HRVATSKO PRAVO

Prve online stranačke novine u Republici Hrvatskoj

 

http: www.hrvatsko-pravo.hr

19. studeni 2010.

 

                 VUKOVAR 91. BIO JE PRODAN I IZDAN!

 

Obračun između vodećih aktualnih i bivših visokih dužnosnika  Hrvatske demokratske zajednice, stupanj njihove međusobne posvađanosti, i raznorazni zločini koji 2010. godine izlaze na svjetlo dana, i koji su povezani s djelovanjem te stranke predstavlja možda Božju kaznu koju moraju otrpjeti, a s njima i svi oni koji su godinama odnosno dva desetljeća okretali glave od bolne ali nužne istine – Samo istina će vas osloboditi (Isus, Biblija).

 

Način na koji se Vladimir Šeks i Ivo Sanader međusobno optužuju, na osnovi čega na površinu izlazi sav prljavi veš vladajuće stranke HDZ, simbolizira užas zlodjela koje su njezini vodeći predstavnici de facto počinili, a o čemu dva desetljeća svjedoče izvorni i istinski pravaši kojima je HDZ zabranio djelovanje, i uništio hrvatski suverenitet koji su pravaši pod vodstvom Dobroslava Parage stvorili, obranili i osigurali, da bi banda lopovska sve stvoreno uništila i poharala kao što su skakavci, opisani u Bibliji, sve oko sebe požderali – u znak kazne koja očekuje ljude kad su neposlušni, kad ne slušaju riječ Božju, kad su oholi i sebični, kad predvode narod i u njegovo ime žive u grijehu, počinivši zločine sve vrste, a najgori su oni među vladajućima u Republici Hrvatskoj koji se prave da vjeruju u Boga kako bi obmanuli vjernički narod hrvatski!

 

Kao što je Hrvatsko pravo online tvrdilo, to se i ostvaruje, naime, istina s vremenom izlazi na svjetlo dana, tako i istina o Franji Tuđmanu i Hrvatskoj demokratskoj zajednici, istina o Tuđmanovom Domovinskom ratu, o Vukovaru, o privatizaciji i pretvorbi usred rata kada je nije smjelo ni trebalo biti, o pljački hrvatskog narodnog gospodarstva nakon rata sve do danas, o tajnim pregovorima i dogovorima nominalnog hrvatskog vrhovništva s velikosrpskim agresorom na Hrvatsku i BiH i zločinačkim režimom Slobodana Miloševića, o trulim dogovorima i kompromisima Banskih dvora i Pantovčaka s međunarodnom zajednicom odnosno sa Zapadom na štetu hrvatskih nacionalnih interesa, istina o ulozi Hrvatskih obrambenih snaga (HOS) u obrani Hrvatske i BiH od velikosrpske agresije, istina o ubojstvu dopredsjednika Hrvatske stranke prava i načelnika ratnog stožera Hrvatskih obrambenih snaga, Ante Paradžika, i generala Blaža Kraljevića te mnogih drugih hrvatskih branitelja i pravaša ubijenih od izdajničke ruke, istina o veleizdaji koje je vrhovništvo na čelu s Franjom Tuđmanom počinilo nad Vukovarom, predizborne obmane čelnika Hrvatske demokratske zajednice, istina o krivotvorenju izbora devedesetih, a i kasnije, čak i krivotvorenje unutarstranačkih izbora u Hrvatskoj demokratskoj zajednici, kako sada svjedoči i Šeks, a o čemu je posvjedočio i drugi akter u svemu tome, Branimir Glavaš kojemu je pravaško vodstvo najavilo 2000.g. što će ga čekati od strane njegovih i njemu sličnih s kojima se družio i stvarao trule paktove s neprijateljima pravaštva među kojima se neki lažno predstavljaju pravašima, kradući identitet poštenih jer inače ne bi mogli opstati i postojati. Krađa je grijeh i zločin!

 

Istina je bolna, ali nužna za otrežnjenje Hrvata koji su svojim okretanjem glave uništili smisao hrvatske države, smisao plemenite ideje Oca domovine Ante Starčevića o hrvatskoj državi i njenom narodu koji se stoljećima časno borio za svoju slobodu i pravice, ali kojega uvijek iznova njegova elita ostavlja na cjedilu, i koja je počinila izdaju, kako u Prvom svjetskom ratu, tako u Drugom svjetskom ratu i u Tuđmanovom Domovinskom ratu koji nije nikakav Domovinski rat nego rat za hrvatsku slobodu i nezavisnost, ali umišljena bagra uspjela je i u tome da je povijesnim događajima, bitnima za hrvatsku povijest, promijenila nazivlje, čak i izgled hrvatskog državnog i nacionalnog povijesnoga stijega su uspjeli promijeniti i nametnuti narodu kao nešto sasvim normalno, iako je sve što su radili bilo nenormalno, i sve što su takli, upropastili su.

