HRVATSKO PRAVO

Prve online stranačke novine u Republici Hrvatskoj

 

http: www.hrvatsko-pravo.hr

http: www.hrvatsko-pravo.com

 

31. prosinac 2009.

                                                                                              

MESIĆEV NASLJEDNIK: BEZVJERAC ILI SAMOZVANI KATOLIK!

 

CROATIANS ARE FORMER COMMUNIST SECRETARIES OF ONLY ALTERNATIVES FOR THE CROATIAN PRESIDENT Vladajući režim doživio je na predsjedničkim izborima dvostruki poraz: 56 posto birača nije izašlo na izbore pošto ponuda politički podobnih na tržištu očito nije zadovoljila, tako da je na ovim izborima ipak odlučila većina hrvatskih birača pasivnim demokratskim otporom što je pljuska vladajućoj zapadnobalkanskoj eliti, i ujedno najniži postotak izlaska na nacionalne izbore u nekoj europskoj zemlji koji svjedoči o krahu sustava koji se temelji na velikim lažima, nepravdama i bujajućoj korupciji; što je posebno znakovito, lažna hadezevsko-tuđmanovska “desnica“ doživjela je potpuni slom jer niti jedan od sedam njenih kandidata nije prošao u 2. krug predsjedničkih izbora. Činjenica što su međusobno posvađani do zle krvi, što su si međusobno pravili konkurenciju i podmetali nogu da padnu, kao da je Božja kazna za njihove laži kojom su varali narod, vodeći ga gotovo dva desetljeća u zabludu!

 

Nakon sloma satelitskog lažnog pravaštva personificiranog Đapićem koji je u 18 godina hrvatske nezavisnosti bio ispostava Tuđmanovog HDZ-a i Račanovog SDP-a kao trojanski konj u oporbi, slom je doživio i pokrovitelj ovog čudovišta, Sanaderov HDZ čiji je predsjednički kandidat sasvim zasluženo propao, s obzirom na organizirani kriminal i veleizdaju koju je ova lažna “desnica“ počinila! S njim su potonuli i svi  disidenti HDZ-a, marionete Mesića i krupnog kapitala i raznorazni tuđmanovci, također lažni desničari.

 

Laž se nikada ne može vječno održati, ona kad-tad nestane u bespuću svojih zabluda, a s njom i društvo koje se temlji na lažima!

 

Dvadeset godina je HDZ sa svojim komunistima, staljinistima/titoistima i udbašima u vrhu ove umjetne i anti-demokratske demonske stranke, koja simbolizira organizirani kriminal u Hrvatskoj, glumila desnicu kako bi zatrla istinski politički demokratski konzervativni desni centar ili desnicu. Kad staljinisti iz CRO-Udbe nisu uspjeli eliminirati desnicu kroz izborni proces, poslužili su se političkim nasiljem, puščanim mecima i bombama, likvidacijama, montiranim političkim procesima u staljinističkom stilu, u Zagrebu, otimanjem Hrvatske stranke prava, lustracijom, medijskom cenzurom i klevetama, i to sve u prvoj polovici  devedesetih, u ime hrvatstva i Hrvatske.

 

Nakon 20 godina harača i danka u krvi kojeg su hrvatski rodoljubi platili u autokratskom sustavu Franje Tuđmana i njegovih udbaško-komunističkih nasljednika, lažna desnica je poražena i potučena do nogu i to kroz vlastiti kriminal koji je stvorila i održavala radi stjecanja materijalnih bogatstava na račun hrvatskog naroda, privilegija, sinekura i Judinih srebrenjaka, ukidajući postupno hravtski suverenitet, izdajući zemlju njenim neprijateljima koji su joj propast zaželjeli u trenutku kada se u Vukovaru 91. borila  za opstanak!

 

Kad su jugo-komunisti nakon pada Berlinskog zida bili prisiljeni, uslijed revolucionarnih događaja u Rumunjskoj i cijeloj Istočnoj Europi, uslijed narodne kontra-revolucije protiv Oktobarske revolucije, prepustiti vlast, Račan i društvo predali su je u ruke Titovu generalu Franji Tuđmanu i njegovim partizanima i udbašima na čelu s Josipom Manolićem, izigravši kao izdajice pravaše. Do sada su titoisti (račanovci i tuđmanovci) jedni drugima milovali ruku. Međutim, već sada je vidljivo da je djelo te lažne desnice Franje Tuđmana završilo na smetlištu povijesti, a tako će završiti i cjelokupna ljevica!

 

Lažna desnica  u Republici Hrvatskoj bila je potrebna bivšim komunistima kako bi svoj položaj ekstremne ljevice premjestili u politički centar, podijelivši ektremnu ljevicu na “ljevicu“ i “desnicu“.

 

Rezultat ovakve politike je da na predsjedničkim izborima 2010. narod može birati samo između dvojice bivših komunista, deklariranih titoista. Ne bi bilo drukčije ni da je netko od kandidata tzv. desnice ušao u 2. krug, ali ovako je za narod lakše prepoznati vuka jer lažna desnica se do sada znala vješto preobući u janjeću kožu, dovevši zemlju do ekonomskog, političkog i nacionalnog sloma, upropastivši sve što su hrvatski branitelji obranili u ratu za nezavisnost i slobodu u vrijeme velikosrpske agresije.

 

Nasljednici autokratskog sustava Franje Tuđmana, Mesić, Račan i Sanader, zadužili su Hrvatsku kod zapadnih banaka za preko 40 milijardi eura, potrošivši kredite na jelo i pilo, na uvozni lobby, i kroz korupciju neviđenih razmjera, bacivši novac poreznih obveznika u vjetar. Od parazita, a to komunisti i jesu, nije se ni moglo drukčije očekivat!

 

Poražavajuće je kad na predsjedničkim izborima preko 800 tisuća glasova hrvatskih birača idu lažnim socijaldemokratima koji veličaju zločinca Tita, ali to je posljedica autokratskog sustava tuđmanizma koji je uzgajao Titov kult ličnosti, i jugo-komunistima omogućio kroz progon i uništenje hrvatske desnice izravni povratak na vlast 2000 godine.

 

Međutim, većina hrvatskog naroda, 56% Hrvata, ne glasuje za titoiste koji, otkad postoje, uvijek su ostajali u manjini, a vladali su samo iz jednog jedinog razloga – zbog podrške Zapada koji je očito svoja vlastita načela o demokraciji zamijenio za novac i profit, te će i taj zapadni sustav, temeljeći se na lažima, kad-tad propasti jer mu se stupovi temelje na lažima, kao što su stupovi titoističkog društva u Hrvatskoj utemeljeni na velikim lažima.