HRVATSKO PRAVO

Prve online stranačke novine u Republici Hrvatskoj

 

http: www.hrvatsko-pravo.hr

http: www.hrvatsko-pravo.com

 

19. veljače 2010.

                                                                                              

YUGO-IVO  NASTAVLJAČ MESIĆA I TUĐMANA

 

 

Kroz deset godina vladavine Mesića kao predsjednika Republike Hrvatske, u osovini sa Račanovom i Sanaderovom koalicijskom vladom od 2000. do 2010. godine, zorno se vidi štetnost vladavine Franje Tuđmana od 1990. do 2000. godine. Od 2000. do 2010. godine, Hrvatska nije postala pravna država (što nije slučajno!), nije doživjela demokratski razvoj (imamo stanje prikrivene diktature udbo-mafije) i nije u stanju sačuvati svoj suverenitet kojeg nije obranio Franjo Tuđman nego ga je ugrozio (a Račan, Sanader i Mesić su izvršili rasprodaju ugroženog hrvatskog suvereniteta), a samo politički angažman ondašnje pravaške oporbe na čelu sa Dobroslavom Paragom, , uz požrtvovnost hrvatskih branitelja, i megalomaniju zločinačkog velikosrpskog režima Slobodana Miloševića, te angažman generala Jaquesa Kleina oko reintegracije hrvatskog Podunavlja , rezultirali su činjenicom da je Hrvatska u trenutku Tuđmanove smrti prije 10 godina sačuvala kakav takav suverenitet koji je unatoč tome bio  permanentno ugrožen. U tom trenutku prije 10 godina  bio je posljednji trenutak za stabilizaciju Hrvatske! Međutim, političke okolnosti u Hrvatskoj, i u svijetu, nisu išle na ruku hrvatskog (političkog) naroda, a hrvatski birači, medijskom propagandom dodatno ispranih mozgova, biraju bivše komunističke totalitariste:

 

U trenutku Tuđmanove smrti, i neposredno prije toga, američki State Department  u Hrvatskoj je podržao Račanove komuniste, koji su uz pomoć  liberalnih demokrata u Europskoj uniji uspjeli u Europi ishoditi svoje priznanje kao “socijaldemokrati“, a ne izvorne demokratske snage.

 

State Department nije nakon 1997. poslušao niti podržao prijedlog američkog Kongresa da se nakon Franje Tuđmana, kojega je State Department iskoristio kao potpisnika Daytonskog sporazuma o podjeli Bosne i Hercegovine i nakon toga se bivšeg Titova generala odrekao (što se marionetama uvijek u pravilu događa), u Hrvatskoj podrži demokratizacija kroz temeljite reforme koje bivši komunisti nisu u stanju provesti jer ne znaju što je demokracija i sloboda, ali zato znaju demokraciju i slobodu uništavati, što su dokazali u vrijeme komunizma kada su uništavali ljude koji su bili demokratski, slobodarski i hrvatski orijentirani, te su takvu svoju zločinačku ćud bivši komunisti dokazali i u Republici Hrvatskoj!

 

Na unutarnje-političkom planu predsjednik HDZ-a i Republike Hrvatske, Franjo Tuđman, dao likvidirati sve nekomunističke i anti-komunističke demokratske snage, uključujući državni udar i otimanje Hrvatske stranke prava koja je činjenično najzaslužnija, što je hrvatska država 1991. izborila nezavisnost koju danas Tuđmanovi nasljednici postupno ukidaju, a time se, kao marionete određenih snaga na Zapadu, odriču hrvatskog suvereniteta, što im kao uvjerenim titoistima (neostaljinistima-marksistima) ne pada teško, jer nikada i nisu bili za Hrvatsku nego za Jugoslaviju, za Partiju, Udbu i marksizam!

