HRVATSKO PRAVO

Prve online stranačke novine u Republici Hrvatskoj

 

http: www.hrvatsko-pravo.hr

http: www.hrvatsko-pravo.com

 

09. kolovoz 2009.

 

TKO  SE TO OPRAŠTA NAD OTVORENIM GROBOM SAVKE DABČEVIĆ KUČAR?

          

 

        U SPOMEN GENERALU BLAŽU KRALJEVIĆU I SUBORCIMA 1992.-2009.

 

Zavjera šutnje oko tajnog sporazuma Kosor-Pahor ima već sve značajke veleizdaje sa hrvatske strane. Kosorici, nekadašnjoj priučenoj osrednjoj novinarki koja je na Radio Zagreb došla sa debelim partijskim i još nekim drugim preporukama koje su tada otvarale sva vrata  ustanove pod komandom zloglasnog direktora RTV Zagreb i kasnijeg protagonista velikosrpske agresije na Republiku Hrvatsku Veljka Kneževića, u htijenju da  navrat nanos požanje tobožnji vanjskopolitički uspjeh  kada su joj kod kuće sve ruže uvenule, nije bilo strano zakoračiti po samom rubu veleizdaje države i naroda a nije isključeno da je taj rub već debelo prekoračila.

 

U potpunoj tišini od hrvatskih elektronskih i tiskanih medija promakla je 17. godišnjica zločina nad hrvatskim generalom BLAŽOM KRALJEVIĆEM i njegovih osam suboraca. Nehrvatska javna TV kuća drznula se je čak prokomentirati 40. obljetenicu  zločina nad američkom glumicom Sharon Tate, ali ljudske nule predvođene provjerenim komunističkim jugokadrom Obradom Kosovcem niti da spomenu u zarezu zločin nad hrvatskim vojnim zapovjednikom i bosanskohercegovačkim generalom, jer bi se tada kuća laži Tuđmanovog režima na kojem je sazdan udbomafijaški HDZ i njegova mračna bratija, morala načeti sa malih ekrana, pa bi mnogima pala mrena i paučina sa zdravih očiju.

 

Istovremeno, izvjesni  VJERAN PAVLAKOVIĆ rodom iz Zagreba, koji je cijeli život do povratka za asistenta na Sveučilište u Rijeci proveo u SAD, uključujući vrijeme stvaranja hrvatske države i rata za njezinu uspostavu, napisao je u zborniku radova autora pretežno iz Srbije i takozvane Republike Srpske tekst  pun najotrovnijih VELIKOSRPSKIH LAŽI I KLEVETA O ULOZI HOS-A I HRVATSKE STRANKE PRAVA 1990-1993. godine kao tobožnjim nasljednicima neoustaštva i rehabilitatorima  režima NDH, predbacajući čak nepostojeće i izmišljene ekscese počinjene nad civilima, da bi oblatio ulogu HOS-a u obrani Vukovara. Vodstvo HSP-a je progovorilo o mnogim tabuima hrvatske povijesti pa i o razdoblju obnove hrvatske države u vrijeme NDH, ali se je nedvosmisleno i bezbroj puta ograđivalo od totalitarnog karaktera ustaškog režima i teških zločina koji su počinjeni u to vrijeme. Klevetnički i neznanstveni pokušaji da se oblati i diskreditira uloga HSP-a i HOS-a 1990-1993. godine, etiketiranjem i lažnim konstrukcijama kakve je počinio izvjesni Pavlaković za nečiji prljavi interes, idu za tim da se izbrišu razlike između okupatora i okupiranih, agresora i žrtve te da se najodlučnijim braniteljima i najčvršćim zagovornicima nezavisnosti i slobode oduzme legitimitet djelovanja i razlog postojanja.

 

Takve prljave laži danas se sufinanciraju kao tobožnji kvazi-povijesni uradci iz ljevičarskih inozemnih zaklada koje djeluju u okupiranoj Banja Luci u BIH, ali i iz sredstava državnog proračuna Republike Hrvatske namijenjenog izdavaštvu.

 

U Hrvatskoj, maloj zemlji mnogih značajnih ljudi kroz povijest, ali danas zemlji VELIKE LAŽI I OBMANE, zbog čega se je nad njom nadvila opasnost sloma i propasti, sutrašnji pogreb najistaknutije osobe Hrvatskog proljeća Savke Dabčević Kučar obilježiti će i nevjerojatna farizejština kada će se nad njenim odrom od nje opraštati osoba koja ju je desetljećima špijunirala i denuncirala jugoslavenskoj UDBI i KOS-u Jugoslavenske narodne armije. Na sastancima za koje je pokojna Dabćević Kučar bila uvjerena da se ilegalno snimaju prislušnim uređajima, zapravo se je nalazila živa osoba koja je redovno cinkarila i prenosila izvještaje u zagrebačku centralu Udbe i lokalnu filijalu beogradskog KOS-a.

 

Hrvatska je srozana na dno dna i uz ovakvu vlast i lažnu oporbu u prevelikoj je opasnosti ponovnog gospodarskog i političkog poraza i sloma.