HRVATSKO PRAVO

Prve online stranačke novine u Republici Hrvatskoj

 

http: www.hrvatsko-pravo.hr

http: www.hrvatsko-pravo.com

 

15. travanj 2010.

                                                                                              

 HRVATSKA IZDANA 1990-2010. OD TITOISTA IZ  HDZ I SDP !

 Opet nam se servira zločinac Tito kao spasonosno rješenje svih problema u Republici Hrvatskoj, zemlji s visoko korumpiranom marionetskom klikom zvana “elita” (balkanska oligarhija) koja preko povijesnih krivotvorina opravdava svoju diktaturu nad hrvatskim narodom kojega je prevarila i izdala!

Ako četnik Milorad Dodik, koji rado nastavlja dijeliti Bosnu i Hercegovinu poput svojih zločinačkih idola Radovana Karadžića i Slobodana Miloševića, uvijek iznova prijeti optužbama i tužbama protiv Republike Hrvatske za navodni genocid nad Srbima u NDH, čime velikosrpskom agitacijskom propagandom opravdava sve zločine nad Hrvatima u 20. stoljeću o kojima kukavički šuti, domaći apologeti totalitarnog komunizma odmah stavljaju svojim saveznicima s one strane pameti pred nos ZAVNOH, Tita, Franju Tuđmana i Josipa Manolića, prekaljene staljiniste kojima brane Republiku Hrvatsku od zlonamjernih kleveta. Pri tome bez srama krivotvore povijest i hrvatskoj javnosti nude zločince kao navodne utemeljitelje Republike Hrvatske i branitelje od velikosrpskih laži.

Kad se koncem osamdesetih godina 20. st. sa “mitinga istine” u organizaciji komunističkog diktatora u Srbiji, Slobodana Milođevića, grmilo da Srbima u Republici Hrvatskoj prijeti genocid kao što je navodno u N.D.H. počinjen genocid nad Srbima, i najavljivalo osvajanje dominacije u genocidnoj Titovoj Jugoslaviji, javio se Franjo Tuđman kao navodni spasitelj pred hordama s istoka. Vrlo brzo se pokazalo da lažni mesija iz Titova Vrhovnog štaba odlično surađuje s “voždom” svih Srba, i da opasnost za opstanak Hrvata dolazi izravno iz Zagreba, da se zmija nalazi u vlastitim njedrima, dok je opasnost od istočnih “komšija” bila opasna u mjeri u kojoj su u Zagrebu vladale izdajice. Tuđmanove i Miloševićeve tvrdnje pokazale su se kao laži jer niti je Francek spasio Hrvatsku od hordi s istoka, niti je nad Srbima u Republici Hrvatskoj izvršen genocid kako je najavljivao Slobo, plašeći hrvatske Srbe i manipulirajući njima u cilju pohlepnog osvajanja vlasti i održanja svoje strahovlasti, naprotiv, genocid je izvršen nad Hrvatima u RH i Bosni i Hercegovini za vrijeme njegovih velikosrpskih pohoda!

Nuđenje Tita, Franje Tuđmana i Josipa Manolića za utemeljitelje Republike Hrvatske znači nesigurnost i paniku u redovima domaćih izdajica koji uvijek iznova pokušavaju svoje lažno hrvatsko domoljublje prikrivati iza pozivanja na anti-fašizam, kao da je anti-fašizam u trenutku nepostojanja poraženog fašizma iz Drugog svjetskog rata uopće relevantan, i kao da se anti-fašizam ne legitimira kroz demokraciju i pravni poredak. Čudno da Amerikanci, Francuzi i Englezi ne ponavljaju stalno da su anti-fašisti? Vjerojatno im je dovoljno da u svojim zemljama imaju demokraciju i pravni poredak što predstavlja antipod i fašizmu i komunizmu, koje treba, kao što reče Valav Havel, stalno nadzirati da ne ožive, ali ne samo da se u Hrvatskoj ne nadzire oživljavanje komunizma/titoizma nego se podstiče titoizam na račun demokracije i pravnog poretka. U Srbiji su pak izvan kontrole i srpski komunisti i srpski fašisti, a u međusobnoj koaliciji predstavljaju novi otrovni koktel koji ispijaju domaći titoisti koji bi s njima rado stvarali opet novu Jugoslaviju!!

Kad izdajice demokracije i pravnoga poretka nude nepostojeći anti-fašizam jugoslavenskih komunista Tita, Tuđmana i Manolića kao brand Republike Hrvatske, to je znak da nemaju nikakvo rješenje za polumilijunsku armiju nezaposlenih u Republici Hrvatskoj, niti znaju kako otplatiti enormni dug od 45 milijardi eura kojega su bivši komunisti nabili na nos ovom narodu, ali zato kao čarobni štapić nude komunistički anti-fašizam i ulazak RH u EU jer time navodno nestaju svi problemi koje su izdajice ove nacije prouzročili!

