HRVATSKO PRAVO

Prve online stranačke novine u Republici Hrvatskoj

 

http: www.hrvatsko-pravo.hr

http: www.hrvatsko-pravo.com

 

14. svibanj 2010.

                                                        

KADROVIK UDBE OPRAVDAVA POKOLJ NAD HRVATIMA 1945. GODINE

 

Kadrovik Udbe, doušnik Kontraobavještajne službe JNA i udbaški provokator koji je za Franju Tuđmana i Josipa Manolića devedesetih odrađivao udbaške igrice dodvoravanjem hrvatskoj dijaspori u Australiji i drugdje veličanjem NDH, izjavljuje uoči 65. obljetnice bleiburške tragedije hrvatskog naroda da je partizanska osveta 1945. nad Hrvatima bila neminovna nakon velikih zločina navodno onih koje su partizani iz osvete pobili u ratnom zarobljeništvu brže nego što su Hutui u Ruandi istrijebili Tutsije.

 

Kako bi korumpirani bivši komunisti, koji su vodili HDZ i izdali Vukovar, popravili svoj rejting u hrvatskom biračkom tijelu nakon  katastrofalnog i hazarderskog vođenja zemlje po svršetku farse od prvih tzv. demokratskih promjena 1990. godine kada su oznaši i udbaši, titoistički staljinisti, nakon pada Berlinskog zida promijenili dlaku, ali ne i ćud (vidi ubojstvo Ante Paradžika, Blaža Kraljevića i dr.), Stjepan Mesić pjevao je početkom devedesetih “ustaške pjesme“, veličao NDH, koketirao s ustaštvom, govorio da je Hrvatska dva puta pobijedila u Drugom svjetskom ratu i slične gluposti jer je Franjo Tuđman očajnički nastojao popraviti svoj položaj u zemlji nakon što je njegov politički partner i saveznik Slobodan Milošević osvojio trećinu državnog teritorija Republike Hrvatske i držao okupirano u zalog za to da se Franjo Tuđman drži dogovora iz Karađorđeva o podjeli Bosne i Hercegovine.

 

Zato je kriptokomunistički HDZ preko svojih udbaških provokatora koketirao s NDH ne bi li spasio Franju Tuđmana na predsjedničkim i parlamentarnim izborima 1992. godine, što, međutim, nije pomoglo, tako da su udbaši morali krivotvoriti izbore kako ne bi pali s vlasti i doživjeli zasluženi kazneni progon, i odgovarali pred pravnom državom zbog veleizdaje Hrvatske!

 

Da je Stipe Mesić tada, početkom devedesetih, izjavio što je 2010. izjavio u zabočkoj gimnaziji pred učenicima i nastavnicima o “Bleiburgu“, da su, naime, masovno likvidirani Hrvati iz bleiburškog zbijega zaslužili smaknuća iz razloga nužne osvete zbog njihovih navodnih zločina u Drugom svjetskom ratu na području NDH, HDZ ne bi prešao ni ondašnji izborni prag od tri posto glasova, kao što je taj prag tada jedva prošao Račanov kriptokomunistički SDP (SDP-SKH) koji nije ni krio da je za opstanak genocidne Titove Jugoslavije.

 

HDZ je pak udbaškim metodama stvorio početkom devedesetih percepciju da je navodno hrvatska državotvorna stranka (zbog čega je izvršio progon istinske hrvatske državotvorne stranke HSP i njena tadašnjeg vodstva na čelu s Dobroslavom Paragom), iako se u stvarnosti Franjo Tuđman zalagao za rekonstrukciju jugoslavenske totalitarne tvorevine iz federacije u konfederaciju, što je bio i službeni stranački program HDZ-a, i što se u svibnju 1991. odrazilo u referendumskim pitanjima.

 

Danas Ivo Josipović, HDZ, SDP i Jadranka Kosor nastavljaju tamo gdje je Franjo Tuđman stao: stvaranje jugoslavenske konfederacije zvana Zapadni Balkan (ujedinjenje Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije, Crne Gore, Makedonije i Kosova), odnosno potpuno slamanje suvereniteta nezavisnih država nastalih na razvalinama bivše Jugoslavije, po zamisli i diktatu Bruxellesa.

 

Poslije je Mesić s Manolićem izvršio pokušaj državnog udara protiv Franje Tuđmana jer je ovaj dvojac saznao da se spremaju haaške optužnice protiv državnog vrha Republike Hrvatske, a udbaškim manevrom su svoje disidentstvo u odnosu na HDZ pokušali prodati hrvatskoj i svjetskoj javnosti kao navodno njihovo protivljenje podjeli Bosne i Hercegovine.

