HRVATSKO PRAVO

Prve online stranačke novine u Republici Hrvatskoj

 

http: www.hrvatsko-pravo.hr

http: www.hrvatsko-pravo.com

 

25. prosinac 2009.

                                                                                              

UMJESTO BOŽIĆA HRVATI ĆE OPET DOBITI PRINCA TAME!

 

Hrvatska stranka prava 1861. svim svojim članovima, katoličkim vjernicima, vjernicima ostalih kršćanskih denominacija i svim ljudima dobre volje želi sretan i blagoslovljen Božić, 2009. godine.

 

 

„Mnogo je gora, pače najgora despocija gdje narod misli, jer mu se kaže, da ima prava kojih nema, da ima zakona, za koje se u životu ne zna.“ A. Starčević

 

„Izaberi između svoga puka ljude sposobne, bogobojazne i pouzdane, koji mrze mito, te ih postavi za glavare puku“. /St. Zavjet, knjiga Izlaska/

 

 

 

Kakav je to hrvatski Božić kada je laž i obmana u našoj Domovini na tolikoj cijeni da ne ostavlja mjesta slavljenju rođenja Božića Isusa Krista. Hrvatska je valjda rijetka ako ne i jedina zemlja koja izbornu farsu izvodi u dane svečanog i radosnog blagdana rođenja Svjetla i Radosti čovječanstva radi njegovog spasenja i otkupljenja.

 

Lokalni bezbožnici u svrhu nemoralnog i nepravednog održanja na vlasti ne glume da svetkuju  niti najveće kršćanske blagdane i svetinje hrvatskog naroda kroz njegovu tisućljetnu povijest.

 

Zemlju i narod  doveli su do bankrota, ali to im nije dosta,već zahtijevaju novi mandat za već viđeno, a ponuda se na kraju svodi na izbor između dva predstavnika koji su ponikli iz iste zločinačke organizacije jugoslavenskih komunista, koji nisu kadri izvesti zemlju iz mraka, opterećeni štovanjem lažnog boga Tita i vlastitom tamnom prošlošću i nedjelima koja su vidljiva na svakom koraku.

 

Vrlo  je izvjesno da će nakon Božića Hrvatska dobiti još jednog predsjednika kojeg financira političko podzemlje na lokalnoj ili na internacionalnoj razini i valja odmah osuditi instaliranje takve zamjene na Pantovčaku koja neće biti za dobrobit naroda i države već za koristoljublje razgranate mreže podzemlja koje drži političku vlast u Republici Hrvatskoj.

 

Mesićevu udbomafiju i orjunašku kliku zamijeniti će mafijaško podzemlje sastavljeno od predstavnika građevinskog, uvoznog, financijskog i udbaškog lobija,sa još razornijim i opasnijim posljedicama  do potpunog sloma ili do malo vjerojatnog svrgavanja sa vlasti tog mafijaškog podzemlja od strane patriota i pravednika.

 

Kandidati, koji se lažno predstavljaju, osobe koje ne mogu i nisu prisiljene otkriti izvore financiranja svoje predsjedničke kampanje, mogu samo nastaviti harač nad zemljom kojeg je provodilo udbaška korumpirana klika dosadašnjeg takozvanog predsjednika svih građana ove zemlje.

 

Što je vjernički narod u Hrvatskoj i iseljeništvu toliko pogriješio da mu Bog ne dopušta zdravo-razumsko prosuđivanje te se nije kadar niti ne želi solidarizirati i organizirati za preokret pravca kojim ga kom-partijaši vode u duhovni, politički i gospodarski slom i podčinjavanje snagama koje se žele domoći prirodnih i materijalnih bogatstava Republike Hrvatske i kojima sve malobrojniji hrvatski narod predstavlja još samo fizičku smetnju za njihove mračne scenarije?

 

Je li moguće da su Hrvati, čast iznimkama, ponovno spremni biti robovi i da robovlasnik njihovih prava i sloboda odlučuje umjesto njih što smiju a što ne smiju, što je za njih dobro a što kao za narod u cjelini, loše.

 

Ponuda, umjesto sadašnjeg zlotvora koji je zavrijedio doživotni zatvor a ne sinekure i privilegije zbog svojeg štetočinskog i izdajničkog rada, svodi se na jednog sina Titovog milicionara, skojevca od mladih dana, dezertera od samog početka srpske agresije na Hrvatsku koji je odlikovan svim mogućim ratnim odlikovanjima, kojeg već po prirodi stvari podupire Đapićeva udbaška kriminalna klika osramoćenog i omraženog imena Hrvatske stranke prava,  koji je i sam poput lažnog pravnika i magistra kupovao svoje medicinske i druge lažno pribavljene znanstvene titule i zvanja, preprodavao na kriminalan način odjel hemodijalize u Bolnici Sv. Duh u Zagrebu, obogatio se basnoslovno na koruptivnoj sprezi Sanaderove antihrvatske vlasti sa izdavačima školskih udžbenika, gdje se je u tom mafijaškom biznisu godišnje okretalo više stotina milijuna kuna, itd. Kaos sa Bolonjom, kaos sa državnom maturom, kaos sa udžbenicima i sada dezertiranje na Pantovčak.

