HRVATSKO PRAVO

Prve online stranačke novine u Republici Hrvatskoj

 

http: www.hrvatsko-pravo.hr

http: www.hrvatsko-pravo.com

 

16. listopad 2009.

                                                                                                  

MESIĆU JEDINICA KAO PREDSJEDNIKU HRVATSKE!

 

Prošlo je 100 dana od „bijega“ Ive Sanadera koji je Hrvatsku ostavio u stanju teške havarije. Niti jedan od vojske predsjedničkih kandidata ne može popraviti ono što je Mesić u 10 godina svoje destruktivne protuhrvatske djelatnosti, i Ivo Sanader u šest godina svoje korupcije upropastio i bespovratno uništio: zlatnu priliku da se isprave Tuđmanove krive Drine.

 

Umjesto detuđmanizacije i demokratizacije zemlje, Mesić i njegov udbaški štab na Pantovčaku su od zemlje stvorili koloniju stranog krupnog kapitala.

 

Nitko nije donio toliko neoliberalnih zakona kao nominalno socijaldemokratska Račanova vlada i HDZ, i nitko nije toliko uništio hrvatsku nacionalnu sigurnost i tradicionalne vrijednosti hrvatskog naroda kao HDZ. Svi skupa, Mesić i HDZ i SDP su od zemlje stvorili invalida, za vlastiti račun i njihovih sponzora u svijetu.

 

Sanaderov HDZ, nastavljajući stopama svog prethodnika Račana, uništio je školstvo, seljaštvo, radništvo i hrvatske branitelje, stupove hrvatskog društva. HDZ je dokrajčio i bosanske Hrvate, svoju glasačku „dijasporu“ koja sjedi na bačvi baruta, kao što pokazuju širokobriješki teški incidenti koje velikosrpski ideolozi i njihovi saveznici u svijetu vješto koriste za casus belli.

 

Kroz korupciju je HDZ, čija je koalicijska vlada puna koruptivnih ministrica i ministara, uništio privredu, te politička korupcija kao najteži oblik korupcije smrdi u javnim poduzećima koja HDZ uništava. HDZ je dokrajčio hrvatsko gospodarstvo koje je, što uništeno kroz korupciju, što rasprodano za proviziju širom svijeta. U finalu rasprodaje slijedi zlatni metak za hrvatska brodogradilišta (po naputcima Bruxellesa), i rasprodaja poljoprivrednih površina, šuma i rezervi pitke vode. Nakon toga slijedi hod po pustinji, ali za razliku od Židova, Hrvati neće doći do svoje obećane zemlje, jer za to ipak treba voljeti svoju zemlju!

 

Prihvaćanjem anti-humanističkih recepata Svjetske trgovinske organizacije (WTO), HDZ je izdao hrvatske studentice i studente, i prodao ih krupnom kapitalu, uništivši besplatno školovanje u korist krupnoga kapitala. Na koncu je vlada premijerke Kosor dotukla roditelje ukidanjem jedne od rijetkih pozitivnih poteza Sanaderove vlade – besplatnih školskih udžbenika, jer najlakše je nagaziti socijalno najugroženije, a to su obitelji u Hrvatskoj, kojoj nedostaje i djece i stanovništva općenito. Priodni prirast hrvatskog stanovništva biva umjetno spriječen protuhrvatskim mjerama koalicijskih vlada i njihovog udboljubaškog predsjednika Republike. Ministar zdravstva Milinović, razvikani Hrvat i katolik, ne bi mijenjao komunistički zakon o abortusu iz 1978. godine. To se zove voljeti svoju zemlju na način da joj se dade Judin poljubac. U dijeljenju takvih poljubaca, međutim, prednjači Stjepan Mesić.

 

Nekompetentnost koalicijske vlade od Jadranke Kosor vidi se po tome što ona financijsko-gospodarsku krizu rješava povećanjem osnovnog poreza PDV umjesto da je išla smanjiti poreznu stopu, povećat kupovnu moć građana, i novac u državni proračun namaknuti i antikorupcijskim mjerama. Kad bi se začepile rupe kroz koje zbog korupcije u javnim poduzećima i u privatizaciji curi novac, bilo bi 10 x 400 milijuna kuna za besplatne školske udžbenike, i moglo bi se čak uredno servisirati ogromni državni dug kojim su nas Račan, Sanader i Mesić zadužili kod stranih banaka. Njihov prethodnik Franjo Tuđman je pak postavio tračnice za rasprodaju Hrvatske prodajom 95% svih hrvatskih banaka. Ovako, Republika Hrvatska ide u stečaj jer ne može servisirati vanjski dug osim novim zaduživanjem kod Međunarodnog monetarnog fonda i domaćih stranih banaka, ili kao Milan “Blenton“ prodajom zagrebačkog holdinga na londonskoj burzi.

 

Koliko je samo degutantno slušati gospođu premijerku kada se zahvaljuje  predsjedniku Mesiću na ocjeni dobar koji je ovaj neokomunist dodijelio post-komunističkoj vladi Republike Hrvatske, kao da je ovaj blefer i vic-maher neki kontrolor vlade ili nastavnik koji dijeli ocjene. Ocjenu vladi može valjda dati oporba, a ne predsjednik Republike kojega pak nitko iz zakonodavne i izvršne vlasti odnosno parlamentarne oporbe ne ocjenjuje niti kritizira pa ćemo to učiniti mi, istinska oporba u ovoj zemlji:

 

Deset godina predsjednika Mesića ocjenjujemo čistom jedinicom, ocjenom nedovoljan (1).