Međutim, gazde ovdašnjih ljevičarskih marioneta (titoista) ne zahtijevaju otplatu fašizma nego otplatu kamata na ovdašnje kreditno astronomsko zaduženje, a hoće li lihvarske kamate otplatiti anti-fašisti, fašisti ili komunisti, to je vlasnicima krupnoga kapitala svejedno.

Zajedničko četnicima i komunistima je laž i mit o “Jasenovcu” kojega su u Drugom svjetskom ratu u svijet odaslali ratni zločinci Draža Mihajlović i Josip Broz – Tito (doušnik sovjetske tajne policije, “Valter”). Kad je u pitanju Tito, logor Goli otok i stotine jama sa žrtvama komunizma svjedoče o apokalipsi klanja i terora u Drugom svjetskom ratu kojega su, slijedeći Oktobarsku revoluciju, uveli Tito i njegova banda na ovdašnjim prostorima kao putokaz do zla, do devetog kruga pakla u kojemu su njihovi apologeti doživotno zarobljeni! Prokletstvo ih prati jer ne znaju kako izaći iz kruga pakla. Potvrdila se narodna izreka: Tko drugome jamu kopa, sam u nju pada!

Iako je demokratska borba protiv agitacijske propagande velikih laži gotovo nemoguća misija, povijesne istine radi treba opovrgnuti lažljivce i stvari postaviti na pravo mjesto.

Srbi u N.D.H. nisu postali žrtve genocida ustaškog režima jer za to ne postoje dokazi u povijesti niti postoje posmrtni ostatci izmišljenog genocida kao što postoje brojni posmrtni ostatci komunističkih i četničkih žrtava po Sloveniji, Hrvatskoj, BiH i Srbiji.

Prebrojavanje srpskih žrtava nužno nameće pitanje povijesnih uzroka, i karaktera zločina jer prouzročeni ratni zločin je jedno, a genocid sasvim nešto drugo. Hrvati su u 20. st. bili žrtve partizanskih i četničkih ratnih zločina, zločina velikosrpskoga režima pod diktaturom kralja Aleksandra u prvoj Jugoslaviji, žrtve komunističkog genocida 1945. godine, zločina protiv čovječnosti i udbaškog državnog terora u Titovoj Jugoslaviji, žrtve četničkog i partizanskog terora u Drugom svjetskom ratu u NDH, i žrtve velikosrpske agresije, ratnih zločina Miloševićeva režima i vrhuške tzv. JNA, ali i žrtve vlastitih vodstava koja su se znala izgubiti i u vremenu i u prostoru, kao što svjedoči  vladavina poglavnika i vrhovnika.

Franjo Tuđman i Josip Manolić su de facto komunistički partizanski ratni zločinci iz Drugog svjetskog rata, i da je od 1990. na ovamo postojala pravna država, ne bi postali nosioci vlasti nego, kao što i jesu bili vođe organiziranoga kriminala kojima bi mjesto bilo iza brave. U tom slučaju ne bi počinili nove zločine u sustavu autoritarnoga režima kojega su stvorili 1990. godine, a koji je Europski parlament prošle godine osudio i uveo spomen-dan od 23. kolovoza u spomen na sve žrtve fašizma, komunizma i autoritarnih režima. Sjetimo se samo jedne njihove žrtve njihova autoritarnoga režima u Republici Hrvatskoj, i pametnome dosta: Ante PARADŽIK.

Bilo bi strašno da su partizanski ratni zločinci i notorni boljševici utemeljili Republiku Hrvatsku, ako se utemeljenjem ne smatra prevara zvana Ustav Republike Hrvatske od 22. 12. 1990. godine u koji je zločinački dvojac Tuđman-Manolić ugradio kukavičje jaje -  komunistički ZAVNOH u preambuli Ustava, i time se ovaj tandem umišljenih hohštaplera stavio ne samo onkraj pameti nego i na stranu najmračnijih snaga Balkana, bez ikakvog pokajanja za njihove grijehe – zločine nad hrvatskim narodom!

Iza leđa hrvatskom narodu su anti-demokrati bez referenduma donijeli ondašnji novi hrvatski ustav koji je bio hrvatski u mjeri u kojoj su njegovi tvorci bili pro-hrvatski orijentirani, ali od te orijentacije nema ni naznake u povijesti. Samo prevare i laži!

Bivša Jugoslavija bila je ništa drugo nego okupljalište lijenčina, lažljivaca, prevaranata i zločinaca, jedno podneblje u kojemu su cvale otrovne laži i narcisoidne umišljene hulje koje su svoju terorističku djelatnost prenijele i u Republiku Hrvatsku nakon pada Berlinskog zida i sloma Titoslavije. Tko može tvrditi da je bivša Jugoslavija sa svim svojim lažima, zločinima, prevarama i poniženjima bila normalna zemlja? Nije bila normalna zemlja, bila je zemlja u kojoj su nenormalni cvali u okružju otrovanoga društva, dok su normalni bili pregaženi tom abnormalnom krivotvorenom poviješću!

