HRVATSKO PRAVO

Prve online stranačke novine u Republici Hrvatskoj

 

http: www.hrvatsko-pravo.hr

24. studeni 2011.

 

OD HRVATSKE STVORENE NA ŽRTVI VUKOVARA OSTALA JOŠ SAMO FASADA

 

Postoji mišljenje, da je komunizam bio dugotrajniji od fašizma, iako je prije njega nastao, zato što je bio postavljen na sotonskim lažima koje čovjeka vode u krajnju zabludu. Stoga je čovjeku, i narodima, trebalo više vremena da shvate veliku zabludu.

 

NA SLICI: AGRESOR JE RAZARAO HRVATSKU IZVANA A HDZ I SDP IZNUTRA

 

 

Tako su desetci tisuća Hvata u Drugom svjetskom ratu otišli u 'šumu', jer su povjerovali u zabludu o boljoj i sretnijoj budućnosti, navodnoj ravnopravnosti i socijalnoj pravdi, slobodi i nacionalnom oslobođenju, ali zaslijepljeni obmanjivačkom komunističkom partijom koja je vodila partizanski pokret i agitacijsku propagandu, te predvodila rušenje ratne hrvatske države, revoluciju, i novu Jugoslaviju koja je 1945. nastala na genocidu nad hrvatskim narodom.

 

Ideologija marksizma, koja je rodila totalitarni komunizam (socijalizam), u toj je mjeri zaslijepila neke Hrvate, da i dan-danas ne vjeruju da je 1945. počinjen komunistički genocid nad Hrvatima, s jedne strane, a s druge strane, toliko su se neki Hrvati denacionalizirali, da i ne osjećaju pripadnost hrvatskoj političkoj naciji. Takvi, izgubljeni u vremenu i prostoru, odriću se hrvatskog imena za strane interese i ideologije, i još uvijek vjeruju u ispravnost titoizma – tog derivata staljinizma i lenjinizma, koji je nastao iz boljševičke komunističke partije, na osnovi ideologije marksizma.

 

Nakon 22 godine od pada komunističkog Berlinskog zida, kojeg su istočnonjemački komunisti zvali 'Antifašistički zaštitni zid', titoizam je u Hrvatskoj vladajuća ideologija čiji su se sljedbenici, kao i njihov crveni firer 'TITO', prodali zapadnim liberalima koji u njima imaju savršene marionete, odnosno izdajnike Hrvatske, te ih i drže na koncu i njima manipuliraju na daljinski upravljač, i dolaze u posjed hrvatskog narodnog gospodarstva, trgovine, industrije, i turizma. Paralelno sa rasprodajom Hrvatske, bivši komunisti (titoisti) uništavaju hrvatski suverenitet.

 

U Hrvatskoj, u kojoj izdajice nisu kažnjene, nije teško pronaći domaćeg (korumpiranog) izdajnika koji se proda stranim interesima, i, kao dobar sluga lošim stranim gospodarima, nastavlja s diktaturom u Hrvatskoj, i nad Hrvatskom, kao u vrijeme komunističke Jugoslavije!

 

Nakon 22 godine od pada Berlinskog zida, i utemeljenja Hrvatske demokratske zajednice, i dalje u Hrvatskoj nisu rasvijetljeni zločini komunizma/titoizma. Razlog toj pojavi postoji. On se zove HDZ.

 

Malo tko od birača Hrvatske demokratske zajednice Franje Tuđmana je na prvim višestranačkim, iako ne i demokratskim, izborima, 1990., primijetio, da je spin-doktor Franjo Tuđman u program svoje stranke stavio odrednicu o 'antifašizmu', navodeći da se HDZ temelji na tradiciji hrvatske ljevice, i na radićevštini, te na starčevićanstvu. (Usput rečeno, 'hrvatska ljevica' u povijesti ne postoji, jer je mlada socijaldemokracija u hrvatskim zemljama početkom 20. st. razbijena od jugoslavenskih boljševika koji su se okupljali u Komunističkoj partiji Jugoslavije. Također danas ne postoji istinska socijaldemokratska stranka u Republici Hrvatskoj, nego lažnjak zvan SDP kojeg su bivši komunisti na čelu s Ivicom Račanom preimenovali iz Saveza komunista u Stranku demokratskih promjena, a potom u Socijaldemokratsku partiju.)

 

Franjo Tuđman je 1989. godine komunizam preimenovao u antifašizam.

