HRVATSKO PRAVO

Prve online stranačke novine u Republici Hrvatskoj

 

http: www.hrvatsko-pravo.hr

http: www.hrvatsko-pravo.com

 

05. rujan 2009.

                                                                                                   

HRVATSKI NAROD AD 2009.GODINE NE VLADA NI HRVATSKOM NI SVOJIM GLAVNIM GRADOM     !

 

 

 

Hrvatska je odavno brod bez kormilara, obezglavljena, prepuštena šaci kvislinga i gramzivaca koji uz prešutni pristanak naroda vode zemlju u sigurni stečaj i propast. Uništenjem pravedne i suverene političke opcije i programa, jugokomunisti i njihovi hrvatski kvislinzi,  ostvarili su svoj naum i geslo: „U se, na se i poda se“, jer drugog programa i gesla za održavanje gole vlasti taj izdanak nikada nije niti imao.

 

Narod onemoćao i zaslijepljen potrošačkim ludilom i konzumerizom nije slušao niti slijedio glas pravde i istine i sada je došao do toga da slavi nedobivene bitke i ratove, gomila nepostojeće branitelje a istovremeno ubija samog sebe masovnim ubojstvima nerođenih, drogom, alkoholom, štetnim načinom života itd. Sve zlo što je došlo izvana nakon 1990. godine narod je prihvatio a ono što je dobro i zahtjeva puno napora, truda, žrtve i odricanja toga se je odrekao, to je i odbacio a hedonizmu su podlegli i mnogi njegovi duhovni pastiri koji se odavno tako više nemaju pravo nazivati.

 

U takvoj nehrvatskoj Hrvatskoj mogao je ostati  gotovo potpuno prešućen i neobilježen Europski dan sjećanja na žrtve staljinizma i nacizma, svih totalitarnih i autoritarnih režima 23. kolovoza kojeg je Europski parlament proglasio prošle, 2008. godine, jer bi se morali spominjati i zločini hrvatskih komunista, koji i danas vladaju Hrvatskom, uostalom kao i zločini takozvanog prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana.

 

Jedan od tih strašnih zločina autoritarnog režima Franje Tuđmana svakako su zataškavanje masovnih zločina komunističke diktature, ubojstva oporbenih  političara i sindikalista uz zločinačke dogovore sa srbijanskim krvnikom Miloševićem. Jedan od tih zločina svakako je i uništenje parlamentarne Stranke prava i instaliranje trojanskog konja režima, koji sa velikim zakšnjenjem doživljava konačni politički kraj ali ne i sudski epilog, koji će ga kada tad stići, ako ga doživi. Za pljačku, korupciju i krivotvorenje, zlouporabu službenog položaja izvode se pred sudove i u odlaze u zatvore u demokratskim zemljama čak i bivši premijeri i vladini ministri, kao ovih dana u Izraelu, dok se lažni ustaša hvali kako će uživati zasluženu saborsku mirovinu u debeloj hladovini kuća i stanova, kupljenih tuđim, pokradenim novcima.

 

Istodobno,  vodeći njemački tjednik Der Spiegel označava ovih dana ovog sramotnika HDZ-a i Tuđmana kao neofašistu i razotkriva polutajnu suradnju s njim nekih bavarskih političara, koji ga se sada javno odriču, ne sjećaju ga se i negiraju bilo kakvu suradnju sa lažnim šefom stranke prava.

 

Gotovo cijeli demokratski svijet oprostio se je 29. kolovoza od senatora Edwarda Kennedya, ponajviše zbog njegovih zalaganja za obranu ljudskih, socijalnih i imigrantskih prava i demokracije u SAD-u i raznim dijelovima svijeta, uključujući i Hrvatsku, no u tiskanim elektronskim medijima u Hrvatskoj nije bilo niti jedne jedine riječi o doprinosu senatora Kennedya na planu poštovanja ljudskih prava u Hrvatskoj i demaskiranju jugoslavenske tamnice naroda 1989. godine i kasnije. Naravno, jer u domovini senatora Kennedya, za razliku od bijedne i uništene hrvatske države cijene svačiji doprinos dobru, bez obzira na politička, vjerska i ideološka uvjerenja i razlike.

 

Tijekom ljetnih mjeseci u zagrebačkom ZOO-u svanulo je još jedno čudovišni udar na ljudsku savjest i pamet: čovjek- homo sapiens, službeno je svrstan u rod majmuna i porodicu čovjekolikih majmuna što i ne treba čuditi kada Zagrebom vlada banda koja od građana pravi majmune, potkrada ih, pljačka, ucjenjuje, otima im sa polupraznog stola, provodi nesmiljenu korupciju i partijski model upravljanja, pa krajnja konzekvenca i ne može biti drugo nego da su čovjeka svrstali u rod majmuna, što  na takav vidljiv i bezobrazan način nisu činili niti u vrijeme Tita i jugodiktature proletarijata. Zanimljivo da i o tome šute  predstavnici Katoličke crkve u Zagrebu kao uostalom i predstavnici drugih velikih konfesija, kao da to ne vrijeđa vjerska uvjerenja i ćudoređe 90 posto vjernika Zagreba i Republike Hrvatske.