HRVATSKO PRAVO

Prve online stranačke novine u Republici Hrvatskoj

 

http: www.hrvatsko-pravo.hr

09. studeni 2011.

 

                                                                                

U HRVATSKOJ KOMUNISTIČKI ZLOČINI POKRIVENI ANTIFAŠIZMOM

 

 

Na  dan pada Berlinskog zida 9. studenog 1989., i Kristalne noći zapaljenja sinagoga i progona Židova, od 9. studenog 1938. godine, kada demokratski svijet obilježava žrtve komunizma, i fašizma, osim u Hrvatskoj gdje niti jedan medij nije obilježio niti jednu od obje navedene obljetnice, nedopustivo je da udruga nekadašnjih partizanskih boraca u Republici Hrvatskoj, čak i u imenu naziva udruge SABA, obmanjuje javnost, nazivajući nekadašnje partizanske borce za komunizam i revolucionare, navodnim 'antifašistima'.

 

NA SLICI: UMJESTO DA BUDE KAZNENO PROCESUIRAN BIVŠI PREDSJEDNIK RH LAŽIMA SUSTAVNO TRUJE I OBMANJUJE ČAK I NAJMLAĐE

 

Istodobno godinama sustavno obmanjuju javnost, da se kriminalističkim policijsko-državnoodvjetničkim istragama osnovano osumnjičenih nekadašnjih partizanskih oficira i zapovjednika, te komunista, navodno rehabilitira fašizam i ustaški režim.

 

Nedopustiv je neviđen pritisak SABA na DORH i policiju (MUP), da odustane od progona Josipa Boljkovca!

 

Josip Boljkovac bio je komunist, što je u nedavnom razgovoru za Večernji list potvrdio bivši komunist Rade Bulat, također kazneno prijavljen za ratni zločin partzanske XIII. 'proleterske' brigade iz siječnja 1943. godine (masovno ubojstvo nad 218 hrvatskih ratnih zarobljenika), odnosno osnovano osumnjičen za ratni zločin.

 

Josipa Boljkovca se tereti za zločin, nakon Drugog svjetskog rata, protiv hrvatskih civila. Josip Boljkovac bio je oficir i zapovjednik protunarodne, jugoslavenske, komunističke tajne policije 'Odjeljenje za zaštitu naroda', i nevjerojatno je, da SAB o svom uhićenom članu govori da je bio antifašist u vrijeme za koje ga se tereti da je odgovoran za počinjene zločine.

 

U Hrvatskoj je komunizam nakon pada Berlinskog zida i sloma komunističke Jugoslavije preimenovan u antifašizam, i toj obmani se mora stati snagom pravne države na kraj!

 

Javnost treba znati, da je Titova tajna policija Ozna uhitila nevinog zagrebačkog nadbiskupa Stepinca, i mučila Uzoritog,  a njena pravna nasljednica, Udba,  Stepinca je sustavno trovala do smrti, što je potvrdilo Vatikansko povjerenstvo. Tvrditi da su komunistički progonitelji bili antifašisti baca ljagu na istinski antifašizam kojem je Hrvatska privržena, kao što mora biti privržena antikomunizmu, odnosno, demokraciji i pravnom poretku nasuprot totalitarnim ideologijama marksizma i fašizma!

 

Voditelj Hrvatskog centra za istraživanje zločina komunizma, Goran Jurišić, prof. (povjesničar), u Zagrebu, na dan pada Berlinskog zida, 9. 11. 1989.