HRVATSKO PRAVO

Prve online stranačke novine u Republici Hrvatskoj

 

http: www.hrvatsko-pravo.hr

http: www.hrvatsko-pravo.com

 

15. svibanj 2009.

 

 

                IZBORI OKO JEDNOG TE ISTOG

 

 

ISN'T DO QUESTIONABLY THAT WILL COLLAPSE SANADER'S CORRUPTED AUTHORITY THAN WHENJoš jedni uzaludni i suvišni lokalni izbori u guberniji Hrvatskoj, u kojoj je takozvana hrvatska vlast sve kvalitetno pokrala ili predala strancima. Ništa se ne može promijeniti iz ničega, no srećom ljudi nisu čudotvorci jer svijeta odavno ne bi više bilo. Uzaludni su pozivi nadobudnih i „prosvijećenih“ odnosno za to korumpiranih da je građanska dužnost izići na izbore i glasovati za neku od ponuđenih opcija, jer u Hrvatskoj se može glasovati samo za lijevu i desnu frakciju bivšeg Saveza komunista Jugoslavije, odnosno, Hrvatske. Dakle, u Hrvatskoj se može glasovati samo za korumpirane, lupeže, vlastohlepne,  i beskorisne. Oni su potpuno zagušili političku scenu Hrvatske i pretvorili je u kuginu kuću, da je postala kužna od gadosti i politika sama po sebi.

 

Pojedini kandidati poput Bandića iz SDP-a i Đapića iz HDZ-a (jer, on sa HSP i nema nikakve veze osim kao HSP-ov rušitelj i izdajnik), primjer su organiziranog kriminala, pljačke i lopovluka na gradskom i nacionalnom nivou radi kojeg bi u demokratskom sustavu  sjedili na doživotnim robijama oni i njihovi najbliži suradnici. No, Sanaderu i Milanoviću to su idealni kandidati za gradonačelnike najvećih hrvatskih gradova.

 

I zato se u Hrvatskoj ne može očekivati nikakva bitna promjena putem izbora, već jedino putem svrgavanja vlasti bez izbora. Hoće li ikada biti sposobnih i spremnih za takav vid spašavanja hrvatskog naroda od njega samog, vrlo je nezahvalno prognozirati. Povijesne pouke govore da se Hrvati nisu znali i nisu bili sposobni boriti sami za sebe već su uvijek krenuli organizirano i masovno u borbu za neki cilj kada bi ih netko drugi vodio za rukav. Budući da vole živjeti s lažju, hrvatski građani nisu još nikada bili sposobni poslušati poziv na organizirani bojkot izbora.

 

Trošenje je papira ponavljati već dosadne argumente da je u Hrvatskoj na djelu hipertrofija od 429 općina, 126 gradova, 21 županije, pljeve gradonačelnika i ostale bulumente, stotina tisuća lažnih glasača na biračkim popisima prijavljenih na lažnim adresama, organiziranih dolazaka srbijanskih pobunjenika. Svi zajedno postoje jedino da još više melju i tlače domaće bijelo roblje oporezujući ga sa milijun izmišljenih nameta  a ne da riješe makar i jedan i jedini životni problem, ukoliko se život ne svodi na izgradnju vodovoda i kanalizacije.

 

Velik dio općina i gradova njih i do 50 posto izmišljen je u  političkim trgovinama diktatora Franje Tuđmana, kojem HDZ ganga redovno održava kult, i lažne hrvatske opozicije 90-ih godina koja se je sporazumjela sa HDZ-om o svemu što je donijelo propast i nesreću ovoj zemlji. Te jedinice lokalne uprave velikim dijelom ne mogu se same niti financirati, pa o njihovoj „lojalnosti“, čitaj političkoj korupciji, ovisi hoće li i koliko dobiti iz vladine kase. Trebalo je smjestiti svoje kadrove na proračunsku plaću pa su zato gotovo svi ti lažni opozicioneri prodali dušu đavlu i dogovorili se s Tuđmanom oko raspodjele kolača koji je odavno postao gorak i pljesniv za prevarene i pokradene, ali koji su nesposobni nakon toliko krivih izlazaka na izbore bilo kome više vjerovati.

 

Jedna od kazni koja snađe one koji glasuju za nepoštene stranke i kandidate, jest gubitak vjere i moći raspoznavanja onih koji su ispravni i pošteni.

 

Pred lokalne izbore ove godine licemjerno su korištene žrtve Bleiburga i komunističkih pokolja, pa je tako Sanderov alter ego Hebrang izjavio na komemoraciji da „komunističke zločince štiti dio političkog vrha“, a sam Hebrang je upravo dio tog i takvog vrha koji štiti Trg maršala Tita. Zato i nema nikakvo pravo rugati se hrvatskom neoboljševiku  Mesiću kao agentu Titovih koljača, dok je vladajući HDZ  sve učinio da izigra bilo kakvo sučeljavanje i istragu oko tih ratnih i poratnih Titovih zločina, koje se je sjetio u predizbornoj kampanji lansirati ne putem Državnog odvjetništva i sudstva već preko jedne kvazi udruge za ljudska prava u kojoj sjede gotovo sve sami udbaši, komunistički agenti provokatori, titoisti, Jugoslaveni i klatež najmračnijeg podzemlja, koja je za osobne sinekure, sponozore i probitke već odavno prodala dušu vragu.

 

Hrvatski građani bi sami sebi učinili najveću uslugu kada bi umjesto izlaska na biračka  mjesta masovno izašli pred Banske dvore i srušili jednu gnjilu, osakaćenu i korumpiranu vladavinu bezakonja i korupcije. To se možda jednog dana i dogodi u Peruu ili na Kubi, ali svugdje  prije nego li u Hrvatskoj. Hrvati nisu slučajno najbolji u najgorem!