HRVATSKO PRAVO

Prve online stranačke novine u Republici Hrvatskoj

 

http: www.hrvatsko-pravo.hr

http: www.hrvatsko-pravo.com

 

21. kolovoz 2009.

                                                                                                   

ŽRTVE RATA ZA NEZAVISNOST HRVATSKE UZALUDNE?!

 

Grabežljivci odveli Hrvatsku u stečaj i na zapadni Balkan, a stanovništvo na prosjački štap i u samoubojstvo

 

 

Nekada se čini da mi koji se zalažemo za demokraciju, ljudska prava i pravnu državu, koji se usuđujemo zvati anti-komunistima u postkomunističkoj Hrvatskoj u kojoj komunisti do danas nisu sišli s vlasti iako je Berlinski zid pao prije 20 godina, mi koji se zalažemo za hrvatski narod slobodan u hrvatskoj državi, a koji smo kao takvi i kao hrvatski branitelji politički nepodobni, da možemo jedino poput kroničara bilježiti propast Hrvatske koja dolazi iz nje same, uzrokovanu izdajničkom i grabežljivom vladavinom „naših“ komunista koji se nisu nikada reformirali jer komunistička partija se ne može reformirati ali može se uspješno transformirati u nova ruha i preuzeti nova imena ili preuzeti nekomunističke stranke i upregnuti ih u svoje kolo.

 

Tako se transformirala i jugoslavenska komunistička tajna služba i njeni udbaši koji su se od čuvara titoizma  transformirali u čuvare uspomene na „druga“ Tita i opljačkane imovine koju su ugrabili.

 

Današnja kriza u Hrvatskoj nema nikakve veze s aktualnom svjetskom financijskom krizom nego sa politikom ubijanja demokracije i pravne države od strane vladajućih komunista i udbaša u Hrvatskoj.

 

Franjo Tuđman je 1990. uspostavio prividnu demokraciju i prividnu pravnu državu, a Mesić, Račan i Sanader su pod geslom detuđmanizacije postali čuvarima Tuđmanove prividne demokracije i pravne države, i dovršili rasprodaju Hrvatske koja je započela pod Tuđmanovom vlašću koja je kao i Mesićeva bila izdajnička.

 

Franjo Tuđman i HDZ, koji se nikada nisu zalagali za hrvatsku samostalnost nego za transformaciju Jugoslavije i podjelu Bosne i Hercegovine, izdali su hrvatske nacionalne interese još u vrijeme velikosrpske agresije, a pokojni ubijeni hrvatski branitelj Siniša Glavašević dao je izdajicama imena, ukazujući narodu tko je izdao i prodao Vukovar. Do danas je na djelu izdaja Vukovara!

 

Franjo Tuđman, izdajica isto kao i Josip Broz – Tito, izdao je sve moguće hrvatske interese, i zajedno sa svojim udbaškim suradnicima je postao veleizdajnikom Hrvatske, surađujući s velikosrpskim agresorom na Hrvatsku; hrvatske branitelje nije samo ostavio na cjedilu nego je odgovoran za politička ubojstva nad istaknutim hrvatskim braniteljima! Odgovoran je i za pljačku u privatizaciji i pretvorbi, ili za transformaciju komunista u kapitaliste i marionete krupnoga kapitala! Odgovoran je za sve posljedice koje hrvatsko stanovništvo danas osjeća na vlastitoj koži, opljačkano do gole kože, i ostavljeno od istih počinitelja u duhovnoj pustoši, bez nacionalnog ponosa!

 

Projekt zvan HDZ učinio je Hrvate slijepima i gluhima kraj zdravih očiju i ušiju!

 

Krizni porez ili namet, harač, svejedno kako se grabež vlastodržaca zove, PDV od 23%, a ako može 23% može i 32%, ukidanje tek uvedenih besplatnih školskih udžbenika, povećanje cijene goriva u situaciji stabilizacije cijene sirove nafte na svjetskom tržištu, pad potrošnje od 17%, smanjenje plaća u državnom sektoru, i službenicima i djelatnicima u javnim ustanovama, i kršenje kolektivnih sindikalnih ugovora od strane vlastodržaca, gaženje ustava, pogodovanje krupnome kapitalu, bijeg premijera u bezdan i postavljanje stečajne upraviteljice u Banske dvore, a uskoro i međunarodni protektorat nad Republikom Hrvatskom, samo je posljedica pljačke, grabeži, lopovluka i ubojstava koje je počinio Tuđmanov anti-demokratski režim i zločinačka organizacija HDZ koja je bila i ostala zločinačka organizacija, hrvatskom narodu neprijateljska organizacija!

