HRVATSKO PRAVO

Prve online stranačke novine u Republici Hrvatskoj

 

http: www.hrvatsko-pravo.hr

05. listopad 2011.

HOĆE LI POBUNJENA AMERIKA PROBUDITI HRVATSKU?

 

 

 

Nema tome tako davno da je Hrvatska stranka prava 1861. pozvala Hrvate pod sloganom HRVATI – PROBUDITE SE! da se probude iz sna. Nažalost, gluha većina kraj zdravih ušiju i dalje spava dubokim snom. Desetljeće i pol nakon toga Amerikanci preuzimaju inicijativu od pravaša, i pozivaju svoje sugrađane da se probude – WAKE UP!

 

NA SLICI: NJUJORČANI 2011 POSTALI PRAVAŠI -  AMERIKO PROBUDI SE, AMERIKA AMERIKANCIMA!

 

Pošto prevladavaju politički neobrazovani, bez demokratske tradicije koja se nije ni mogla razviti pored kulta ličnosti zločinca Tita i njegova staljinističkog šegrta Franje Tuđmana, kojeg slijepci u Hrvata zovu Ocem hrvatske države, koji ne razlikuju dobro od zla, kukolj od žita, HDZ i SDP koaliciju od spasa, ispaštaju u velikoj političkoj, gospodarskoj i socijalnoj krizi koja zemlju drži od pada Berlinskog zida i utemeljenja neovisne Hrvatske, ali Hrvati su si sami krivi jer su alternativu titoizmu u Republici Hrvatskoj imali – demokraciju, pravdu i slobodu za koju se bori HSP 1861. No, radije su odobrili pljačku i izdaju svoje zemlje od strane HDZ i SDP koje kao organizacije bivših komunista čine jedno tijelo i jedan zloduh s dva imena i nepostojećim obrazom, stranke bez profila i ideologije, osim programa veleizdaje Hrvatske!

 

Poziv Hrvatima da se probude bio je za vrijeme predsjedničkih izbora 1997. godine, koji su, kao i svaki izbori prije in poslije  na kojima glasuje 500.000 mrtvih, bili krivotvoreni od strane ondašnjeg vodstva Hrvatske demokratske zajednice na čelu s Tuđmanom koji se tada de facto protuustavno po treći puta kandidirao za predsjednika Republike, i koji je postao grobarom suverene Hrvatske.

 

HSP 1861. je tada na svojim predizbornim plakatima, pod naslovom HRVATI, PROBUDITE SE!, polijepljenim od stranačkih volontera po cijeloj Hrvatskoj, upozorio hrvatske građane da je posljednji trenutak za spas Hrvatske od katastrofalne Tuđmanove politike i vladajuće stranke HDZ koja je već tada bila zločinačka organizacija koju je kao takovu još 1990./1991. godine prepoznala Hrvatska stranka prava 1861., ali bez impakta na tvrdoglave Hrvate koji su radije vjerovali Titovom generalu i boljševičkom politkomesaru nego vlastitoj anti-komunističkoj desnici koja je izborila hrvatsku državu i omogućila joj njezinu nezavisnost odnosno suverenitet koji znači sve u životu jednog naroda, jer je bez suvereniteta sve je ništa!

 

Uskoro će HDZ u koaliciji sa svojom sestrinskom partijom SDP, nakon krivotvorenog referenduma o učlanjenju RH u EU, na kojemu će uz to opet “glasovati“ 500.000 mrtvih odnosno preminulih upisanih birača, i de iure, ne samo de facto, likvidirati hrvatski suverenitet koji će biti prenijet na Europsku uniju, što jedan od čelnika zločinačke organizacije objašnjava kao da se Hrvatska vraća u europsku obitelj.

 

To je točno, samo što hadezeovski oportunist  ne izvlači pouku iz povijesti i prešućuje kakva je europska obitelj bila dok su Hrvati životarili u njoj kao i u obje zločinačke Jugoslavije koju je europska obitelj podržavala i održavala na životu, naime, Hrvatska je stoljećima obitavala u europskoj zajednici ali raščerećena i okupirana od različitih, što europskih carstava, što carstva iz Male Azije, i njeno ime je bilo zatrto, a hrvatski kmet bio dobar sluga lošim stranim gospodarima.

 

Umjesto da je konačno u suverenoj Hrvatskoj zbacio tuđmanovsko-titoistički jaram sa sebe, narod si izabire novi jaram, radije trpeći nego se boreći, što od samog naroda stvara u svijetu sliku jadnika, pogotovo u svjetlu činjenice borbe za slobodu na život ili smrt ljudi u Siriji, Libiji, Egiptu, i svugdje tamo gdje se probuđeni čovjek sa kičmom diže na narodni ustanak protiv domaćih izrabljivača i diktatora u službi svjetskih naftno-bankarskih pohlepnika.

 

Kaže hadezeovski oportunist, kojemu esdepeovski oportunist klima glavom, da alternative Europskoj uniji nema osim da Hrvatska završi na Balkanu. Kojeg li samo licemjerja i koje laži!

 

Hrvatska je već dio Zapadnog Balkana, jer Europska komisija vodi Republiku Hrvatsku pod sintagmom Zapadni Balkan kao politički dio te izmišljene oznake od samog početka pregovora oko pristupanja u članstvo EU.

 

Nadalje, RH je već nekoliko godina dio Zapadnog Balkana pošto je bivši premijer Sanader de facto protuustavno učlanio RH u CEFT-u koja ima političkog tajnika sa sjedištem u Sarajevu, i u čijem članstvu se nalazi i Srbija, dok CEFT-u čine isključivo bivše jugoslavenske republike minus Slovenije.

