HRVATSKO PRAVO

Prve online stranačke novine u Republici Hrvatskoj

 

http: www.hrvatsko-pravo.hr

 

25. prosinac 2011.

 

                   ODAGNATI NEVJERU NARODA                                

SRETAN I BLAGOSLOVLJEN BOŽIĆ 2011. ČESTITA KRŠĆANSKIM VJERNICIMA I SVIM LJUDIMA DOBRE VOLJE HRVATSKA STRANKA PRAVA 1861!

 

Nadati se protiv svake nade moguće je samo istinskim vjernicima u Isusovo rođenje i uskrsnuće kao Boga i čovjeka. Zato je iznad svih svjetovnih očekivanja vjerovati da bi zaslijepljen narod progledao i zaustavio svoje sudbinsko odvođenje u još jednu pustu maglu kojoj se ne vidi konca. S obzirom da je to sa ljudskog stajališta nemoguće, valja razmišljati o položaju Hrvatske u sklopu članstva u EU.

 

NA SLICI: KAKO IZMOLITI OD ISUSA MILOST DA NE BUDEMO VIŠE POGAN NAROD

 

 

Koliko će Republika Hrvatska biti izložena ucjenama i pritiscima, nadglasavanju od novih gospodara u za nju sudbinskim odlukama, rasprodaji imovine stranom kapitalu, migraciji stanovništva i nekontroliranom useljavanju strane radne snage po tuđem diktatu onih struktura vlasti koje niti su Hrvati izabrali niti ih mogu smijeniti.

 

Hoće li nakon kratkog perioda u kojem se je vjerovalo da će narod ponovno biti svoj na svome nadvladati masovno iseljavanje Hrvata iz Hrvatske i useljavanje stranaca u zemlju. Hoće li Hrvatska morati spašavati kraj vlastitih lupeža i druge bankrotirane zemlje kao što već sada ratuje protiv vlastitih interesa u sklopu NATO u Afganistanu, Libiji, ili možda sutra protiv Irana  itd.

 

Naposljetku, ponovno se suočavamo sa vlastitom narodnom slikom u zrcalu jer nitko nama više nije kriv nego li mi sami što trpimo tuđine i domaće razbojnike na vlasti, što nas više nema nego ima, što nam je zemlja bogata i plodna pretvorena u pustinju nalik na prazna ljudska srca kada izgube vjeru u Boga.

 

Kakva je vrijednost uvjerenja i pripadnosti katoličkoj vjeri i Crkvi u Hrvata kada su tom istom narodu glavni predstavnici i izabrani nositelji vlasti koji mu odlučuju o sadašnjosti i budućnosti  prononsirani ateisti, agnostici, bivši članovi centralnih i gradskih partijskih komiteta, Udbe i KOS-a od 1990. godine do danas.

 

Velika većina u narodu očito govori, životari i glasuje sa velikom figom u džepu. Jedno ispovijedaju, drugo misle a treće čine i tako iz desetljeća u desetljeće dostigli smo ljestvicu jedne od najkorumpiranijih zemalja na svijetu.

 

Znači, da smo svrstani u jedan od najpokvarenijih naroda po svojoj vlasti, ponašanju i mentalitetu. Dakle, kada nam svećenstvo uključujući i vatikanskog nuncija podilazi kao jednom od najkatoličkijih naroda onda je to daleko od istine i Evanđelja kao ateizam od istinskog katoličanstva.

 

Zar bi narodni pad bio toliki da se poštuje i svetkuje ime i dan Gospodnji, da zemlja ne opustje od pljačke i pobačaja, prema kojima su žrtve okupacija i ratova kroz povijest mačji kašalj. I zadnji parlamentarni  izbori za novu državnu upravu pokazali su da se odlučujući dio naroda ne mijenja kao niti njegova iskvarena  vlast sa stotinu lica.

 

Ona polovina hrvatskih građana koja je ostala kod kuće jer nije imala za koga glasovati shvatila je da svojim glasovanjem neće promijeniti niti položaj svoje zemlje niti svoj vlastiti položaj, jer tko bi još mogao imati iluzije da se o hrvatskoj politici odlučuje u hrvatskom Saboru a ne negdje drugdje, pa je ljudima svejedno hoće li se odluke ubuduće donositi u ime hrvatskog Sabora ili u ime Europske komisije iz Bruxellesa.

 

Kada novi stari nositelji vlasti govore o nadi, onda su to mrtva slova na papiru, jer oni ponajprije nemaju vjeru u Nadnaravno da bi im ikakva nada bila opravdana i utemeljena, a zatim nemaju nikakav suvisli program za obnovu zemlje osim novih zaduženja, rasprodaje prirodnih bogatstava do svođenja cijele Hrvatske na zajednički kotao i represije nad onima koji se s tim ne slažu.

 

Ukoliko je narodu stalo da sačuva svoju domovinu i svoje pravo da sam odlučuje kako će u njoj živjeti tada mora spasiti svoju državu. Ukoliko mu nije stalo slobode i blagostanja, već je odavno izabrao vlast koja će brisanje hrvatske samostalnosti dovesti do kraja.

 

Zato  izostanak novogodišnje čestitke u ovom božićnom razmišljanju nije slučajan!

             

             

 

 

 

   

 

 

 

 

         

           

           

 

      

 

Na vrh - Top