HRVATSKO PRAVO

Prve online stranačke novine u Republici Hrvatskoj

 

http: www.hrvatsko-pravo.hr

http: www.hrvatsko-pravo.com

 

08. siječanj 2010.

                                                                                              

HRVATSKA NA BESPUĆIMA-  JOSIPOVIĆ I BANDIĆ NISU ALTERNATIVA

           

                                     IZVJESTAN PORAZ BANDIĆ/T/A I POBJEDA JOVE JUGOSLAVENA                                        

 

Što reći pred izbore u nedjelju, osim utjehe da takvi kakvi su i sa ponuđenim kandidatima nisu ništa novo niti nešto neviđeno na ovim prostorima. Slijedi samo nastavak bezidejne i neprincipijelne osovine hrvatske vlade i predsjednika tko god on bio i čiji je rezultat politika koja je sve samo ne za dobrobit hrvatskih ljudi i očuvanja kakve takve državne samostalnosti u odlučivanju o vlastitoj sudbini.

 

Obojici predsjedničkih kandidata  uzori su zlikovci Tuđman i Račan, i jedan i drugi pozitivno vrednuju titoizam, obojica nisu ni na koji način sudjelovali u ratu za nezavisnost Hrvatske 1991-1995. godine, nemaju pojma o gospodarstvu osim nekoliko naučenih fraza o jačanju izvoza umjesto uvoza, otvaranju novih radnih mjesta, o privatizaciji i kriminalu u pretvorbi, i jednom i drugom  pobačaj je pravo žene da odlučuje. Obojica u jedan glas lažu da su  u vrijeme komunističke Jugoslavije svi pa čak i  komunisti mogli slobodno ići u Crkvu čime negiraju pola stoljeća postojanja strahovlade i vjerskih progona na ovim prostorima, rušenja vjerskih i sakralnih objekata likvidacije i zatvaranja brojnih crkvenih osoba predvođenih kardinalom Alojzijem Stepincem, itd.

 

Kandidat SDP-a nije samo kandidat nekadašnjih jugoslavenskih Crvenih kmera-JUGOKOMUNISTA, već za njega zdušno navijaju i zloglasne strukture KOS-a i jugoudbe od Stipe Mesića, Bude Lončara, Save Štrpca, Milorada Pupovca  do Vesne Pusić, Damira Grubiše i sadašnje premijerke Jadranke Kosor. Sin i nećak komunističkih krvnika, zloglasnih egzekutora Udbe i upravitelja stratišta na Golom otoku, obećava slobodu i blagostanje a zapravo daljnje potčinjavanje, tlačenje i rashrvaćivanje Hrvatske, što je već i dokazao kao koautor optužnice protiv generala Ante Gotovine i dr.

 

Živi u otetom, u bescjenje otkupljenom golemom stanu u središtu Zagreba, čije je stvarne vlasnike progutao komunistički mrak, nagomilavši nekretnina i privilegija i za praunuke, a da je vješt u baratanju i bogaćenju tuđim novcem pokazao je u dodjeljivanju istog sebi i svojima na razini brojnih korisnih malverzacija uz visoke provizije, koje su i dovele mnoge banke i štedionice u stečaj i propast.

 

Nasuprot njemu, ali ne i njegov antipod dolazi takozvani čovjek iz naroda a ne stranka, bezobzirni karijerist i mladenački SKOJEVAC-komunist, koji je na svoju ljudskost bezbroj puta zaboravio kada je sudjelovao u izradi korupcijske hobotnice sazdane od mita i nepotizma koja je naprosto premrežila glavni hrvatski grad uzduž i poprijeko, pa zadnjih deset godina nije moguće proći na bilo kojem javnom natječaju u Zagrebu ako niste dio gradonačelnikovog koruptivnog lanca i spremni sudjelovati u svim vrstama koruptivno kriminalnih vratolomija, namještanja građevinskih poslova ili dobivanja uslužnih djelatnosti a ta sprega podzemlja i gradske vlasti odavno se prelila i preko granica glavnog grada, države pa krenula i u susjedne zemlje, o čemu svjedoče nedavne istrage posrnulih austrijskih banaka.

 

Predani katolik koji se je prije desetak godina razveo sa vlastitom ženom da bi se domogli još jednog društvenog stana, koji je u pijanom stanju izravno pokušao potkupiti policajca koji ga je u pijanstvu ulovio, koji je nezakonito preprodao niz skupocjenih grobnica na Mirogoju čak i Stipi Mesiću, danas paradira kao crkveni kandidat lažne desnice za Pantovčak.

 

Možda mu je jedina prednost da nije u svem svojem častohleplju i vlastohleplju toliko umrežen sa Udbomafijom kao njegov zloguki konkurent kojeg prati sve zločinačko podzemlje i nadzemlje Balkana, Europe i šire. Međutim, ono što mu je možda prednost biti će mu i glavni nedostatak za izbornu pobjedu, jer Partija kao zločinačka organizacija ima tako dobro organiziranu i povezanu infrastrukturu sa kojom izlazi na svake izbore, da im je to glavna prednost za eventualnu pobjedu u Hrvatskoj, gdje su u pravilu  s obzirom na biračko tijelo u apsolutnoj manjini.

 

Izići na izbore i glasovati protiv mogu učiniti samo oni koji su dovoljno svjesni sadašnjeg trenutka Hrvatske. Većina će ići linijom manjeg otpora i glasovati za ono što po njima predstavlja manje zlo. Zato će i dovesti do toga da pobjedi upravo suprotno, još veće zlo.