 

Preimenovanjem titoističkog komunizma u antifašizam, Franjo Tuđman je time, u Goebbelsovom stilu, preko milijun birača preveslao žedne preko vode, koji su svoj glas dali 1990. za HDZ, i koaliciju Hrvatski blok (HSS i HSP), sa ciljem da se riješe komunizma/titoizma, međutim, dogodilo se suprotno, komunizam/titoizam ostao je zalijepljen za hrvatski narod kao katran. (Odmah nakon izbora, Franjo Tuđman je iz koalicije izbacio HSS i HSP, i u prvo Predsjedništvo Socijalističke Republike Hrvatske postavio člana poraženog SKH-SDP, komunistu Dušana Bilandžića.)

 

Pokvaren do srži Franjo Tuđman preimenovao je komunizam u antifašizam, i od svoje izdajničke stranke HDZ izgradio, putem državne i medijske propagande i cenzure) Potemkinovo selo zvano 'hrvatska državotvorna stranka', a od sebe osobno učinio lažnog utemeljitelja hrvatske države.

 

Njegovi 'klonovi' u današnjoj Hrvatskoj demokratskoj zajednici, koja nije hrvatska nego jugoslavenska, niti je demokratska nego je autoritarna, papagajski ponavljaju, dok tonu na svom 'Titanicu', zvanom HDZ, da 'je HDZ državotvorna stranka koja je utemeljila hrvatsku državu'. I tako lažu i obmanjuju sebe i druge već 22 godine.

 

Hrvatima je trebalo 45 godina da se riješe komunističke partije, i 22 godine je moralo proći da puk shvati, da se sve temeljilo na obmanama i lažima, te da je krajnji rezultat svega toga, da je ta stranka bila generator kriminala, predvodnica zlouporabe položaja i ovlasti, odnosno zlouporabe političke moći, koju su oholi „državotvorci“ provodili s velikom kriminalnom energijom! (Današnji birači HDZ-a žive u iluziji da 'vole' Hrvatsku.)

 

Na isti način vladao je i Franjo Tuđman – s velikom kriminalnom energijom u sebi -  ne libeći se počiniti strašna ubojstva nad hrvatskim domoljubima i braniteljima Hrvatske i hrvatskih interesa, organizirao je strašnu pljačku vlastite zemlje! Kako bi se održao na vlasti, realnost je pretvorio u jednu veliku laž.

 

Ruski disident  Aleksandar Solženjicin, poručio je svojim sunarodnjacima: Ne živite s lažima! Nisu ga poslušali, 2011. godine 'demokratska' (čitaj: pseudodemokratska) vlast proslavila je, na još uvijek Crvenom trgu, u Moskvi, obljetnicu Oktobarske revolucije, koja je, usput rečeno, uništila Rusiju, i izbrisala je za daljnjih 70 godina sa svjetskog zemljovida, odnosno geo-političke karte Europe i svijeta. (Tako su i hrvatski partizani 1945. izbrisali Hrvatsku sa geo-političke karte svijeta.)

 

Identični loši procesi, kao u Rusiji, odvijaju se i u Hrvatskoj gdje komunisti nikada nisu sišli s vlasti, nego su 1990. preobukli svoje kapute, i nastavili postojati kao 'antifašisti', i to Tuđmanova stranka HDZ, koju su utemeljili komunisti i udbaši, i Račanov SDP.

 

Na isti način, kako je HDZ pljačkao Hrvatsku, pljačkala je i komunistička banda u Drugom svjetskom ratu -  u svom partizanskom ratu, i svojoj socijalističkoj revoluciji, kao i u poraću, koljući, paleći i uništavajući sve pred sobom.

 

Slavko Goldstein zna o čemu je riječ, i sam je svojevremeno pripadao toj bandi oholih i samoumišljenih fanatika – balkanskih talibana. Njegova današnja obrana ubojice Tita, i njegovih ubojica komunista/staljinista iz Drugog svjetskog rata, i poslijeratne Jugoslavije, temelji se na Tuđmanovoj udbaškoj ideji da se komunizam preimenuje u antifašizam, tako da se 22 godine nakon pada komunizma u Republici Hrvatskoj ne uhićuje komunista-boljševika Josipa Boljkovca, nego antifašista Josipa Boljkovca, a komunistička, ubilačko-koljačka, Titova tajna policija, Ozna, nije komunistička nego je postala antifašistička.

