HRVATSKO PRAVO

Prve online stranačke novine u Republici Hrvatskoj

 

http: www.hrvatsko-pravo.hr

http: www.hrvatsko-pravo.com

 

                

31. svibanj 2008.

 

SRPSKO NARODNO VIJEĆE U ZAGREBU PROSLAVILO PUNOLJETNOST BALVAN REVOLUCIJE 1990-2008. UZ SUDJELOVANJE HRVATSKOG PREDSJEDNIKA STJEPANA MESIĆA!

 

MESIĆ PRIMIO U UREDU PREDSJEDNIKA I UBOJICU ANTE PARADŽIKA!

 

MESIC ENCOURAGES SERBIAN CHAUVINISTS FOR RESUMED AGGRESSION ON CROATIAPod konac tjedna aktualna nehrvatska vlast, osokoljena kompromitiranom Bushevom administracijom i migovima iz EU-a, proizvela je nekoliko žestokih napada na čast i dostojanstvo hrvatskog naroda i države. Postavljanje Tuđmanove biste u Hrvatskom saboru, kojeg je ovaj na sve načine ušutkivao, protuustavno sveo na običnu marionetu njegove zločinačke politike, samo je odraz stanja duha u ovoj duhovno razorenoj zemlji ali i odraz Tuđmanovih epigona na vlasti koji u jednoj ozbiljnoj zemlji ne bi mogli biti niti trećerazredni igrači a kamoli sa njome upravljati.

 

CROATIAN PRESIDENT STJEPAN MESIC RECEIVED IN THE OFFICIAL VISIT MURDERER OF THE PROMINENT CROATIAN POLITICIAN  ANTO PARADZIK  KILLED BY ORDER OF CROATIAN PRESIDENT TUDJMAN 1991. YEARNastavak tog bezobrazluka,  dogodio se je dan dva kasnije na Širokom Brijegu, otvaranjem velikog spomenika, Gojku Šušku, čovjeku krajnje upitne prošlosti za vrijeme emigrantskog boravka u Kanadi i neupitne zločinačke karijere ministra obrane, koji je na najbezočniji način zlorabio svoje ovlasti trgujući naftom i oružjem sa srbijanskim agresorom na Hrvatsku i BIH, a kasnije izazivanjem bratoubilačkog rata katolika i muslimana u BIH, koji su doslovce deetkovali hrvatski narodu BIH, a dugoročno i u RH.

 

NA GORNJOJ  SLICI: Mesić podupire Velikosrbe u Hrvatskoj i prima ubojicu ANTE PARADŽIKA Željka Vučemilovića Grgića U SLUŽBENI PRIJEM U URED PREDSJEDNIKA REPUBLIKE KAO PRIZNANJE ZA ZLOČIN UBOJSTVA!

 

 

Prosrpsko razorno djelovanje tandema na vrhu Hrvatske, Sanadera i Mesića, došlo je do punog izražaja u subotu kada je sa pozornice „Vatroslava Lisinskog“ Milorad Dodik izjavio da zapravo ne priznaje državu u kojoj živi i iz koje dolazi, Bosnu i Hercegovinu, za koju je rekao da je ona njima Srbima nametnuta, i da im je u njoj pretijesno.  

 

Sve se je to dogodilo sa pokroviteljstvom Steve Mesića, takozvanog hrvatskog predsjednika i u režiji Milorada Pupovca, člana Sanderovog kabineta, preko svojeg teklića Slobodana Uzelca, bivšeg šefa zagrebačke komunističke jugopartije.

 

Vrlo opasnu igru igraju  Mesić i Sanader iz vlastite političke pokvarenosti i po nalozima  stranih centara moći koja bi se mogla opet krvavo osvetiti Hrvatima u cjelini, povratkom nekakve srpske autonomije, diobom državnog suvereniteta ili obnovom krajine. Ništa novo za one koji imalo poznaju povijest da  se srbijanski voždovi opet okreću  velikosrpstvu slaveći punoljetnost takozvane balvan revolucije 1990-2008. godine, ali se postavlja pitanje kakav je to narod Hrvata, koji dopušta da ga vode, njime upravljaju i rade mu o glavi politički probisvijeti i korumpirana bagra. I da stvar ne bi naprasno završila, Sanader ide ovaj mjesec u posjet velikosrpskom voždu Miloradu Dodiku u Banja Luku.