 

Otkad je postao predsjednikom, ovaj nekadašnji komunist radio je na rehabilitaciji komunista, zatim na rehabilitaciji zločinca Tita i udbaških zločinaca, te ratnih zločinaca partizana i bivše totalitarne Jugoslavije. Polagao je vijence na grobovima komunista, kako u zemlji tako i u inozemstvu, stvarao histeriju oko navodnog nepostojanja antifašizma u zemlji, i komuniste nametnuo kao antifašiste iako oni nemaju pravo na monopol na antifašizam. Mesić je 10 godina na hrvatskom stanovništvu primjenjivao ratnu partizansku agitacijsku propagandu! Na koncu je odlikovao komuniste koji su završili na smetlištu povijesti. Tako će i njihova odlikovanja završiti na smetlištu povijesti jer nemaju nikakvu moralnu vrijednost, i još k tome ih je dodijelio moralni patuljak.

 

Zanimljivo je da je Mesić kao predsjednik Predsjedništva SFR Jugoslavije odlikovao i šefa KOS-a JNA, odnosno svog šefa u vrijeme kad su se tenkovi JNA valjali po Hrvatskoj nakon što je KOS pripremio i organizirao velikosrpsku pobunu. U zemlji koju su njeni vlastodršci izdali može se kao predsjednički kandidat kandidirati i bivši srpski pobunjenik Veljko Džakula, dok aktualni  potpredsjednika vlade, drži lekcije o antifašizmu, a samo koji mjesec prije toga širio je u Srbu velikosrpski fašizam.

 

I dok HDZ u obranu Thompsona od njegovih gluposti šalje svoje satelitske strančice s pravaškim predznakom (pravaške Jude), jer prema vani HDZ mora i dalje biti ušminkana liberalna stranka te se ne smije izravno zaprljati desničarskim ekstremizmom kojeg je izravno podupirao podupiranjem korumpiranog lažnog magistra Đapića i stranaka s pravaškim predznakom koje su nastale u laboratoriju CRO-UDBE, istovremeno na drugom kolosijeku, onom vanjsko-političkom, prima čestitke za izdaju vlastite zemlje od State Departmenta zbog sporazuma sa Slovenijom oko kupnje članstva u EU hrvatskim teritorijem.

 

Program HDZ-a: “Arbeit macht frei“

 

Zbog vanjske politike HDZ brzopotezno mijenja Ustav jer se boji narodne volje od referenduma za EU, pa advocatus diaboli u Hrvatskom saboru mijenja odredbu da o prijenosu hrvatskog suvereniteta odlučuje većina birača, tako da će o potvrdi ulaska RH u članstvo EU odlučiti većina birača koja izađe na narodni referendum, a ne više apsolutna većina birača (umjesto 1,5-2 milijuna birača o tome će odlučivati maksimalno 1 milijun birača), a to može teoretski biti i 20 posto hrvatskih građana kao što Bandić sa 20% glasova vlada Zagrebom, uz pomoć Crkve, i istovremeno stopira promjenu naziva Trga maršala Tita, a Crkvena komisija Iustitia et pax podržava promjenu naziva trga koji je nazvan po najvećem zločincu s ovih prostora.

 

I u Crkvi su prevladali materijalni nad duhovnim interesima kada se otvoreno podržava korumpiranog Bandića. Sramotna koalicijska vlada de facto zločinačke organizacije HDZ stavlja u Ustav Bošnjake kojih u Hrvatskoj nema prema zadnjem popisu stanovništva (postoje Hrvati muslimanske vjere i Muslimani), kao i nepostojeću nacionalnu manjinu, Slovence. Kad se čini brzopleta izdaja, brzopleto se čine i velike greške!

 

Onaj Tuđmanov vlak izdaje iz sramote koji je u vrijeme integracije hrvatskog Podunavlja u hrvatski ustavni poredak (što je osigurao američki general Jaques Klein, a ne jugo-general Franjo Tuđman) išao u Vukovar kojeg je izdao, ubrzano kreće prema Bruxellesu i veleizdaji kakva se ne pamti.

 

Ovi karijeristički oportunisti sa Pantovčaka i Trga svetog Marka nisu u stanju se u pregovorima s Europskom komisijom izboriti čak ni za minimalnu zaštitu hrvatskih nacionalnih interesa kao što bi bio bilateralni sporazum između RH i EU o mogućnosti samoodređenja Republike Hrvatske u Europskoj uniji do odcjepljenja.

 

Ovako, jednom kad se uđe u babilonski konglomerat od preko 500 milijuna stanovnika Unije i 27 zemalja članica nema više povratka, jer, Lisabonski sporazum ne predviđa institut istupanja iz Unije. Kad se iza nas zatvore vrata na kojima piše “Arbeit macht frei“, onda je gotovo, pogotovo stoga što u Uniju ulazimo kao korumpirana zemlja, bez istinske demokracije i s nefunkcioniranjem pravne države. Pravi raj da nas strani vlasnici krupnog kapitala izrabljuju do gole kože!

 

Kako naša seniorska nogometna reprezentacija nije zaslužila plasman na SP u Južnoafričku Republiku, tako naši vlastodršci nisu zaslužili plasman u Europsku uniju jer su pali na demokratskom ispitu i stanju pravne države. Međutim, prije ćemo biti privedeni u Europsku uniju nego u Južnoafričku Republiku.