HRVATSKO PRAVO

Prve online stranačke novine u Republici Hrvatskoj

 

http: www.hrvatsko-pravo.hr

http: www.hrvatsko-pravo.com

 

04. travanj 2009.

 

 

              KLEPTOKRATI ZA NATO SPREMNI!

 

Hrvatska šutnja i hrvatsko sluganstvo ponovno vladaju Hrvatskom. Neće za Hrvate netko drugi odrađivati obranu i zaštitu njihove suverenosti, pa niti sadašnja slovenska garnitura bez obzira na svoje sebične i samo njima razumljive razloge. Poput nedozrelih maloljetnika jednako kao što su bili ugurani 1918., 1941. i 1945. godine u protuhrvatske države i paktove, velik dio hrvatskog naroda ponovno propušta priliku pokazati svoju samosvijest i dokazati svoju suverenost.

 

Naime, domaća udbaški kompromitirana i korumpirana elita uz pomoć međunarodne konstelacije i korupcije kao glavnog mehanizma hrvatskog vladanja, preveslala je ovaj narod ponovno žednog preko vode,  ponovno ga pretvorila u novo-staru monetu za potkusurivanje tuđih računa, opskrbu vojnih ešalona i groblja ali i za pražnjenje blagajne prezadužene Hrvatske, u kojoj je svakim danom sve manje hrvatskog, radi kupovine roba sa skladišta svjetske vojne industrije.

 

Hrvatska se mogla opredijeliti  za ulazak ili neulazak u NATO ili bilo koji drugi vojni savez ako je to volja većine, ali narod se je za to učlanjenje MORALO pitati, a ne ga na prijevaru lišiti jedne od osnovnih poluga njegovog suvereniteta a to je raspolaganje vojnim i ratnim potencijalima, sredstvima i vojskom. 

 

Naši kleptokrati sa Pantovčaka i Gornjeg grada bojali su se da bi im narod odgovorio sa jednim velikim vrućim šamarom da neće više biti ovca niti janje za tuđe klanje, jer kada je trebalo braniti 1990-1991. Hrvatsku, Vijeće sigurnosti predvođeno Bushevom Amerikom zavelo je embargo na vojnu pomoć Hrvatskoj, pa da nije bilo hrvatske odlučnosti i jedinica dragovoljaca HOS-a od Vukovara do Dubrovnika pričali bi mi danas o ulasku konfederacije južnoslavenskih država bivše Jugoslavije, bez Slovenije,  u NATO i EU kao o ne tako davnoj prošlosti. Naime, Hrvatska bi u savezu sa Srbijom i drugim jugo-republikama bila već odavno u NATO i EU, da nije bilo razbijanja plana konfederalne Jugoslavije,  koja Hrvatskoj nije mogla zajamčiti niti sigurnost niti ravnopravnost.

 

Zaista je apsurdno od Sanadera kada  na učlanjenju u NATO upućuje čestitke hrvatskim braniteljima koji su od tog istog vojnog saveza bili ne samo ostavljeni na cjedilu nego im je provodio embargo na uvoz oružja u Hrvatsku i kasnije u Bosnu i Hercegovinu.

 

Hrvatska vlada danas na palubi hrvatskog Titanica baca na sve strane od NATO do EU pojaseve za spasavanje ali pri tome ne vidi i ne želi vidjeti da je upravo ona ta santa leda radi koje se Titanic utapa. Ulazak jedne kleptokratske Hrvatske u strukture NATO saveza značiti će dodatno financijsko zaduživanje Hrvatske, korištenje Jadrana kao vojne baze NATO-a , uz sve sigurnosne, ekološke i druge rizike sa tim povezane a NATO-u neće ojačati ugled kao saveza koji promiče demokratske standarde i vrijednosti. U svjetlu postojećih spoznaja o dugogodišnjoj agenturnoj službi UDBI i KOS-u,  mnogih današnjih hrvatski aktera na vlasti, ovaj savez može biti dodatno  ugrožen i u sigurnosnom pogledu.

 

Ako se u Hrvatskoj ikada dogodi stvarna demokracija jedan od prvih koraka TREBAO BI BITI RASPISIVANJE REFERENDUMA O  OSTANKU ILI IZLASKU HRVATSKE IZ NATO PAKTA!