HRVATSKO PRAVO

Prve online stranačke novine u Republici Hrvatskoj

 

http: www.hrvatsko-pravo.hr

http: www.hrvatsko-pravo.com

 

30. listopad 2009.

                                                                                                  

OSOVINA CARL BILDT – JADRANKA KOSOR RADI RASPRODAJE HRVATSKE MORSKE GRANICE!

 

Obistinile su se još jedanput naše točne prognoze na stranicama ovog lista od  prvog i devetog kolovoza ove godine  da je licemjerni osmjeh na licu Kosorice pred dvorcem Trakošćan ovog ljeta mogao značiti samo uspjeh na hrvatsku štetu. Sa  tri mjeseca  zakašnjenja protivi se toj vrsti političke suicidalnosti na tradicionalnoj trasi hrvatskih veleizdajnika svatko tko zna zbrojiti dva sa dva i razlikovati uspjeh od izdaje državnih i nacionalnih interesa.

 

Oglasio se je napokon i zagrebački Kaptol koji zabrinut potpunim sljepilom hrvatske vlade pod marionetskim vodstvom jedne nedorasle osrednje radio novinarke, miljenice kasnijeg protagonista velikosrpske agresije na Republiku Hrvatsku Veljka Kneževića,  uzvikuje da radije ne treba ući u Europsku uniju nego potpisati izdajnički akt takozvanog arbitražnog sporazuma sa Ljubljanom.

 

Posebno je važno zapamtiti da se najnovija veleizdajnička farsa službene hrvatske političke vrhuške događa pod dirigentskom palicom osobnog prijatelja i pokrovitelja ratne zločinke bosanskih Srba Bilje Plavšić, kojoj je ovaj ubojica hrvatskih i bosanskih državnih interesa ishodio osobnom intervencijom prijevremeni izlazak iz zatvorskog hotela u Švedskoj.

 

Ne smije se nikako smetnuti s uma činjenica da je na ovoj izdaji hrvatskog naroda i države Kosorici požurila čestitati ocvala bivša prva dama SAD-a koja je bolesno vlastohlepna i častohlepna, htjela sjediti na stolici prvog čovjeka SAD-a ali se je privremeno zadovoljila vodstvom zloglasnog Državnog tajništva odgovornog za bezbrojne političke izdaje i tragedije svjetskih razmjera koje sada dolaze i doći će na naplatu njihovim počiniteljima i uzročnicima.

 

To državno tajništvo onemogućilo je lustraciju, poraz i smrt komunističke, partizanske Hrvatske i restauriralo najperfidniju opstrukciju ljudskih prava,  pravne države i demokracije za dugih deset godina servisirajući ratnog zločinca Tuđmana a nakon njega instalirajući udbaškog kvislinga Stevu Mesića, koji aktivno sudjeluje na strani izdaje svih hrvatskih državnih i nacionalnih interesa.

 

Nažalost, Hrvati uglavnom nisu dorasli komplotu idealnih zavjera za njihovo trajno porobljavanje i oduzimanje njihovih gospodarskih i imovinskih potencijala, pa zato ustrajno biraju komunistički ološ na vlasti – lupešku bagru, a onda se kasnije, idućih deset i više godina čude da su pokradeni, prevareni i izigrani.

 

Umjesto udbaškog cinkera sada tipuju na bezličnog, bezidejnog propalog skladatelja, koautora haške optužnice protiv generala Ante Gotovine, koji je postao komunist 1980. godine zbog žala za jednim od deset najmasovnijih ubojica XX stoljeća J-e B-e Titom.

 

Bez svrgavanja sa vlasti glavnih protagonista hrvatske propasti, njihovog procesuiranja i zabrane rada zločinačkih organizacija pod krinkom Partije, nema izlaska iz žrvnja i zadnjeg kruga pakla.