HRVATSKO PRAVO

Prve online stranačke novine u Republici Hrvatskoj

 

http: www.hrvatsko-pravo.hr

http: www.hrvatsko-pravo.com

 

10. lipanj 2010.

                                                        

JUGOSIPOVIĆ I KOSOR ZAJEDNO DO UKIDANJA HRVATSKE DRŽAVE

 

 

Sluganstvo i beskičmenost hrvatske vladajuće garniture izvrsno razotkriva nacionalni referendum o arbitražnom sporazumu kojeg su proveli Slovenci. Na toj provokaciji vrlo se jasno vidi koliko je nisko i sluganski pala hrvatska vrhuška, koja je za razliku od slovenskih vlasti, onemogućila svojem vlastitom narodu, u kojeg nema povjerenja, jer radi protiv tog istog naroda i hrvatskih nacionalnih interesa, da sam odluči je li granični sukob sa Slovenijom treba riješiti pred međunarodnim sudovima za pravo mora ili pravde  ili pristati na političku arbitražu, koja može i ne mora biti u skladu sa pravednošću a niti sa zaštitom hrvatske državne granice na moru.  Uostalom, ta mu je ista kamarila onemogućila i izjašnjavanje o učlanjenju u NATO savez,  kao što će ga efikasno izigrati kod odlučivanja o ulasku u EU.

 

Nakon što je Kosorica čestitala Pahoru na uspjelom referendumu, njezin slijedeći  poklon na štetu Hrvatske  biti će zeleno svjetlo za  poslovanje Ljubljanske banke u Hrvatskoj.

 

S pravom se postavlja pitanje što je tom naraštaju da je odlučio dići ruke od vlastite sudbine koju je prepustio u ruke takvim beskrupuloznim karijeristima koji mu sve brže i sve jače stežu omču oko vrata. Ta vrhuška klanja se inozemnim gospodarima, prodaje im čast, dostojanstvo i suverenost vlastitog naroda i države za fantomski ulazak u uzdrmanu Uniju, pa se ponavljaju najgore epizode iz hrvatske povijesti da su Hrvati narod koji nisu znali živjeti kao gospodari na svome, već su stalno sklapali štetne međunarodne brakove, iz kojih bi nakon debakla srljali u sklapanje novih nedefiniranih brakova, u koje bi unosili bogat miraz a zauzvrat dobivali ultimatume, dogovore iza leđa na vlastitu štetu, izdaju i ropstvo.

 

Davno je Ante Starčević ustvrdio da kod ovog naroda nalazi preveć znakova koji slute na propast, jer ne razlikuje dobro od zla, pošteno od nepoštena, nego  čezne samo za onim što je taj čas korisno.

 

Jugosipović i  Kosorica razbježali su se učestalo po takozvanoj regiji, pa trče navrat  na nos u takozvanu republiku srpsku, pa u Sarajevo, sve u cilju dokazivanja državnoj tajnici SAD-a, kako sluganski marljivo odrađuju domaću zadaću da pošto poto uvedu Srbiju i ostale zemlje bivše Jugoslavije u takozvane euroatlantske integracije, kao što šalju hrvatske vojnike gdje god treba, naravno na račun hrvatskog naroda. U tim šatro integracijama biti će za sve mjesta samo neće biti ni u tragovima samostalne hrvatske države i nacionalne suverenosti, nacionalnog identiteta niti dostojanstva.

 

Vladajuća hrvatska politika koja takozvanim nacionalnim manjinama osigurava veća prava nego što ih nacionalne manjine imaju u bilo kojoj članici Europske unije, pa sad jugoslaveni i srbočetnici iz vladajuće garniture već traže ukidanje ustavne zabrane udruživanja Hrvatske u četvrtu jugoslaviju,  dok istodobno odriče pravo hrvatskom narodu u BIH pravo na samobitnost i opstanak i uskraćuje mu pravo na glasovanje na izborima u Republici Hrvatskoj, nije ništa drugo nego protuhrvatska, izdajnička politika koja radi o glavi samom opstanku Republike Hrvatske kao samostalne države i hrvatskog naroda kao suverenog naroda.

 

Suveren je samo onaj narod  čija vlast proizlazi iz naroda, te je samo ona državna vlast opravdana koja je neposredno ili preko parlamenta kontrolirana.

 

Hrvatska kamarila na vlasti ne proizlazi iz stvarne volje narode nego je nametnuta Sanaderovim državnim udarom i instaliranjem bez izbora, beznačajne i nesposobne Kosorice za nasljednicu.

 

Isto tako nije pod nikakvom kontrolom niti naroda niti  parlamenta,  kojem predsjeda jedan Sova Šeks, ako se sadašnji Sabor uopće može uspoređivati sa bilo kakvim parlamentom, možda jedino sa onim iz doba Tita i Partije.

 

Divna slika o Tuđmanu, HDZ-u kao bratu blizancu SDP-a i deset godina njihove zločinačke i grabežne vlasti emitira se  sa stranica originalnog ili krivotvorenog-svejedno, dnevnika ratnog zločinca Ratka Mladića, koji je kao pravi jugooficir svaki dan pomno vodio svoj dnevnik, pa je u njemu, uz sve ostalo zabilježio i da je ratni zločinac Karadžić tražio od njega da se pomogne Hrvatima u vojnim operacijama i progonu muslimanskog stanovništva kako bi se lakše podijelila BIH.

 

Sve one istine koje je Hrvatska stranka prava do rujna  1993. i HSP 1861 od 1995. do danas jedina iznosila pred hrvatsku i međunarodnu javnost i za to krvavo plaćala, bez ikakve zaštite , svoju hrabru, odlučnu i beskompromisnu politiku sve do potpunog onemogućavanja njezinog djelovanja, sada je dobilo svoju definitivnu potvrdu sa druge strane i to je potvrda takvog značenja da bi cjelokupno vodstvo HDZ-a i SDP-a trebalo smijeniti, otvoriti sudske istrage za počinjenje ratnih zločina i obje stranke zabraniti kao zločinačke organizacije. To je i prvi i glavni uvjet za preokret propasti u koju su dovele te dvije zločinačke organizacije hrvatski narod i njegovu državu.