HRVATSKO PRAVO

Prve online stranačke novine u Republici Hrvatskoj

 

http: www.hrvatsko-pravo.hr

http: www.hrvatsko-pravo.com

 

11. srpanj 2009.

                                                          

 

NEPOPRAVLJIVI TITOVI TRABANTI NEKAŽNJENO PRAVDAJU KOMUNISTIČKE ZLOČINE!

 

 

 

Nedopustivo je da predsjednik Mesić boljševičkim metodama izvrće povijesnu istinu o Drugom svjetskom ratu i poraću na području Hrvatske, prikazujući dan oružanog ustanka komunističke partije od 22. lipnja 1941. kao čin borbe za slobodu jer to je notorna laž, s obzirom da je javni cilj KPJ bio socijalistička Oktobarska revolucija i obračun sa svim antikomunistima i braniteljima hrvatskog državnog prava, i obnova tamnice naroda Jugoslavije, pod propagandističkim geslima borbe za slobodu, ravnopravnost i demokraciju, i pod krinkom borbe protiv fašizma.

 

Anti-europsko ponašanje predsjednika Mesića i gradonačelnika Dubrovnika, Vlahušića, je protivno humanističkim standardima koje je postavilo Vijeće Europe i Hrvatski sabor o osudi zločina komunizma ili titoizma.

 

Napad dubrovačkoga gradonačelnika na don Miljenka Babaića povodom njegova govora istine povodom Dana državnosti /nezavisnosti/ od 25. lipnja 2009., u kojemu je don Babaić biranim riječima zahvalio poginulim hrvatskim braniteljima na obrani domovine, koji su bili za dom spremni u obrani od velikosrpske agresije (1991.-1995.), i ubijeni na vlastitoj grudi od fašističkih i komunističkih zločinaca iz Srbije i Crne gore, i osudio hrvatske Jude u sadašnjosti, prošlosti i budućnosti, prozivajući s pravom „Tita, partizane i komuniste zločincima i sramotom povijesti“, je sramota za grad Dubrovnik kojega su od velikosrpske okupacije spasili hrvatski antifašisti – hrvatski branitelji iz cijele Hrvatske koji su na Srđu bili za dom spremni i pobijedili četničke brigade tako zvane 'JNA',  a među njima su se u junačkoj obrani Dubrovnika isticali hrvatska Policija i HOS, a ne Stjepan Mesić ili Andro Vlahušić i HNS-Liberalni demokrati! Potrebno je spomenuti da je zapovjednik dubrovačke ratne brigade 1994. na Srđu posebno zahvalio predsjedniku HSP-a Dobroslavu Paragi i hrvatskim bojovnicima iz HOS-a zbog nesebične i ključne obrane Dubrovnika na Srđu 1991. godine.

 

Za razliku od Stjepana Mesića i Andre Vlahušića je Dobroslav Paraga zbog obrane Dubrovnika, Vukovara i cijele Hrvatske već 18 godina pod čeličnom cenzurom 'slobodnih medija', o čijoj je 'slobodi' nedavno svjedočio i istraživački novinar Hrvoje Appelt, a to je sloboda samo za politički podobne titoiste (crvene fašiste) koji su najčešće i korumpirani zločinci.

 

Treba istaknuti čin hrabrosti u govoru don Babaića jer danas se u 'Mesićevoj udbaško-neokomunističkoj titoističkoj Hrvatskoj' gubi, ne samo imetak i ugled, nego i život zbog obrane slobode javne riječi i povijesne istine jer klevete i udbo-mafija ubijaju ljude, domovinu i slobodu!

 

Neprijatelj broj 1 slobode i demokracije u Hrvatskoj je predsjednik Republike Stjepan Mesić koji blati antifašizam i antikomunizam, i titoističkim agitpropom nanosi ljagu hrvatskom narodu jer vrijeđa žrtve komunizma, među kojima se nalaze brojni antifašisti!

 

Tito i komunisti su zločinci, i mjesto im je na smetlištu povijesti!

 

Ovom prilikom najoštrije prosvjedujemo i protiv saborskoga zastupnika HDZ-a Andrije Hebranga koji je u televizijskom razgovoru s novinarom Tihomirom Dujmovićem pozitivno ocijenio protunarodni partizansko-komunistički 'NOB', iako je od strane toga gerilsko-revolucionarnog pokreta ubijeno na tisuće nedužnih hrvatskih civila i pobijeno bezbroj ratnih zarobljenika od 22. lipnja 1941. do 8. svibnja 1945. godine, jer je partizanski pokret bio vođen od teških ratnih zločinaca iz politbiroa CK KPJ na čelu sa doušnikom sovjetske tajne policije NKVD, Josipom Brozom – 'Titom/Valterom'.

 

Predsjednički kandidati, ako nisu spremni kao mogući budući predsjednik Republike zastupati demokraciju, u kojoj titoizam kao totalitarni pokret nema što raditi, ne trebaju se ni kandidirati!

 

ZAVNOH/AVNOJ je staljinistički relikt i nema što tražiti u hrvatskom Ustavu, tako da budući šef države mora biti spreman na novu ustavotvornu demokratsku skupštinu, i boriti se za slobodu, demokraciju i ljudska prava i nacionalna prava hrvatskog političkog naroda, i povesti lustraciju bivših komunista i udbaša iz javnih službi RH, i borbu protiv korupcije dovesti do pobjede hrvatske države protiv udbo-mafije!

 

Novi predsjednik Republike mora biti spreman rasvijetliti sva politička ubojstva iz devedesetih godina počinjena po neoboljševičkom režimu Franje Tuđmana i Josipa Manolića, te kazniti nalogodavce ubojstva i ubojice koji su sa predumišljajem ubili Antu Paradžika i generala HOS-a Blaža Kraljevića i druge pravaše i hrvatske branitelje, te mora ukinut medijsku cenzuru i osigurati osnovna ljudska prava i slobodu medija u Republici Hrvatskoj, kao i restaurirati ustavni višestranački sustav, i kazniti njegove razbijače iz redova HDZ-a i SDP-a kao i Antu Đapića i njegove sponzore i zaštitnike u vrhu hrvatske politike!

 

Novi predsjednik Republike mora biti zaštitnik hrvatskog državnog prava i demokratskih vrijednosti, građanskih prava, slobode i ravnopravnosti svih stanovnika Hrvatske bez obzira na etničko porijeklo i vjeru, a posebno uspostaviti hrvatsku nacionalnu sigurnost odnosno sve ono što su propustili učiniti Račanova i Sanaderova koalicijska vlada i drugi predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić.

 

Hrvatski centar za istraživanje zločina komunizma

Voditelj Goran Jurišić