 

Samo je domaća komunističko-udbaška bagra (nus-produkt propalog socijalizma) mogla omalovažavati i ismijavati upozorenja stranog tiska o vladavini Ive Sanadera. Cenzura u domaćem tisku čak i nad člancima stranih novinara iz zapadnog tisku poput The Economista, Wall Street Journala, ili The Washington Timesa i dr. koji su posljednjih godina izvještavali o velikoj gospodarskoj pljački koju da Sanaderova koalicijska vlada provodi, bila je normalna u „demokratskoj“ Hrvatskoj trivijalnog predsjednika Mesića isto kao u Hrvatskoj kojom je 10 uzalud potrošenih godina vladao provincijski partizanski politkomesar i Titov general koji je bio general na isti način i u istoj mjeri kao što je njegov poštovani i dragi vođa i uzor bio maršal, a obojica lukavi zagorski trgovci dušama i krvnici nad vlastitim narodom.

 

Hrvatska, otkad ju je 1941. pogodilo staljinističko nevrijeme do danas nije uspjela sanirati štetu koju je komunistička diktatura proizvela. Nedavno je hrvatski znanstveni savjetnik u vladi američkog predsjednika Obame, dr. sc. Pavuna, detektirao komunizam kao najveće zlo koje je Hrvatsku pogodilo, i da je Hrvatska, uspoređujući je s tankerom, doživjela u postkomunističko vrijeme havariju takvoga stupnja da je ovaj tonući brod nemoguće sanirati.

 

Drugim riječima, Republika Hrvatska je u toj mjeri uništena od strane proždrljivih parazita odnosno od domaćih komunista/titoista, koji imaju politički monopol u Republici Hrvatskoj, te su za sebe, političkim ubojstvima, otimanjem stranka, i uništenjem višestranačja, rezervirali ljevicu i desnicu na spektru hrvatske politike, da se ova 'hrvatska' država ne može reformirati.

 

Ako se u detalje analizira situacija, hrvatske je država od samoga početka bila mrtvorođenče, koliko god to ružno zvuči ali to je istina! Ako hrvatski narod neće ostati samo po imenu, kao i ova hrvatska država koja je Hrvatska samo po imenu ali ne i sadržaju, u kojoj su hrvatski orijentirani Hrvati, koji čine većinu, građani drugog reda, biti će nužno za spas naroda osnovati novu hrvatsku državu, ovaj puta državu sloboda, demokracije, znanja i pravnoga poretka, bez komunističkog Zavnoha i titoističkog otpadka.

 

Dekroatizacija Hrvatske koju provodi udbaški režim predsjednika Mesića, i isto tako kriminalni režim koalicijske vlade HDZ-a, u kojoj se, kao i u saborskoj opoziciji nalaze dužnosnici, da ne kažemo komunistički udbaški doušnici, koji otvoreno slave četničke pokolje nad hrvatskim stanovništvom, doživljava vrhunac, i ne ovisi više o Hrvatima koji su odbacili svoje branitelje iz nemara i konformizma, umjesto da istini pogledaju u oči, već radije služe onima koji su ih opljačkali i oklevetali te ih danas ponizuju.

 

Jugoslaveni bez domovine, komunisti bez partije, titoisti bez diktatora, zločinci bez kazne – to su današnji tlačitelji hrvatskog naroda koji brišu hrvatsko ime za račun krupnog kapitala i neprijateljske nedemokratske četničke Srbije!

 

Sve žrtve Domovinskog rata pale su uzalud jer ovaj narod nema petlje da gvozdenom metlom pomete kriminalce s vlasti koji štite zločince, koji sami čine zločine, koji pljačkaju i štite pljačkaše, koji se razmeću ukradenim bogatstvom i koji ovoj zemlji zabijaju posljednji čavao u njen lijes!

 

To su dokazane činjenice, isto kao što su činjenice ono što govori i tumači ekonomski analitičar dr. sc. Slavko Kulić ili na što su upozoravale druge pametne glave ovog naroda koji, osim pojedinaca, nije dokazao da voli svoju zemlju, pa nije u stanju niti  mrtve izbaviti iz svojih brojnih titoističkih jama.

 

Kao što su Hrvati završili u jamama, tako je Hrvatska završila na balkanskom dnu Bildtova „Zapadnog Balkana“ odnosno nove Jugoslavije koja se sada zove Jugosfera! To je realnost, i to je tek početak golgote koju će Hrvati proći budu li i dalje iznad sebe trpili kriminalce, zločince. Jaram se ne mijenja, jaram valja zbaciti!