HRVATSKO PRAVO

Prve online stranačke novine u Republici Hrvatskoj

 

http: www.hrvatsko-pravo.hr

http: www.hrvatsko-pravo.com

 

01. kolovoz 2009.

                                                          

              HRVATSKA NA GOLOM OTOKU!

 

 

Neprimjetno je prošla  obljetnica osnutka najzloglasnijeg logora u Titovoj komunističkoj Jugoslaviji i Istočnoj Europi koji je nadmašio svojom okrutnošću i ubijanjima zatvorenika čak i Titovog učitelja Staljina i njegove gulage smrti. Ugledni njemački i austrijski dnevni listovi Die Welt i Die Presse komemorirajući ovu strašnu 60. obljetnicu za razliku od takozvanih hrvatskih medija, ukazali su na činjenicu da je Goli otok i danas kroz nositelje hrvatske vlasti na određen način prisutan u vladajućem poretku u Hrvatskoj.

 

HDZ i SDP preveslali su narod koji je u svojem neznanju i krivim odlukama nadmašio samog sebe pa se sada cijela Hrvatska našla  u  svojevrsnom logoru smrti odnosno Golom otoku, bez kapitala i perspektive osim dužničkog ropstva i rasprodaje onome tko više bude ponudio.

 

Nedavni članak o Sanaderovoj ostavci u Washington Timesu objašnjava da je Sanader pretvorio  Hrvatsku u gangstersku državu, državu zločinačkog kapitalizma, da kontrolira većinu medija, tv i vodeće tiskovine, da je u Hrvatskoj  na djelu je masovna korupcija, u kojoj je Sanader skupio ogromno bogatstvo.

 

Korupcija je koštala hrvatske građane najmanje jednu milijardu američkih dolara , pa komentator  preporučuje da Hrvatskoj valja uvesti suce i tužitelje, dok za  Sanadera zaključuje da je kukavica koja je napustila brod koji tone, tašt, zloban i potkupljiv, te da dok neke države imaju mafiju, hrvatska mafija ima državu, a Sanader i njegovi ministri bi morali završiti iza rešetaka.

 

Nova vlada sastavljena odreda od Sanaderovih poslušnika nema niti snage  niti  programa razvoja da iskorači iz slijepe ulice u koju je dovela državu i narod, osim daljnje rasprodaje brodogradnje, šuma, elektroprivrede, Hrvatskih cesta i Croatia osiguranja, reprogramiranja golemih dugova stvaranjem novih zaduženja kod stranih banaka, favoriziranja uvoznog lobija,  slijepog srljanja u EU kao muhe bez glave itd.

 

Ponuđena alternativa Kosor-Hebrang-Šeks nije baš nikakva alternativa jer se svi njihovi potezi svode na stezanje remena i otkidanje od gladnih ustiju velikoj većini, kojoj sada dolazi na naplatu dugogodišnje sljepilo i zacementirano dvostranačje HDZ-SDP.

 

Na kraju, kada sve završi u provaliji i država na bubnju, MMF će sam pristupiti i nametnuti svoja neokolonijalna i pogrebna rješenja za suverenitet hrvatske države i naroda. Tada će sve biti podređeno isključivo povratku golemog duga pa će malo toga ostati za zdravstvo, obrazovanje, mirovine, plaće itd, povećati će nezaposlenost, a samim tim dug će još više rasti uz hrvatsku korumpiranu kastu, koja će i od novih reprogramiranih kredita gledati što više pokrasti.

 

Hrvatska je ljeta 2009. godine zahvaljujući banditskom i korumpiranim vodstvu vojno razoružana a  posljedica toga je i ulazak u NATO bez odluke hrvatskog naroda kojeg nitko nije pitao slaže li se da hrvatski vojnici opet budu ratovali i ginuli za tuđe materijalne i geopolitičke interese prevlasti u svijetu.

 

Država je suma summarum i gospodarski obespravljena i politički upropaštena pa izlazak iz toga stanja propasti ako postoji, mogu biti samo kirurški zahvati a ne ušminkavanje mrtvaca.