HRVATSKO PRAVO

Prve online stranačke novine u Republici Hrvatskoj

 

http: www.hrvatsko-pravo.hr

http: www.hrvatsko-pravo.com

 

25. rujan 2009.

                                                                                                  

JALOVINE OD KANDIDATA ZA OSRAMOĆENU FOTELJU NEMOĆI!

 

 

Sve teče pa tako i doteče još jedna kampanja za takozvanog predsjednika Republike Hrvatske. Od silnih kandidata zaboli glava a sve sama jalovina ništ' koristi, jedan gori od drugoga. Nude se okorjeli udbaši, jugokomunisti, Tuđmanova ocvala služinčad, djeca i unuci dokazanih porobljivača hrvatskog naroda. Samo među njima nijednog čovjeka.

 

Luka udbaš na čelu Sabora, vladom predsjeda politički polupismena priučena radio novinarka, koja o današnjem svijetu i odnosima u međunarodnoj i svjetskoj politici pojma o pojmma nema, nego sve uči s nogu. Vanjske poslove vodi čovjek koji do prije nekoliko godina nije znao progovoriti ispravno niti hrvatskim književnim jezikom.

 

Čime će to samo upravljati nasljednik najsramotnijeg predsjednika u neslavnoj i kratkoj povijesti kvazi demokratske Republike, nitko razuman i imalo trijezan ne može dati suvisao odgovor.

 

Uostalom, o novom kvislingu na ispražnjenoj i zaprljanoj stolici sa Pantovčaka ionako neće odlučiti hrvatski birači već inozemni faktor, kojem je najvažnije Hrvatsku podčiniti i obezglaviti do neprepoznatljivosti.

 

Trebati će brzo, vrlo brzo početi čistiti izdajničke štale na Markovom trgu i na Pantovčaku, jer će Hrvati ostati i bez ostatka ostataka nekada „slavnog hrvatskog kraljevstva“. Ovo nije vic, ali može tako izgledati, kada se zna koliko je malo ljudi spremno učiniti nešto korisno i dobro za ovu zemlju.

 

Čestitku za izdaju i trgovinu hrvatskim teritorijem na razini beogradske čaršije u doba Kraljevine SHS-a ili Pavelićevog talijanskog sluganstva upućuje prije nego li je ikakav dogovor uopće objavljen nekadašnja prva dama Bijele Kuće koja nije mogla držati pod kontrolom niti vlastitog muža u bračnoj vezi, ali kada je Hrvatska na redu za izdaju i potkusurivanje ta ocvala nekadašnja prva dama pronađe na pretek vremena i obraza da čestita  Hrvatskoj na politici nacionalne izdaje.

 

Čuvaj se Danajaca i kada darove nose uzaludno je upozoravao svećenik Laokoont svoje Trojance. Izgleda da i u Hrvatsku sva sudbonosna upozorenja za nas same dolaze za gluhu većinu u narodu prerano ili prekasno.

 

I napokon neće ti bjelosvjetski bogataši i moćnici zauvijek moći uživati u opljačkanom i otetom, o tome svjedoči povijest, da bogatstvo njihovo istrune, a zlato i srebro im zarđa od nedjela njihovih, ali to nije uopće važno, jer neće biti više niti nas kao naroda koji nije znao svojim tlačiteljima pokazati marš van sa vlasti i naše zemlje.