 

Nakon likvidacije pravaškog pokreta i eliminacije pravaške oporbe devedesetih godina, nakon Tuđmanove smrti na krnjoj političkoj sceni Hrvatske ostali  su samo bivši komunisti koji su Tuđmanovim izbornim nedemokratskim zakonom okupirali hrvatski parlament, čije su čak i ime promijenili, samo da ne bude državni nego  pokrajinski, kao u vrijeme Austro-Ugarske Monarhije u kojoj je Hrvatska bila kao raskomadani indijanski rezervat! Uz silnu pljačkašku privatizaciju u mongolskom stilu, i ogromnu nezaposlenost s njome povezanom, ekstremni ljevičari (titoisti) zabili su Republici Hrvatskoj posljednji čavao u njen lijes.

 

Zato u posljednjih dvadeset godina u hrvatskom političkom životu „uspjeh“ doživljavaju samo bivši komunisti, sve koalicijske (titoističke) “hrvatske“ vlade, koji sve što su postigli u RH za svoj vlastiti džep i u korist stranaca mogu zahvaliti Franji Tuđmanu, bez ikakve ironije ili sarkazma!

 

 

A kakav će Josipović biti predsjednik? To se zna  –predsjednik partizana i partijaša bivših komunista i aktualnih udbaša (što je dva puta naglasio u svom inauguracijskom govoru!!), predsjednik na usluzi Natopaktu za slanje hrvatskog topovskog mesa na suluda srednjoazijska bojišta (valjda i posljednji glupan sada vidi da, nakon nedavnog krivotvorenja rezultata predsjedničkih izbora u Islamskoj Republici Afganistan, Busheva vojna intervencija u Afganistanu nije bila zbog demokracije), a možda uskoro i na iranski front,  predsjednik na usluzi briselskoj birokraciji koja već godinama diktira hrvatsku vanjsku i unutarnju politiku, ali zasigurno nije ničim pridonijela da se Hrvatska imalo demokratizira i postane pravna država, jer, podržavanjem bivših komunista u Hrvatskoj, Europska unija kočila je demokratski razvoj Hrvatske. Nema demokracije sa titoistima, zvali se oni u Hrvatskoj socijaldemokrati ili hadezeovci ili liberali!

 

Josipović će kao predsjednik Hrvatske biti marioneta briselske birokracije, State Departmenta, i grobar Hrvatske.

 

Tolike nepravde kojima su Hrvati izloženi u vlastitoj državi, nepravde kojima su izloženi i drugi europski narodi koji su  čamili pod komunizmom, mogu u Europi dovesti  do novih sukoba i ratova u najskorije vrijeme i sa katastrofalnim posljedicama za sve!

 

Nepravda na primjeru Hrvatske u posljednjih 20 godina nakon pada Berlinskog zida je poučak za nepravde diljem kugle Zemaljske.

 

A Hrvati, nad kojima već 65 godina vladaju zlotvori, ovaj puta u ime Hrvatske, ako su nešto zaslužili zbog svoje velike žrtve u ratu za slobodu i nezavisnost, onda je to da ne budu zarobljeni u vlastitoj državi na daljinski upravljač iz Londona, Washingtona i Bruxellesa. Najsvježiji primjer za ovaj nakaradan i drugorazredni položaj hrvatskog naroda je odluka vlade Jadranke Kosor o ukidanju dvojnog prebivališta za Hrvate izvan Hrvatske dok to isto pravo ostaje za Srbe koji su evakuirani iz Hrvatske u Srbiju, BIH i dr.

 

Ako će se ikada srušiti udbaško-komunistički jaram u Hrvatskoj i ako će ova patnička, opljačkana i izdana zemlja doživjeti opstanak u bližoj budućnosti (o daljnjoj budućnosti ne treba ni razmišljat u ovome trenutku), to će prije biti djelo Božje nego izmanipuliranih i izigranih Hrvata čija ekstremno-ljevičarska elita već desetljećima dokazuje i potvrđuje da je veleizdajnička, i da joj je mjesto iza brave ili još bolje na smetlištu povijesti koje je za titoiste unaprijed rezervirano, bez obzira što su umišljeni da nisu oni ti koji su krivi i krivovjernici!