hrvatskoj

 

http: www.hrvatsko-pravo.hr

http: www.hrvatsko-pravo.com

 

05. prosinac 2008.

 

 KAMO IDE HRVATSKA NAKON EU ODBIJENICE O ZAVRŠETKU PREGOVORA 2009. GODINE!

 

 

BUSH AND MESIC TWO GRAVEDIGGERS OF OWN NATIONS FOR THEIR POCKETSNije uopće bitno hoće li reakcija na Sanaderovo ili Milanovićevo pokapanje Hrvatske imalo uspjeti kroz bučno najavljene prosvjede koji se ovih dana virtualno organiziraju po hrvatskim gradovima i ulicama, jer premnogima je dosta stezanja remena od bande lopovske koja je prisvojila Lijepu Njihovu kao privatnu prćiju za svakovrsnu grabež i nesreću cijelog naraštaja.Bitno je naime potrebno u ovom trenutku i svakom budućem, presresti i zaustaviti posrtanje Hrvatske pod tuđinskim kotačima, bezuvjetno je potrebno zaustaviti podčinjavanje Hrvatske domaćoj kriminalnoj oligarhiji i stranom interesu, bezuvjetno je potrebno  biti svoji na svome.

 

Samo sa poštenim, nekorumpiranim i pravednim ljudima na čelu zemlje može se promijeniti sadašnji pogubni pravac kojim se ova država otima od vlastitog naroda kojeg se suptilno i dugotrajno vesla žednog preko vode da bi ga na kraju obezglavili metodom suhe giljotine.

 

Za pravednu i pravnu Hrvatsku, protiv političkog i gospodarskog kriminala Hrvatskoj odavno nedostaje volje, snage i odlučnosti.

 

Hrvatska koja tone i svjetska kriza oko nje potvrđuju dalekovidnost načela da je samo suveren narod slobodan narod, da samo narod koji samostalno odlučuje o tome kakvu vlast neće i kakvu vlast izabire može imati samopoštovanje i biti poštovan od drugih u susjedstvu i u svijetu.

 

Svaki totalitarizam ili oslonac na njega Hrvatska je plaćala najvišom mogućom cijenom dankom u krvi i križnim putovima. Zato nitko nema nikakvo pravo udruživati Hrvatsku u bilo kakve međunarodne projekte bez da je o tome odlučio narod na referendumu, tako da odgovornost za uspjeh i neuspjeh snosi sam narod a ne isključivo njegovi politički lideri koji su ga iznevjerili i okrenuli mu leđa jer im je prvenstveni i jedini interes bio iskoristiti vlast za vlastite probitke, korupciju, nepotizam, pljačku i  nemoralno zgrtanje.

 

Hrvati su kroz povijest i previše puta proigrali šanse da budu narod koji gospodari svojim interesima već su prihvatili ulogu sluge tuđih moćnika i vladara, odnosno,  nametnutih i nelojalnih vladara. Čak i kada su bili uvjereni da izabiru svoje kao 1990. godine izabrali su najgore od svih mogućih ponuda samo što mnogi do danas to ne žele vidjeti ili priznati vlastite zablude, jer su im one donosile profit i privilegije na tuđu štetu. Ništa manje nisu opasni ni oni koji su se zamaskirali poput kojekakvih promotora demokracije i ljudskih prava a svako malo putuju u susjedstvo po instrukcije i novac, jer  kao jugonostalgičari vrebaju priliku ne bi li ipak jednog dan ponovno ostvarili svoje paklene snove o još jednom nestanku hrvatske  države u interesu balkanske ili južnoslavenske Unije.

Trenutna garnitura nesposobna učiniti bilo kakav odlučan rez jer je sama po sebi živi pijesak, ostaje i bez slamke za koju se držala zadnjih godinu dana,  o završetku pregovora o priključenju EU u 2009. godini,  jer je Ljubljana u dogovoru sa velikim članicama stavila veto zbog granica, korupcije itd.

 

Vladajuća garnitura  koja nema rezervne karte, osim gurati vlastite građane kao topovsko meso u NATO, morala bi odstupiti, ali je izgleda nema tko na ostavku natjerati. Onoliko koliko je Hrvatska zemljopisno udaljena od Norveške, koja odbija i samu pomisao da se uključi u EU na štetu svojih nacionalnih interesa, toliko je Hrvatska vlast daleko od poštovanja vlastitog naroda.