 

Tko bi im vjerovao? Stipe Mesić i Josip Manolić su izravno sudjelovali u podjeli hrvatskog saveznika Republike Bosne i Hercegovine, i izravni su sukrivci za hrvatsko-muslimanske sukobe koji su uslijedili nakon ubojstva generala Hrvatskih obrambenih snaga (HOS) i člana glavnog stožera Armije BiH, pravaša Blaža Kraljevića i osam stožernih časnika Hrvatskih obrambenih snaga, čiju izvansudsku likvidaciju u kukavičjoj udbaškoj zasjedi nije samo zataškavao po nesreći prvi predsjednik Republike Hrvatske nego i svi njegovi nasljednici sve do danas, kao što je i političko ubojstvo Ante Paradžika ostalo nekažnjeno i nerasvijetljeno od strane nominalno demokratske i nominalno hrvatske vlasti (u stvarnosti de facto jugoslavenske i kripto-komunističke vlasti).

 

Udbaški zločinci u strukturama Republike Hrvatske zataškavaju i političko ubojstvo žrtve komunizma Ernesta Brajdera, a zločinačke vlasti Republike Hrvatske do danas prelaze preko svog moralnog duga koji je ovim sotonskim vlastodršcima u zadaću zadao Američki Kongres u svojoj rezoluciji broj 169 iz 1989. godine, nadajući se da će u Hrvatskoj jednog dana biti uspostavljen demokratski i pravni poredak, međutim, do danas, ne samo da je Brajderovo ubojstvo ostalo nekažnjeno i nerasvijetljeno, nego predstavnici vlasti Republike Hrvatske štite njegove ubojice, i sve udbaške, partizanske i komunističke ratne i poratne zločince jer organizirani kriminal ne djeluje samo na zagrebačkom asfaltu nego s vrha Pantovčaka i iz Banskih dvora u Zagrebu!

 

Tako i neokomunistički Glavni državni odvjetnik Republike Hrvatske, Mladen Bajić, zlouporabljuje svoj položaj i ovlasti kad ne podiže optužnice protiv nekadašnje politkomesarke iz partizanske “XI dalmatinske brigade“ i kazneno prijavljene osnovano osumnjičene ratne zločinke s Kočevskog Roga, Milke Planinc i njenih “drugova“. Otac od aktualnog Glavnog državnog odvjetnika također je bio pripadnik navedene zloglasne staljinističke partizanske brigade, kao što je i otac od aktualnog predsjednika Republike Josipovića isto bio član ove Titove brigade za eksterminaciju Hrvata.

 

Hrvatske izbjeglice iz NDH, pripadnici hrvatske vojske i hrvatski civili koji su u svibnju 1945. završili u izbjegličkom zbijegu, pred komunističkom diktaturom, u Bleiburgu, nisu bili zločinci jer nisu počinili ratne i druge vrste zločina u NDH, jer hrvatski narod ne može i nije zločinački kao što ni ideja o hrvatskoj državi nije zločinačka ideja.

 

Oni koji su u NDH s hrvatske strane počinili zločine, nisu se ni našli na bleiburškom polju nego su pobjegli glavom bez obzira na čelu s poglavnikom Pavelićem. Ustaški režim je kriv za “Jasenovac“, a ne Hrvati s bleiburškog polja koji su u ratu protiv naoružanih četnika i partizana u uvjetima Drugog svjetskog rata branili opstojnost jedne hrvatske države u borbi protiv komunizma i protuhrvatske jugoslavenske i velikosrpske ideje.

 

Do danas su ostali ne samo nekažnjeni zločini nad Hrvatima iz bleiburške tragedije nego i zločini svake vrste koje su u NDH izvršili i počinili četnici i partizani! Opravdavanje komunističkih zločina je zločin, i osveta je zločin tko god se osvećivao, međutim, partizanski jugo-komunistički zločini nisu bili osveta nego pomno isplaniran organizirani zločin koji je počinila jugo-komunistička kriminalna organizacija na čelu sa zločincem maršalom Titom!

 

Izgleda da doušnici komunističke tajne službe imaju na zapadnom Balkanu privilegij upravljati čitavim narodima, državama i zavedenim pristašama, kroz desetljeća, od doušnika sovjetske tajne policije NKVD, “Valtera“, znan kao Josip Broz – Tito, preko Franje Tuđmana kojeg je Udba 1989. instalirala na čelo Hrvatske demokratske zajednice, njegova doušnika i doušnika KOS-a JNA, Đapića, i Stjepana Mesića itd.

 

I današnji HDZ ima problema s vjerodostojnošću, i ne može bez licemjerja. Hipokrizija šefice HDZ-a i premijerke RH, Jadranke Kosor, vidi se na primjeru njene kritike „ljudi u crnom“ prilikom njena polaganja vijenca na bleiburškom polju uoči komemoracije od 14. svibnja 2010. u Bleiburgu dok u Jasenovcu nije kritizirala „ljude u crvenom“, koji su joj zviždali, iako nema potrebe s obzirom da je ona “njihova“, samo što navedena partizanska titoistička rulja ne želi ni formalno čut za hrvatske žrtve komunizma.

 

HDZ od Jadranke Kosor je godinama, desetljeće i pol bio u koaliciji s “ljudima u crnom“, a to je Anto Đapić i oteti HSP. Prema tome, kritiku treba uputiti na račun svoje vlastite stranke, a ne onima koji dolaze u Bleiburg da odaju počast žrtvama komunizma.