 

CEFT-a je za vrijeme Hladnog rata bila ekonomska organizacija Srednjoeuropskih zemalja, a nakon pada Berlinskog zida pristupile su joj srednjoeuropske nekadašnje komunističke zemlje, da bi nakon njihova učlanjenja u EU, CEFT-a postala isključivo Zapadnobalkanska, i s Hrvatskom kao njezinom članicom.

 

Drugim riječima, kad hadezeovski oportunist kaže – bolje EU nego Balkan, onda LAŽE jer je HDZ već vratio Hrvatsku na Zapadni Balkan, preko CEFTE, a kad Srbija pristupi Europskoj uniji, opet su Hrvati u istoj državi sa Srbima, i cijeli Zapadni Balkan će se naći ujedinjen u europskoj obitelji, samo u podrumu zajedničke obiteljske kuće.

 

Sve to Hrvatska može izbjeći vojnom neutralnošću i državnom nezavisnošću, vlastitim suverenitetom i kroz slobodu, ali to ovisi o Hrvatima žele li i dalje trpjeti korumpirane zločince da nad njima vladaju.

 

Oportunistička liderica HDZ-a Jaca, nekadašnja vatrena članica Saveza komunista Jugoslavije, koja je hrvatski teritorij stavila na međunarodnu tržnicu (BBC je već najavio veliku žetvu hrvatske obale odmah nakon formalnog ulaska RH u EU dana 1. srpnja 2013. godine), i u svom pregovaračkom deliriju s Europskom unijom nije bila u stanju se u pred pristupnom ugovoru izboriti za odredbu o mogućnosti istupanja  Republike Hrvatske iz Europske unije ako se europska obitelj ne pokaže dobrim domaćinom.

 

U prepucavanju sa srpskim predsjednikom Tadićem hini zaštitu nacionalnih interesa koje je prodala u trgovini sa Slovencima oko Savudrijske vale, a srpske optužnice za genocid Šeksu i dr. iz doba tzv. JNA, više su na tragu pretvaranja žrtava od izdajica nego što bi bile utemeljene na ikakvom pravu, pogotovo na povijesnoj istini, ali i to spada u teško naslijeđe Miloševićeva saveznika Franje Tuđmana, dok su optužnice Šeks i drugovi titoisti iz HDZ-a i te kako zaslužili, ali utemeljene na pravu i povijesnoj istini što su upropastili hrvatsku državu koju su Paragini pravaši pomogli ostvariti, a hrvatski branitelji, među njima opet pravaši, bojovnici i dragovoljci obranili.

 

U kakvoj zabludi živi Tuđmanova Hrvatska vidi se po tome što predsjednik Josipović, kvazi oporba SDP i vladajući HDZ žive u oblacima, misleći da će EU pokriti sve lopovluke, pljačku i kredite vanjskog duga Hrvatske kao što je Zapad predugo pokrivao bivšu Titovu Jugoslaviju sa kreditima koji su ništa drugo nego diplomatski oblik političke korupcije velikih razmjera, uz mogućnost ucjene lihvarskim kamatama.

 

Upravo zbog ovakve pohlepne bankarske politike koja je počela razarati zapadne kapitalističke zemlje poput Grčke, Irske, Španjolske, čak i Italije koja je jedna od najrazvijenijih industrijskih zemalja skupine G-8, i dovodi u opasnost sam megalomanski birokratski projekt EU, američki građani digli su se na prosvjede, uz poruku svojim sugrađanima neka se probude, što je prvi puta u povijesti SAD da narod otvoreno na ulicama i trgovima, pa i mostovima, zahtijeva obuzdavanje i zaustavljanje pohlepe koja se valja iz Wall streeta u cijeli svijet.

 

Dolazi trenutak za parolu Amerika – Amerikancima, umjesto korporacijama i svjetskoj mafiji.

 

No, dok će uporniji od nas u svijetu već znati obračunati s lopovima u vlastitim redovima, na nama Hrvatima je da obračunamo s domaćom udbo-mafijom na vlasti koja drma Hrvatskom i podređuje je, ne samo interesima Brisela, iako je i to već tragično, nego i interesima Beograda čiji je predsjednik Josipović advocatus diaboli, ili narodski rečeno šuft. Međutim, narod je zavrijedio upravo takvoga, jer Ivo Josipović je slika i prilika dobrog dijela naroda – licemjerje, taština i oportunizam na prvom, a Hrvatska na zadnjem mjestu.

 

Nema dvojbe da će Hrvati preživjet i ove nedaće i krizu, na koncu, stoljećima su preživjeli ratove, čišćenja i kugu, ali žigosani kao stoka u obitelji europske zajednice, a pošto im ni to nije bila pouka, dobili su na koncu jugoslavensku zajednicu, i to u čak dva navrata, ali ni to ih nije opametilo! Što ih onda može opametit, šiba, bič Božji, jedino?!

 

Narod koji umjesto obrane nacionalnih vrijednosti bira plug, ore za stranog gospodara! Narod koji nije spreman dići se na ustanak protiv svojih diktatora, kao Arapi u području Polumjeseca (sjeverne Afrike i na Bliskom istoku), ostaje robljem uz obmanjujući poklik Sve za Hrvatsku – Hrvatsku nizašto! Čim Jaca to izusti, ZNA SE koliko je sati, prošlo je pet poslije 12. Čim šofer Ratimir-Gazimir takve nazove jadnicima, što je istina, a ne uvreda, zna se da je kukuriku-koalicija još jadnija. Jadna je cijela zemlja kad joj takvi licemjeri i paraziti kroje sudbinu!

 

Nije preporučljivo Hrvatima da se pogledaju u zrcalo jada i bijede, za razliku od mnoštva poginulih hrvatskih branitelja koji su nosili stijeg slobode kojeg u svom grobu drže i danas jer ovim živima je očito i to preteško!