 

Nakon spin-doktora Franje Tuđmana, i Ive Sanadera, iz Hrvatske demokratske zajednice, zemlja je rodila spin-doktora Slavka Goldsteina – strastvenog branitelja komunizma pod imenom antifašizma. Po tom igrokazu vjerojatno je nacistima naknadno krivo što se nisu preimenovali u liberale i branitelje i čuvare ljudskih prava, kao ekstremist Žirinovski u Rusiji koji je svoju stranku, koju je osnovala komunistička tajna policija, nazvao Liberalnom strankom.

 

Kao Žirinovski u Rusiji, Franjo Tuđman je u Hrvatskoj svoju stranku HDZ, koju je osnovala Udba, lažno prikazao kao demokršćansku, pri čemu je predsjednik Hrvatske demokršćanske stranke u Saveznoj Republici Njemačkoj morao 1989. platiti glavom, jer nije htio dati alibi lažnoj demokršćanskoj stranci HDZ koju su utemeljili komunisti na čelu s udbašima i partizanskim ratnim zločincima. (Devedesetih godina je Demokršćanska internacionala, sa sjedištem u Beču, odbila zahtjev Franje Tuđmana da HDZ postane pridruženi član europskih demokršćana.)

 

Tu i takvu udbašku kliku (vodstvo HDZ-a) je blagoslovio zagrebački nadbiskup i kardinal Franjo Kuharić, bilo iz naivnosti, bilo zato što su ga udbaši možda držali, ucijenjenog, u šaci. Ako su udbaši zaslijepili (ili ušutkali) čak i zagrebačkog nadbiskupa, kako neće običnog i prosječnog vjernika, i naivnog domoljuba kojemu se pokažu hrvatski simboli, i već daje svoj život, iako ne znajući u biti za koga, ali u uvjerenju da je to za pravu stranu. Tako su i hrvatski partizani vjerovali da su na pravoj strani, iako su bili na krivoj, na jugoslavenskoj i komunističkoj strani, na strani ubojica svog naroda!

 

Nakon 22 godine opasnih namjera, HDZ je konačno stavljen pod istragu, i da ironija bude veća, istragu vodi dijete partizana i komunista,

 

Oholi i bahati vođe HDZ-a upravo su zaslužili javno sramoćenje, i to pred parlamentarne izbore 2011. godine, iako nisu shvatili poruku – da im je vrijeme isteklo!

 

Nažalost, krajnje vrijeme za odlazak HDZ-a na smetlište povijesti bilo je prije 12 godina kad je višom silom s mjesta zločina nekažnjeno otišao lažni mesija Franjo Tuđman, i kad se šteta, koju su štetočine na čelu s njim počinile, još mogla popraviti, dok je danas kasno za sve, jer od ove hrvatske države, koju su stvorili hrvatski bojovnici-dragovoljci svojom žrtvom u Vukovaru, ostala je samo fasada, a i ona se urušava.

 

Hrvatsku državu treba ponovno utemeljit, ovaj puta na zdravim osnovama, a ne na partizanskim lažima, i komunističkim obmanama, i lažnim (Tuđmanovim) pobjedama!

 

Paralelno s istragom nad HDZ-om dolazi i presuda haaškog suda za ratne zločine šestorici Tuđmanovih udbaša, tako da će to biti i kraj HDZ-a 'Herceg-Bosne' (HDZ-BiH, i HDZ 1990.) kojemu velikosrpski sluga, korumpirani Milorad Dodik, u BiH stalno nudi lažne darove u vidu trećeg 'hrvatskog' entiteta koji razbija Bosnu i Herecgovinu kao što su je razbijali Radovan Karadžić i Mate Boban, i njihovi gazde Slobodan Milošević, i Franjo Tuđman.

 

Jedina utjeha u ovoj tragediji jest, da je diktatura HDZ-a trajala samo upola manje od diktature komunističke partije, ali ipak previše za jedan, ne tako dugi, ljudski život!

 

Kad HDZ bude potonuo, minutom šutnje prisjećat ćemo se njegovih žrtava, među prvima za slobodu palima, Ante Paradžika, ratnog načelnika Hrvatskih obrambenih snaga, i potpredsjednika (u rujnu 1993. otete) Hrvatske stranke prava, i generala Blaža Kraljevića, koji simboliziraju snage otpora, ne samo velikosrpskoj agresiji, nego i unutarnjem neprijatelju - Titovom generalu Franji Tuđmanu koji je vodio autokratski režim (koji je kao takav osudio i Europski parlament, 2009. godine), i diktaturi HDZ-a koji je razbio višestranački sustav, i uveo monopol vladavine bivših komunista-titoista.