HRVATSKO PRAVO

Prve online stranačke novine u Republici Hrvatskoj

 

http: www.hrvatsko-pravo.hr

http: www.hrvatsko-pravo.com

 

30. siječanj 2010.

                                                                                              

 

                          SUROGAT HRVATSKA

 

Jedna od najsramotnijih figura u suvremenoj hrvatskoj politici uskoro napušta nezasluženu stolicu prvog čovjeka zemlje na koju je instaliran što voljom stranih nalogodavaca, balkanskih mafijaša i potporom kriminalnog miljea a što naivnošću, neznanjem i zavedenošću jednog dijela biračkog tijela u RH, koje te 1999. godine i nije niti imao neki izbor nego birati od zla gore.

 

Ostavština tog ljudskog i nacionalnog rugla ocrtava se u rehabilitaciji zločinačkog titoizma i svih aktera koji su gušili istinski hrvatski poriv za nacionalnom slobodom i ljudskim pravima. Imati nakon krvavog diktatora Tuđmana slijedećih deset godina na vrhu piramide vlasti doušnika, cinkera i predanog slugu jugoslavenske Udbe ne ostavlja nadu da će Hrvati kao narod opstati u 21. stoljeću.

 

Najzgodnije je kada se neki mudro tješe ili lažu  kako Hrvati znaju politički misliti pa su za predsjednika izabrali pristojnog salonskog agnostika, a zapravo beskičmenog predstavnika represivne jugokomunističke Hrvatske obilježene lažnim antifašizmom, masovnim zločinima i represalijama od 1945-1990. i njezinog surogat-nastavka od 1990-2010. godine.

 

Jugoslavenska kompartija i Udba u Hrvatskoj su do danas uspjele zadržati svu vlast u svojim rukama i zadržati kontinuitet vlasti uz obilatu pomoć takozvane međunarodne zajednice, koja priznaje povrede ljudskih prava i narušavanje demokratskih standarda samo kada su u pitanju pripadnici srpske nacionalne manjine i osobe koje su sa oružjem sudjelovale u velikosrpskoj pobuni 1990-1995. godine.

 

Usprkos takvog očajnog stanja obespravljeni i poniženi moderni robovi u Hrvatskoj  nisu spremni poduprijeti nikakav projekt, program ili pokret za preokret status quo-a, smjenu zločinačkog poretka i okretanje Hrvatske sebi samoj a  ne Bruxellesu, takozvanom regionu i tuđinu. To i jest jedan od glavnih uzroka hrvatske agonije i nastavka održanja na vlasti udbaško-komunističkog partizanskog poretka  a ne demokratske, slobodne i socijalne Hrvatske.