HRVATSKO PRAVO

Prve online stranačke novine u Republici Hrvatskoj

 

http: www.hrvatsko-pravo.hr

http: www.hrvatsko-pravo.com

 

20. prosinac 2008.

                                             

GUVERNER ILLINOISA UHIĆEN RADI KORUPCIJE SANADER I BANDIĆ NA KORUPCIJI JAČAJU VLAST I HOĆE U EUROPU!

 

 

Za razliku od zemalja razvijene demokracije, korupcija, ta smrtonosna hrvatska bolest stanuje u samom vrhu hrvatske vlasti i političkih i pravosudnih struktura. Baš zato, jedan od najodgovornijih  za džunglu korupcije, nepotizma i kriminala u Hrvatskoj, glavni državni odvjetnik dobio je za Dan prava čovjeka nagradu od bankrotiranog i osramoćenog, HHO odbora, šuplju povelju za promociju ljudskih prava.

 

Hrvatska je zemlja nevjerojatnih gluposti koje obezvređuju svaki ozbiljan napor da već jednom krene pravim putem prema pravednom, slobodnom i solidarnom društvu. Sebičnost i zloća sadašnje vladajuće kamarile i većinske opozicije, sastavljenih od udbomafijaških struktura jugokomunizma razorili su do te mjere državne institucije da su praktično potonule i one same u blato lopovluka, grabeža i sveprisutne korupcije.

 

U Čikagu,  na međunarodni Dan borbe protiv korupcije 09. prosinca 2008. godine, FBI uhićuje guvernera države Illinois Milorada Blagojevicha, srpskog podrijetla, zbog toga što je namjeravao tražiti i primiti mito i prodati bivše senatorsko mjesto novoizabranog američkog predsjednika Obame, dotle u Hrvatskoj korumpirani suci Ustavnog suda predvođeni nelegitimnom predsjednicom (jer nije ispunjavala nijedan uvjet da postane sudac Ustavnog suda pa je tajnim dogovorom Vlade Gotovca i Franje Tuđmana promijenjen Ustavni zakon koji je omogućio njezino ubacivanje u tu kompromitiranu instituciju), tobože ukidaju odredbe o pljačkaškoj naplati za pogrešno parkiranje ali sa odgodom do 2010 godine, tako da svi koji su nezakonito i neustavno opljačkani to moraju platiti, kako bi Ustavni sud osigurao protuzakonitu zaradu lokalnoj upravi i samoupravi po ukidanju odluke o naplati , pa će se naći i za te sudske drakule kakva nezakonita dobit ili privilegija, jer i oni su sa svim svojim gadostima i prljavštinama samo ljudi od krvi i mesa.

 

Taj isti sastav Ustavnog suda sankcionirao je gotovo sva ranija i suvremena bezakonja na kojima opstoji čudovišni hrvatski režim kao surogat svakog zla samo ne demokracije i slobode, pa je na primjer ostavio na snazi i Tuđmanove dekrete o uništenju  jedine opozicijske stranke u Hrvatskoj ili je ostavio na snazi sve naplate koje je grad Zagreb protuzakonito vršio zadnjih 13 godina po već ukinutoj odluci o naplati parkiranja s obrazloženjem da bez obzira što se ta ukinuta odluka i danas primjenjuje, Ustavni sud ne može raspravljati o ukinutoj odluci. Pravna prostitucija bez primjera u Europi od sudskih ustavobranitelja.

 

Bajić  sustavno odbija procesuirati drastične oblike pljačke i korupcije u slučaju pljačke Kameningrada i korupcije između sada već osuđenog slavonskog tajkuna Vlade Zeca i nekadašnjeg osječkog gradonačelnika, čija imovina  je za dvije godine uvećana za više od milijun eura, dok su po sličnom receptu od njegovih stranačkih kompanjona Zagrebačke ceste olakšane za nekih 170 milijuna kuna i još nitko nije uhićen niti osuđen od te bande razbojnika. Pod Bajićevom komandnom palicom omogućena je u gradu Zagrebu i  grabež od titoističkih razbojnika konfiscirane imovine, jer kada je došlo vrijeme da se nasljednicima vrati ili nadoknadi konfiscirano, grad Zagreb je doslovce bez posljedica tu imovinu rasprodao ili preprodao. Naravno, da Bajiću ne pada na pamet procesuirati ratne zločine ili komunističke zločine, jer se po njegovom stavu i životopisu, isti nisu niti dogodili. 

 

Za Bajića je i dalje nevidljiv slučaj sudaca Visokog trgovačkog suda ili suca Vrhovnog suda Hrvatske koji su nezakonitim stjecanjem novaca i primanjem mita ostvarili veliku protupravnu imovinsku korist, jer su dotični iznad države i zakona koje Bajić primjenjuje na Janjevcima ili najslabijima ali ne i na visoko organiziranom kriminalu u sferi političkih i privrednih struktura u Zagrebu.

 

Inozemni komentari u kojima se svijet obavještava da Sanaderova vlada izvlači na temelju korupcije  od hrvatskih građana najmanje jednu milijardu eura godišnje ili lakrdija Bandićevog šegrta Kalinića koji od vlastite  obijesti zaboravlja tko je  sam nekada bio, ne potiče državnog odvjetnika da djeluje. Da nije tako, uvjeren je da bi bio  odavno smijenjen u hrvatskoj septičkoj jami.  Zbog neodlučnosti i nesposobnosti za obračun sa kriminalom propala je Račanova koalicija, no  lud narod vratio je umiveni HDZ koji mu se je osvetio da je zadržao Bajića na mjestu glavnog državnog odvjetnika, jer tko bi nekog boljeg od njega  pronašao da štiti spregu države i organiziranog kriminala.

 

Sigurno ne radi Adventa,  Hloverka na TV nevoljko pušta uhićenje  bliskog joj Srbina Blagojevicha, a prešućuje u polusatnoj emisiji o nastanku i razvoju novozagrebačkog naselja Trnsko spomenuti jednom riječju jedno od najokrutnijih ubojstva Cro Udbe nad potpisnikom peticije za amnestiju političkih zatvorenika,  hrvatskim Židovom Ernestom Brajderom sa balkona zgrade Trnsko 8b. Preostaje jedino  nadati se  da će jednog dana, ukoliko Hrvatska ne crkne od vlastitih zločinaca i krivice, pred kamerama svijeta biti tako vođeni sa lisicama i rukama na leđima naši bivši i sadašnji premijeri, ministri a posebno drug predsjednik, štetočina za kojeg nema kazne u hrvatskom kaznenom zakonu.