 

Masovni zločin pod sintagmom “Bleiburg i Križni put“ je neoprostiv zločin domaćih izdajnika iz partizanskih redova i komunističke partije jer Titovi zločinci se nikada nisu pokajali i zatražili oprost!

 

Ave Europa, morituri te salutant! (Pozdravljamo te Europo, umirući!)

 

I oni u svijetu Zapada koji su Titu omogućili obračun s hrvatskim anti-komunistima nose također na sebi grijeh zločina nad Hrvatima koje su ponovili i nakon pada Berlinskog zida podržavanjem ex-komunista i dijeljenjem Hrvatske i Bosne i Hercegovine, podržavanjem velikosrpske agresije Miloševićeva režima na Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Kosovo.

 

Međutim, batina, koja uvijek ima dva kraja, na kraju se obije o glavu zločinaca, tako i Titovim i Miloševićevim pomagačima u svijetu, što se zorno vidi u ovo vrijeme kada ni preko 700 milijardi eura, zbog grčke i europske financijske krize, ne može euro spasiti od velike inflacije i propasti ovog babilonskog monetarno-kreditnog sustava lihvarskog robovskog izrabljivanja! Financijsku krizu se sada koristi da se Grčkoj potpuno oduzme njen unutarnji suverenitet, i najavljuje oduzimanje suvereniteta svakoj onoj članici EU koja ima suficit u nacionalnom državnom proračunu! Poljska će i te kako žaliti za svojim zaštitnikom u Europskj uniji, pokojnim, u zrakoplovnoj nesreći u Katyinu stradalim predsjednikom Lechom Kaczinskim koji je svoj narod čuvao pred takvim zločinačkim projektima koji se sada u Europskoj uniji ostvaruju.

 

Naravno da u svemu tome nema mjestu onima koji čuvaju nacionalne interese svoje zemlje! Ako treba, preko noći mogu nestati cjelokupna državna vodstva nacionalnih država od preko 30 i više milijuna stanovnika!

 

Francuski humanist i filozof, Alain Finkielkraut, u svojoj je kritici francuske politike zločinca Francoisa Mitteranda prema žrtvama velikosrpske agresije (fašistički zločinac iz Drugog svjetskog rata, i socijalistički zločinac nad Bosnom i Hercegovinom i nad Ruandom i Tutsijima) spomenuo vapaj Hrvata u Maastrichtu na dan kad je Europska unija uvodila svoju valutu ecu koja je poslije preimenovana u euro. Hrvati, koji su tada u Maastrichtu prosvjedovali pred moćnicima Europe i svijeta zbog velikosrpske agresije, pod slikovitim naslovom Ave Europa, morituri te salutant (Pozdravljamo te Europo, umirući!), dobili su kao odgovor jeku: ecuuuuuuuu (Umrite Hrvati, Europa vas pozdravlja!)

Danas se raspada taj babilonski monetarni sustav koji služi samo profitu uske bogate elite ateističke liberalne ideologije.

 

Europska zajednica kakvu je na humanističkim načelima utemeljio kršćanski demokrat Robert Schuman danas više ne postoji tako da se treba zapitati kuda nas to HDZ sa svojim strateškim i ideološkim partnerom SDP-om vodi? Pored toga, ako je za Europsku uniju velikosrpska agresija bila “građanski rat“,  ako se izjednačavaju žrtve (Hrvatska, BiH i Kosovo) s agresorom (Srbijom, i Crnom Gorom, JNA i SFR Jugoslavijom), ako se prelazi preko uništenja Vukovara, ako je podijeljena Bosna i Hercegovina i de facto stvorena “Velika Srbija“, onda kud nas to ova zapadno balkanska ex-komunistička elita s Trga svetog Marka i Pantovčaka vodi?

 

Umrite Hrvati, Europa vas pozdravlja!

 

Hrvatskoj je potrebna demontaža ostataka totalitarnog komunizma, i uspostava istinske demokracije, restauracija višestranačkog sustava, sloboda medija, poštivanje ljudskih prava i nacionalnih prava hrvatskog političkog naroda te uspostava pravne države.

 

Korumpirani se ne mogu boriti protiv korupcije jer im to i nije u interesu, znajući da bi sami završili iza rešetaka!

 

Hrvatskoj je potrebno kažnjavanje rušitelja Ustava Republike Hrvatske i provoditelja državnog udara, pučista u redovima vlastodržaca. Hrvatskoj je potrebna lustracija udbaša i onih koji ih u vlastima štite. Hrvatskoj je potrebno ujedinjenje njene nacije u borbi protiv zla! Hrvatskoj je potrebna pravaška Hrvatska Oca domovine Ante Starčevića, ali ne s lažnim pravašima, ne s “pravaškim“ Judama. Hrvatskoj je potrebna nada i spas njene opstojnosti, ali treba krenuti od onemogućavanja unutarnjeg neprijatelja koji je marioneta svjetskih moćnika, jer Gospod reče: Izraele, propast leži u tebi!