Također, tvorac Zavnoha nije bio Tito nego ratni sekretar KPH Andrija Hebrang koji također kao i Tito snosi odgovornost za komunistički oružani ustanak u NDH u kojemu je tisuće hrvatskih civila partizanskom terorističkom djelatnošću izgubilo svoje živote, ali kao disident staljinizma pokazao se manje opasnim od onoga koji ga je dao smaknuti u Glavnjači, i od onoga koji ga je u Glavnjači smaknuo, a taj nije bio Srbin nego Hrvat!

Nisu Hrvatima u povijesti neprijatelji Srbi kao narod nego domaće izdajice poput komunista Tita, Tuđmana, Manolića koji nisu sa Hrvata zbacili stigmu NDH nego su kao tvorci stigme nanijeli ljagu Hrvatima. Naravno da će branitelj postupaka ratnog zločinca Slobodana Miloševića, bivši veleposlanik Dominiona Kanade u SFR Jugoslaviji, Bisset, uvijek iznova ponavljati njegove laži o navodnom genocidu nad Srbima u NDH kada je takve laži mogao 100 puta čuti iz usta domaćih titoista u Republici Hrvatskoj.

Međunarodna zajednica spriječila skandinavizaciju Balkana!

Na Srbiji je da se ispriča za počinjeni genocid nad žrtvama velikosrpske agresije u Bosni i Hercegovini, kako je međunarodni sud ICJ utvrdio da je počinjen u “Srebrenici” i za čiju odgovornost snosi Miloševićeva Srbija, i da se ispriča za počinjeni genocid u Republici Hrvatskoj (genocid nad Hrvatima u Vukovaru, Škabrnji, Četekovcu, Lovasu, Berku itd.), ako se želi legitimirati kao civilizirana zemlja koja je navodno odbacila Miloševićevu diktaturu, ali kako je sudski proces ubojicama Zorana Đinđića pokazao, naručitelji toga politički motiviranog ubojstva nisu procesuirani, jer, kako je tvrdio odvjetnik obitelji Đinđić, g. Srđa Popović, to je spriječila međunarodna zajednica, tako da su strukture Miloševićeva zločinačkoga režima postale dio novog režima u Beogradu, poslije Miloševića  - Milošević u Srbiji, a poslije Tita – Tito u Hrvatskoj.  (Der Spiegel, 22/2007, str. 99.)

Ista ta međunarodna zajednica je spriječila uspostavu demokracije i pravnoga poretka ne samo u Srbiji nego i u Hrvatskoj, podržavajući djelitelje Bosne i Hercegovine, Slobodana Miloševića i Franju Tuđmana, i njihove nasljednike u Republici Srbiji i Republici Hrvatskoj. Nije čudno da Balkan neće još dugo, dugo biti skandinaviziran, naprotiv, velike laži, prevare i zločini na Balkanu imaju sve preduvjete da se ponove, jer tko ne uči iz povijesti, osuđen je na njeno ponavljanje!

Budućnost ovih prostora, i nezavisnih država nastalih na razvalinama komunističke diktature bivše Jugoslavije, određuje su daleko od Zagreba, Sarajeva, Prištine i Beograda, i podređena je stranim interesima koji su daleko od pravednog i stabilnog mira, jer što će stranim centrima moći mir i pravda kad se bolje u mutnome ribu lovi? Što veći nered, pa i u krivotvorenoj povijesti ovih prostora, to veća prilika za kontrolu nad balkanskom bačvom baruta koju potpaljuju preko svojih marioneta kad trebaju između sebe obračunati na globalnom planu, kako 1914, tako i 1941, i 1991. godine kad je eksplodirala bačva baruta neposredno nakon ujedinjenja Njemačke. Slučajno?

Ako treba zbog izlaska iz financijske svjetske krize opet potpaliti fitilj, balkanska bačva baruta je opet spremna da eksplodira, a žrtve ionako u svemu nisu bitne jer kad se žrtve miješa sa zločincima, i krivnja za rat raspoređuje ravnomjernom među žrtvom i agresorom, onda je to znak da naručitelji ratova opet kuju nove zavjere i ratove protiv kojih i čega je jedino vjera u Boga štit, uz pravaško geslo “Bog i Hrvati!”, jer kako kaže David u knjizi psalama:

Reče Gospod Gospodinu mojemu: 'Sjedi mi zdesna dok ne položim neprijatelje tvoje na podnožje nogama tvojim!' (Mt 22, 41-46; Mk 12, 35-37)