 

HSP 1861. je davno 2000.g. tvrdio da je vodeća struktura HDZ  zločinačka organizacija, i danas se klupko polako odmotava, polako ali sigurno dolazi vrijeme otrežnjenja. Šteta što je otrežnjenje došlo sa velikim zakašnjenjem, jer je u međuvremenu hrvatska država upropaštena, opljčkana i prodana – izdana. Neće biti neka satisfakcija čak ni ako HDZ završi na smetlištu povijesti, ali barem išta nego ništa! Oni koji su mržnjom i sebičnošću uništavali hrvatstvo, drukčije nisu zaslužili!

 

Oni koji u ime HDZ-a danas opet odlaze u Vukovar, na 19. obljetnicu pada grada-heroja u ruke velikosrpskoj bandi, nemaju nikakvo moralno pravo odavati počast Vukovaru kojega je HDZ izdao u ratu i nakon rata. Vukovar je Republici Hrvatskoj osigurao državnu nezavisnost, i hrvatskom narodu suverenitet. HDZ Vukovarom od trenutka izdaje manipulira, i godinama na njegovoj muci profitira, ali doći će vrijeme podnošenje računa. Mnogi vladajući od 1990. do danas su pravnu državu olako shvaćali, i izigravali je, minirali pravni poredak, dok se danas zorno vidi kada se samo malo otvori prostor za funkcioniranje pravne države, koliko je svrhovito se zalagati za pravni poredak, jer progonom kriminala istina kao da se iznova rađa.

 

Za svaku je osudu relativiziranje povijesnih činjenica, njihovo izokretanje i povijesni revizionizam koji provodi  predsjednik Ivo Josipović, koji na zločinački način izjednačava hrvatske žrtve velikosrpske agresije sa žrtvama agresora ne bi li udovoljio Srbiji i međunarodnoj zajednici koja je također izdala Vukovar i cijelu Hrvatsku koju nije htjela, koja joj je pepeljuga ali koja je znala ponosno dići svoj barjak u znak slobode i nezavisnosti, sviđalo se to nekome ili ne.

 

Nije bitno što drugi misle o nama, bitno je što mi jesmo. Ne možemo promijeniti svijet, ali možemo sebe promijeniti, i vrijeme je da krenemo putem istine i pravde! Na nama je da dokažemo što mi kao narod jesmo, dali heloti ili slobodni ljudi. Izbor je na nama, kao i u prošlosti, a što naši preci nisu znali iskoristiti zbog korupcije svoje elite, i zbog nespremnosti da se sa korumpiranim spodobama obračuna, i da zločince kazni i lustrira. Nismo ni komunističke zločine istražili niti titoističke zločince kaznili, naprotiv, tzv. hrvatska elita je sve zločine Tita i njegove bande zataškala, počinitelje zaštitila, a njihove žrtve oklevetala. Nije ni čudno da isti ti zločinci i danas skrivaju istinu o Vukovaru i da zajedno s velikosrpskim apologetima kleveću hrvatske žrtve, kada su desetljećima skrivali istinu o komunističkoj diktaturi i zločinima.

 

Vukovar simbolizira junački otpor njegovih hrvatskih branitelja-dragovoljaca i bojovnika iz redova državotvornih Hrvata. HOS i pravaši su bili u Vukovaru kad je trebalo, na pravom mjestu u pravo vrijeme. Zato su Vukovar zapamtili njegovi neprijatelji, srpski agresor i domaći izrodi koji se uvijek iznova 18. studenog svake godine vraćaju na mjesto zločina. Ove godine se na mjesto zločina vratio i sin srpskog akademika Ljubomira Tadića, tako da ne čudi kada proglašava Oluju zločinom, a velikosrpsku agresiju navodno “jugoslavenskim građanskim ratom“, iako se bitka za Vukovar nije vodila u Jugoslaviji nego u Hrvatskoj. Čak i ne čudi kad bivši komunisti iz Hrvatske potvrđuju laži svojih saveznika iz beogradskog pašaluka kad su oni i njihovi preci nekoć zajedno rušili temelje hrvatske državnosti, međutim, ideja o hrvatskoj državi i pravedno uređenoj iznutra, kako je pravaški nauk tumačio Ante Starčević, neuništiva je.

 

Na koncu treba reći još jednu istinu, Vukovar se nalazi na savjesti Europske unije čiji je smisao postojanja, načelno postavljen od njezinih osnivača, Roberta Schumana, također izokrenuti i uništen u korist profita, a sve što leži na novcu nužno propada dok vječno živi ljubav i vjera u Boga, što je odgovor na sve izazove europskog Babilona.