 

Ili je možda pravi vođa svih Hrvata ženska, mladenačka skojevka, anacionalna Zagrepčanka, kojoj je bilo uvreda odgovoriti na novinarsko pitanje koje je nacionalnosti, vječito opterećena svojim familijarnim nasljeđem orjunaških krvnika vlastitog naroda po nalogu beogradskog dvora 1918. godine i kasnije, čije su ruke krvave nedužnom krvlju prosinačkih žrtava 05.12.1918. godine.

 

Pa zašto u toj i  takvoj konkurenciji ne bi imao svoje zasluženo mjesto a možda i mjesto na Pantovčaku ni istinski pravnik, ni dobar političar ni pravi glazbenik, zapravo sve  a ništa, koji je ušao u Titovu zločinačku organizaciju na dan smrti druga Tita, i čiji je otac bio jedno vrijeme upravitelj Golog otoka a nakon sloma takozvanog Hrvatskog proljeća, visoki dužnosnik Centralnog komiteta Saveza komunista Hrvatske. Inače, neki od savjetnika koji ga ovih mjeseci okružuju nalaze se za politička ubojstva i zločine na crvenim tjeralicama Interpola.

 

Jedan od kandidata duboko ogrezao u pretvorbeni kriminal bio je ministar privrede devedesetih godina, potječe iz komunističko-orjunaške obitelji i stekao je astronomsko bogatstvo radeći kao ministar i direktor tvrtki u većinskom državnom vlasništvu uključujući i gospodarsku komoru i splitski nogometni klub. Idealan  kandidat za jačanje i razvoj kancerozne koruptivne hobotnice do nestanka posljednjeg Hrvata.

 

Najizgledniji jest Partijski sekretar koji je potkupio čak i visoke crkvene prelate, umrežen u sve najgore oblike kriminala i korupcije na lokalnoj i široj regionalnoj razini, gramzivo pretvorivši bijeli Zagreb u crnji od svih kmica, ujedno i idealan  kandidat domaće i takozvane hercegbosanske mafije za projekt zabijanja posljednjeg čeličnog klina u mrtvački sanduk zvan suverena i demokratska Republika Hrvatska.

 

Šaka apologeta ratnog zločinca Franje Tuđmana uključuje njegove fizičke i duhovne sinove, pa kome nije bilo dosta deset krvavih godina Tuđmanove autokratske i zločinačke politike na pravcu uništenja suverenosti i slobode hrvatskog naroda u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, imati će prebogatu ponudu na paleti raspamećenih i besramnih titoista i tuđmanista.

 

Svi ti kandidati, zapravo bezlična i nemoralna šaka jada, tisućama milja su daleko od dužnosti koje se postavljaju pred najvišeg državnog dužnosnika upropaštene zemlje a to su zalaganje za socijalnu i materijalnu pravednost, zaštitu od kriminala, korupcije, uklanjanje svih ideoloških i političkih protagonista komunističke strahovlade iz političkog, obrazovnog i javnog života kroz lustraciju, referendum o NATO sa pravom izlaska iz te vojne organizacije, zaštita ljudskog života od začeća do naravne smrti, zaštita braka, obitelji, djece, povratak neradne nedjelje, poništenje svih slučajeva pretvorbenog i privatizacijskog kriminala, oslonac na vlastite i alternativne izvore energije, nepriznavanje dijela hrvatskog vanjskog duga koji je povezan sa pljačkom i korupcijom, stvaranje neovisnih tiskanih i elektroničkih medija itd. 

 

Samo duboko svjestan, organiziran, solidaran i religiozan narod spreman bi bio obrušiti se pasivnim i aktivnim otporom na ovakvu izbornu farsu za predsjednika države bez stvarnih ovlasti, u kojoj će sudjelovati i oko 900 tisuća mrtvih duša, dakle birača koji su se uvećali za gotovo jedan milijun od predsjedničkih izbora 1992. godine, dok se Hrvatska svake godine smanjuje za jedan grad veličine od 50 tisuća stanovnika.

 

Ali Hrvati takav narod nisu a vjerojatno nikada neće niti postati, premda u biblijskom Starom Zavjetu mudrost potrebna Hrvatima citirana na početku ovog komentara,  zapisana leži već četiri tisuće godina.

 

Zato  im se može dogoditi da će u ovom stoljeću prohujati sa vihorom,  možda i nestati.

 

Usprkos realnog beznađa , događaj Božića nas podsjeća i opominje da će Božja riječ ipak biti zadnja a ne čovjekova!